Bayburt Postası

Mutlulukları gözlerinden okunuyordu

Eğitim

2009 – 2010  Eğitim  Öğretim  yılının başlamasıyla birlikte okullar yeniden alışık olduğumuz neşesine kavuşmuş oldu. Okula yeni başlayanların şaşkınlıkları, Vali Kerem Al’ı karşılarında görmeleriyle bir kat daha arttı. Bayburt İlköğretim ve Hayırseverler İlköğretim Okulu’nu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlere başarılar dileyen Vali Al, her iki okulda da öğrencilerle keyifli sohbetler gerçekleştirdi. Çocukların anlatımları, cevapları ve sorular derken sınıflara kahkaha ve neşe hakim oldu. Vali Al, çocuklara beraberinde getirdiği hediyeleri dağıttı. Daha sonra Öğretmenlerle samimi bir havada sohbet eden Vali Al, imkânlar ölçüsünde taleplerin yerine getirileceğini belirtti.

2009 – 2010 Eğitim Öğretim yılının başlamasıyla birlikte okullar yeniden alışık olduğumuz neşesine kavuşmuş oldu. Okula yeni başlayanların şaşkınlıkları, Vali Kerem Al’ı karşılarında görmeleriyle bir kat daha arttı. Bayburt İlköğretim ve Hayırseverler İlköğretim Okulu’nu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlere başarılar dileyen Vali Al, her iki okulda da öğrencilerle keyifli sohbetler gerçekleştirdi. Çocukların anlatımları, cevapları ve sorular derken sınıflara kahkaha ve neşe hakim oldu. Vali Al, çocuklara beraberinde getirdiği hediyeleri dağıttı. Daha sonra Öğretmenlerle samimi bir havada sohbet eden Vali Al, imkânlar ölçüsünde taleplerin yerine getirileceğini belirtti.

Ziyaretler sırasında Vali Kerem Al’a, İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Harmancı ve İl Mili Eğitim Şube Müdürü Altan Kalkın eşlik etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.