Bayburt Postası

Genç girişimciler için fırsat

Ekonomi

Gençlik  ve Spor Bakanlığı girişimci gençlere işyeri açma imkânı sunuyor. “Gencim, girişimciyim, güçlüyüm’’ sloganıyla KOSGEB işbirliğiyle Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan projenin eğitimleri Gençlik Merkezi’nde verilecek.

Bayburt Postası - Gençlik ve Spor Bakanlığı girişimci gençlere işyeri açma imkânı sunuyor. “Gencim, girişimciyim, güçlüyüm’’ sloganıyla KOSGEB işbirliğiyle Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan projenin eğitimleri Gençlik Merkezi’nde verilecek.

12.12.2013 Cuma gününe kadar başvuruların alınacağı projeden 18-29 yaş aralığındaki girişimciler yararlanabilecek.

Konu ile ilgili bir yazılı açıklama yayınlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cengiz Karakaşoğlu, "Amacımız projenin etkin ve sağlıklı bir şekilde yürütülmesine yardımcı olmak, eğitimin uygulama esasları doğrultusunda sürdürülmesini sağlamak ve girişimci ruhuna sahip gençlerin önünü açmaktır" dedi.

Karakaşoğlu, girişimcilik eğitimini başarı ile tamamlayan girişimcilerin KOSGEB’in yeni iş kuranlara verdiği 30 Bin liraya kadar hibe ve 70 bin liraya kadar faizsiz krediye başvuru hakkına sahip olacaklarını söyledi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.