Bayburt Postası

Bayburt'ta pide fiyatlarına indirim

Ekonomi

Bayburt'ta ramazan ayı nedeniyle 3,5 liraya satılan pide, vatandaşların gösterdikleri tepkiden sonra 3,0 liraya düşürüldü.

Bayburt Postası - Bayburt'ta vatandaşların pide fiyatlarına gösterdiği tepki sonuç verdi. Bayburt Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığının aldığı yeni karara göre, pide fiyatlarında düşüşe gidilere 350 gram sade pide 3.00 TL, 350 gram yumurtalı pide ise 3,50 TL’den sofralardaki yerini almış olacak.

Geçen yıl 400 gram yumurtasız pide 2,75 TL, 400 gram yumurtalı pide ise 3,00 TL'den satılmıştı.

Yorumlar (10)

ayhan 5 Yıl Önce

ALLAH tan korkmayan ramazanı fırsat bilen bu fırıncılar düşünün hem 50 gr düşürmüşler hemde zam yapmışlar ayıp şimdide indirime gidildi geçtiğimiz seneler yine böyle olmuştu ayrıca bir senede mete başkan zam yapmamıştı hükmü başkanın devreye girmesi lazım yine pahalı ayrıca fırıncılar başkanı ve yardımcıları uyarılmalı mümkünse belediye meclisine fırıncı alınmamalı şu anda var bence yanlış ayrıyeten belediye halk ekmek neden pide satmıyor inanın bunlar sokakta vatandaş konuşuyorda yetkililer ne yapıyor acil çözüm bekliyoruz

Vedat Yılmaz 5 Yıl Önce

Değerli milletimin pide konusunda gösterdiği faal tepkiyi önemli bir kilometre taşı gibi görüyorum. Fakat yapılan indirim oynanan oyunun yanında deve de kulak gibi kalmış..

Hüseyin 5 Yıl Önce

Ne 3,5 lirası 4 lira alıyorlar esnaf bozulmus bizleri saf sanıyor yemem arkadaş fırsatçılar sürüsü.

Bayburtlu 5 Yıl Önce

Hemşehrilerimizi tebrik ediyorum.Demek ki tepki gösterince oluyormuş..

UYGULAMIYORLAR 5 Yıl Önce

HABERDEN BİR GÜN SONRA BALABANA GİTTİM BİZE ÖYLE BİR ŞEY GELMEDİ DEDİ. BUNLAR MI BİZİ YİYOR ANLAMADIM

nazım 5 Yıl Önce

esnaf kooparatifin neyi gidiyor. parası bol. imanı kıt.bu para çok bile.müslüman ülkesinde, ermeniler cirit atıyor.

Potuklu 5 Yıl Önce

Bütün gıdaya zam yapıldı kasapları kimse konuşmuyor Rahmet ve Bereket ay ya garibandan kimse merhametini esirgemesin

Reiss 5 Yıl Önce

Gramaji dusur felan filan yav 5 liradan kircoglu pide verdi bana 5 liraaaa

bayburt 5 Yıl Önce

Eski sanayi yolu Balabanlar Fırını başından başlayarak Spor Salonu, Sahalar, Kültür Merkezi, Gençlik Merkezi, Öğretmenevi . bu koridorda insan gidiş gelişinin yoğun olduğu alan. Gelip bakın kaldırım var mı?, yol yol mu? Hele yağmur yağdığı zaman gidip gelen çoluk çocuk , vatandaşlar su banyosu yapıyor. Gidin de buranın haberini yapın. Allah aşkına Bayburt Gazetecileri şu memleketin sorunlarını araştırarak yetkililere bildirin.

tın li 5 Yıl Önce

bayramdan sonra pide 2.5 tl. ne alakası var.4 tl ile. tüm fırıncılar arabalarını yenileyecek son model olacak parasını ramazanda yazık size yazık girdi bize kazık.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.