Bayburt Postası

Bayburt Üniversitesi'nden Dünya Gıda Günü etkinliği

Eğitim

Bayburt Üniversitesi'nde 16 Ekim Dünya Gıda Günü dolayısıyla bir program gerçekleşti.

Bayburt Postası - Bayburt Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi'nde Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO), 16 Ekim Dünya Gıda Günü dolayısıyla bir sunum düzenlendi.

Programa; Bayburt Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil İbrahim Şimşek, Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hüseyin Serencam, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Filiz Aygün, öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı.

Bayburt Üniversitesi Gıda Mühendisliği, Beslenme ve Diyetetik, Organik Tarım İşletmeciliği ve Gıda İşleme bölümleri öğretim üyeleri tarafından 'Açlığın Önlenmesi ve Gıda Güvencesinin Sağlanması', 'Kovandan Gelen Sağlık: Arı Ürünleri', 'Fonksiyonel Gıdalar ve Sağlık Üzerine Etkileri' ve 'Gıda Güvenliği İçin Tarımda Sürdürülebilirlik ve Organik Tarım' konuların ele alındığı sunumlar gerçekleştirildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.