Bayburt Postası

"Bakanlık havaalanını inceleyecek"

Bölgemiz

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, Köse ilçesi ziyaretinde Salyazı havalimanı hakkında açıklamada bulundu.

Bayburt Postası - Gümüşhane Valisi Okay Memiş, Köse ilçesi ziyaretinde Salyazı havalimanı hakkında açıklmada bulundu.
Köy ve mahalle muhtarlarının sorun ve taleplerinin birinci ağızdan en yetkili isimlere iletmelerini sağlayan toplantının ana gündem maddelerinden birisi de Başbakan Binali Yıldırım’ın geçtiğimiz günlerde Bayburt’ta düzenlenen törende 2017 yılında kazma vurulacağını söylediği Salyazı Havaalanı oldu.

“Ulaştırma Bakanlığı’ndan bir heyet gelecek ve havaalanını inceleyecek”
Önümüzdeki haftalarda Ulaştırma Bakanlığından yetkililerine havaalanında incelemelerde bulunmak üzere bölgeye geleceğini belirten Vali Okay Memiş, pistinin bir kısmı yapılı durumdaki Salyazı Havaalanıyla ilgili Başbakan Binali Yıldırım’ın Bayburt’tan müjde verdiğini hatırlatarak, “Sayın Başbakanımızın Bayburt’ta açıkladığı üzere çok önceden dönemin Valileri, Milletvekilleri, siyasileriyle beraber pisti de yapılmış olan Salyazı havaalanının yapılacağına ilişkin müjdesini verdi. Biz milletvekillerimizle bu konuda çalışmaya başladık. Sayın Vekillerimiz konuyu Ankara’dan takip ediyorlar. Biran evvel yatırım programına alınması noktasında yapmış olduğu görüşmelerden sonra önümüzdeki haftalarda Ulaştırma Bakanlığı’ndan bir heyet gelecek ve havaalanını inceleyecekler” dedi.

“Ne gerekiyorsa çok hızlı bir şekilde yapacağız”

Başbakan Yıldırım’ın verdiği sözün takipçisi olduklarını ve idari yönden Gümüşhane Valiliği olarak ne yapılması gerekiyorsa çok hızlı bir şekilde yapacaklarını kaydeden Vali Memiş, “Sayın Milletvekillerimizin ve sizlerin destekleriyle Bayburt ve Gümüşhane’ye çok önemli bir kamu hizmetini gerçekleştirmiş olacağız” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (8)

mehdi öz 7 Yıl Önce

salyazı havaalanı ismi yerine"BAYGÜMÜŞ"havaalanı ismi olur.sevgiler

şenol 7 Yıl Önce

İsmi "BAYGÜM"Havalanı olsun...

ALOŞ 7 Yıl Önce

Tersi olsun

Vedat Yilmaz 7 Yıl Önce

DEDEM KORKUT, ISMI HEPIMIZ ICIN ORTAK BIR ISIMDIR.

Yasin 7 Yıl Önce

Bu havaalanı Bayburta 65 km.uzakta.Kimi kandırıyorsunuz bayburtta havaalanı yapılacak diye eyyy yetkililer.Yurdum insanı herşeye kanıyor.

VAHDET ŞİMŞEK 7 Yıl Önce

"GAZİLER HAVAALANI OLSUN.,TŞK,LER

Vedat Yilmaz 7 Yıl Önce

Belliki Gumushaneli kardeslerimiz ise baslamislar.Bayburt - Posus arasi yaklasik 30 km.Bahsetiginiz mesafede Bayburt yok..Cevremizdeki diger vilayetlere bakmak lazim.

Ali 7 Yıl Önce

Kardeş Bayburt - Salyazı (Posus) arası ne zaman 65 Km'ye çıktı, çok merak ettim. Benim bildiğim kadarıyla 35-40 km.arasında. Müsade edinde şu memlekete bir şeyler yapılsın, herşeye engel oluyorsunuz. Uçağa binmek için 2-3 saat önceden Trabzon'a Erzurum'a gitmek daha mı kolay.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.