Bayburt Postası

Vatandaştan sabır istedi

Bayburt

Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, Bayburt’taki altyapı çalışmalarını inceledikten sonra vatandaşların sorunlarını dinledi.

Bayburt Postası - Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, Bayburt’taki altyapı çalışmalarını inceledikten sonra vatandaşların sorunlarını dinledi. Özbek, 13 noktada devam eden altyapı çalışmaları dolayısıyla su kesintilerinin yanı sıra trafikte de aksamalar yaşadığını belirterek, “Bu çalışmaları yazın müjdecisi bahar olarak kabul ediyoruz. 40 yıldır çözülemeyen altyapı sorunu artık çözüme kavuşuyor. Ben değerli hemşehrilerimden biraz sabır ve hassasiyet bekliyorum” dedi.

Altyapı çalışmalarını yerinde incelediğini, gerek belediye gerekse yüklenici firmanın çalışmalarını hassasiyetle sürdürdüğünü söyleyen Özbek, şunları söyledi:

"105 bin nüfuslu bir şehir için altyapı çalışmaları yürütülüyor. Altyapı çalışmaları atık su tesisi, kanalizasyon ve su isale hattı olmak üzere eş zamanlı devam ediyor. 2015 yılında Bayburt’ta altyapıya dair herhangi bir sıkıntı kalmayacak. Altyapı çalışmaları sonunda Çoruh nehrimiz daha berrak akacak, kanalizasyon ve su isale hattı da bittikten sonra yeni dönüşümlere hazır bir kent ortaya çıkacak.”

Özbek, Belediye Başkanı Mete Memiş ve ekibine çalışmalarda gösterdikleri özveriden dolayı teşekkür etti.

Yorumlar (1)

ALOŞ 10 Yıl Önce

Artın BAKAN olmalı sayın 1. Vekilimiz. Yeni Başbakandan Bayburt a BAKAN ver diyoruz.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.