Bayburt Postası

Baksı Müzesi 4. Bayburt - Erzurum Öğrenci Sanat Şenliği

Etkinlik

Baksı Müzesi, Öğrenci Sanat Şenliği’nin 4’üncüsüne hazırlanıyor.

Bayburt Postası - Baksı Müzesi, Öğrenci Sanat Şenliği’nin 4’üncüsüne hazırlanıyor. 3 yıldır sadece Bayburt’u kapsayan bu özel proje, bu yıl coğrafya olarak büyüdü ve başvurulara Erzurum’u da dahil etti.
Baksı Müzesi 4. Bayburt - Erzurum Öğrenci Sanat Şenliği 30 Mayıs - 4 Haziran 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek. Şenlik kapsamında düzenlenecek olan 'Rüyalarım' konulu resim yarışması, sanat alanında yetenekli çocukları keşfetmeyi ve onlara destek sağlamayı amaçlıyor. Yarışma ilk ve ortaöğretim seviyesindeki tüm öğrencilere açık.

Yarışma iki aşamadan oluşuyor

İlk aşamada Erzurum’dan belirlenen 30 öğrenci Atatürk Üniversitesi’inde, Bayburt’tan belirlenen 30 öğrenci ise Baksı Müzesi’nde gerçekleşecek 4 günlük sanat ve tasarım atölye çalışmasına katılmaya hak kazanacak. Atölye çalışmaları sonunda Baksı Müzesi’nde buluşacak olan bu adaylar arasından, jürinin seçeceği, 15’i Erzurum, 15’i Bayburt’tan olmak üzere 30 öğrenci, 1 yıllık Özel Yetenek Bursu için hak kazanacak.

Ayrıca Baksı Kültür Sanat Vakfı onaylı sertifikanın sahibi olacak öğrencilerden her iki ilden 5’er öğrenciye plaket; 5’er öğrenciye ise katılım belgesi verilecek.

Son Başvuru Tarihi: 5 Mayıs 2016 

Başvuru Adresi: 

Erzurum İçin:
Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığı Özel Kalemi
t: (0442) 231 50 01-02 e: ykosklu@atauni.edu.tr
Bayburt İçin:
Bayburt İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Okul Müdürlükleri
Bilgi ve İletişim: bksv@febusmedya.com.tr

Yorumlar (1)

fahri akgün 8 Yıl Önce

baksı müzesi gibi,bayburt kaleside(açık müze)türizme açılsa,harika olur.değerli yetkililere önemle duyrulur.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.