Bayburt Postası

Tepki çeken o düzenleme de tarih oluyor

Bayburt

Akşam saatlerinde başlatılan yıkım ve geçici düzenleme çalışmalarının, aralıksız sürdürülerek hafta başına kadar tamamlanması bekleniyor...

Bayburt Postası - 2013 yılı içerisinde tamamlanan Saat Kulesi meydanı çevre düzenlemesi tamamen kaldırılıyor. Saat Kulesi çevre düzenlemesi bugün akşam saatlerinde sökülmeye başlandı.
Kaldırımların andezit taşı ile kaplanarak genişletildiği, ışıklı bordürlerin kullanıldığı ve aydınlatma direklerinin yenilendiği düzenleme, trafik sorununa yol açmış, vatandaştan tepki çekmişti.

Saat Kulesi çevresinde özellikle araç trafiğini zora sokan düzenlemenin şu an için tamamen kaldırılacağı, su ve kanalizasyon çalışmasının şehir merkezine girmesiyle birlikte ise Saat Kule çevresinin yeniden ele alınacağı belirtiliyor.

Akşam saatlerinde başlatılan yıkım ve geçici düzenleme çalışmalarının, aralıksız sürdürülerek hafta başına kadar tamamlanması bekleniyor.






Yorumlar (28)

Turgut 10 Yıl Önce

Bu ülkede sağcı-solcu, ilerici-gerici, alevi-sünni gibi kavramlar yok derdi üstad... Namuslular ve namussuzlar var diye bitirirdi sözünü. Sahi artık namus soyalı kim var? Yazık tek kelimeyle yazık!

Vatandas 10 Yıl Önce

Fuzuli isleri tekrardan gozden geciren sayin baskanimizi tebrik ediyorum...

Bayburt Kalesi 10 Yıl Önce

İnsanlar tornadan çıkmış gibi akp nin sembol renklerine saygı duymak zorun da değildir..h.ali polat bunu göremedi , diğerlerini saymaya gerek yok bunun hakaret olduğunu da anlamadı ,akp,mhp ve chp ,sp herkes rahatsızdı..Pisikolojik baskı yapar gibi ,siz bu renklere mecbursunuz deniyordu... Toplumu siyasi atmosferde tutuyor, enerjimızi buna sarf ediyor , doğru düşünemiyordu...Allah razı olsun Mete Memiş bey , birde Bayburtu yıkarak düzeltmeye başladın mı ,ölene kadar oradasın.......Aynı tempoyla devam......Allah yardımcın olsun.....

Recep 10 Yıl Önce

Sayın Mete MEMİŞ Beyden bir diğer yeniliği de ''KALDIRIMLAR YAYALARA AİTTİR'' söyleminin gereği olarak Cumhuriyet Caddesinde 5 er metre aralıklarla konumlandırılmış olan 1 metre genişliğinde reklam tabelalarının ya daraltılarak ya da yayaların yürümesine engel olmayacak şekilde yeniden konumlandırarak getirilmesini talep ediyoruz.

Nursem 10 Yıl Önce

Mete Memiş beyin bu hızını anlamış değilim ama çok ciddi bir başkan olacağının mesajını veriyor. Bir Ak partili olarak Bayburtun bilinen renklerine rağmen Saat Kule etrafındaki ışıklandırmadan rahatsız olmamak mümkün değildi. Önceki başkanın elbette doğruları vardır ve bunları korumak kadar yanlışlarını kaldırmakda bir görevdir. tebrikler

MÜRSEL ALBAYRAK 10 Yıl Önce

SN BAŞKAN SİZİ TEBRİK EDERİZ,BİZLER KONYADA İKAMET ETMEKTEYİZ, KONYA BELEDİYE BAŞKANI HER AYIN SONUNDA S.T.K,VE MUHTARLAR İLE TOPLANTI YAPIYORLAR,VE PROJE ÜRETİYORLAR,DOLAYISIYLA AYNI UYGULAMA BAYBURTTA YAPILSIN,BAYBURT KAZANACAK,SAYGI İLE.

AK GENÇLİK 10 Yıl Önce

BİR AK PARTİLİ OLARAK METE MEMİŞ'E SESLENİYORUM YAZIKLAR OLSUN...

AK GENÇLİK 10 Yıl Önce

SIRADAKİ İCRAAT LOGO VE RENKLER Mİ??? BİZ BUNLARI İDRİS AYDIN BEYİN PROJELERİNDEN HATIRLIYORUZ.. METE BAŞKAN MHP NİN ADAYIMIYDI? BU VEBAL BÜNYAMİN ÖZBEKE AİTTİR. ÇÜNKÜ BAŞIMIZA O GETİRDİ.BU ŞAHSI BİZİM GİBİ SAFLARIN OYUNU ALARAKKK.

KadirIst 10 Yıl Önce

Sonuna kadar destekliyorum Mete Baskan'i.. Bu plansiz projesiz yapilan sacma sapan isler gecen baskan in secim yatirimiydi.. Adamlar 50 yil oncesinden gelecekte trafik rahat etsin diye genis yol yapar bizimkiler var olan yolu daraltir... Sonrada cikar Bayburt un otoparka ihtiyaci var der sen once trafigi soktugun kesmekesten kurtar sonra laf soyle.. Cok yerinde bir karar bir AK PARTILI olarak sonuna kadar arkasindayim Mete Baskanin.. Silecegi her sacma proje icinde ayrica alkisi hakediyor !

Metin Kaçan 10 Yıl Önce

Hayata objektif bakınca bazı yanlışlar ve bazı doğrular vardır, örneğin eski başkanın caddeyi, trafiği mahvettiği bir gerçektir, mete başkanın da halkın rahatsız olduğu şeyleri taraf gözetmeden değiştireceği bir gerçektir, sayın başkan (daha göreve geleli 1 ay olmadı kesin konuşamayız fakat) eğer ilk icraatleri gibi halkın sesini dinler ve taraf gözetmeksizin hizmet ederse en az 3 dönem daha başkanımız deriz, yok eski başkanın izinden giderse (ki hiç öyle gözükmüyor şimdilik) 5 yıl sonra ona da elveda deriz.

ALOŞ 10 Yıl Önce

Bayburt un tek ana caddesi ve dolmuş durakları .Kardeşim bu tek caddede düzenleme yapılsın ama kaldırım taşlarıyla değil akıl küpleri çalıştırılarak Bayburt modern kent olmalı.Yoksa çoruh üstlerine demir yığını veya ana karayollarına (Tedaş önü) yapılan ucubeler gibi.

Tuğçe 10 Yıl Önce

Ne çektin bee saat kule bir türlü dört yakan bir rahat görmedi!!!

aloş 10 Yıl Önce

Ak gençlik adıyla yorum yapan kişi asıl sana yazıklar olsun. Körü körüne particilik yapılmaz Ne MHP si Ne AKP si Ne SAADET i bizim partimiz BAYBURT seçim bitmiştir ve artık Mete MEMİŞ herkesin başkanıdır ve olması gereken de budur. Hacı Ali gibi AKP nin il başkanı gibi davranmıyor işte doğrular ne ise halkın sesine kulak veriyor ve yapıyor.. Ne yanı saat kule meydanına Haci Ali bey zamanında yapılanlar doğru mu şimdi. Halk feryad ediyor kardeşim görmüyor musun..Yanlış yaptı İşte kabul edin Mete Başkan da bu yanlıştan hemen döndü ve partinizin prestijini kurtardı daha ne istiyorsunuz ey Ak gençlik..

Aloş 10 Yıl Önce

Ak gençlik miş vay be.. Gökten inmiş tertemiz... Sütten beyaz pırıl pırıl hiç bir günaha bulaşmamış, temiz analardan ve temiz babalardan gelen, tertemiz bir soydan gelen gençlerden oluşmuş ak gençlik..AK... bizimi anamızdan emdiğimiz sütün adıdır.. Siyasette AK MAK yoktur. Yakında ak mı kara mı hepiniz anlayacaksınız

Aloşş 10 Yıl Önce

Helal sana Mete Başkan.. Allah senden binlerce kez razı olsun. Bayburta böyle bi deli lazımdı zaten.. Herkesin başkanı Mete Memiş

Aloşş 10 Yıl Önce

Sayın Hacı Ali Bey Allah bu yanlışların hesabını soracak senden...Hesapsız kitapsız harcamalarının bedelini ödeyeceksin elbet..Bir de çıkmış hakkınızı helal edin diye bilboardlarda ajitasyon çekiyorsun. Madem sordun ben söyleyim Ben sana hakkımı helal etmiyorum. Bu heba ettiğin emek ve mesailer, boşu boşuna harcadığın paralar...Yazık sana ve Senin isminle Ak gençlik kispeti ile yorum yazanlara..

Hasan SÖYLEMEZ 10 Yıl Önce

Çok doğru ve yerinde bir uygulama.. Tebrik ediyoruz..Yapılması büyük bir hata idi ve yanlıştı. Işıklı bordür yine konulsaydı ama bu kadar abartıp kaldırımları haritaya çevirmeye gereksiz burunlar çıkarıp orada trafik soruna yaşatmaya ne gerek vardı..Sizin hiç mi aklınıza gelmedi

Asalet Adıgüzel 10 Yıl Önce

Tebrik ediyoruz Mete Bey çok güzel bir başlangıç yaptınız Allah yolunuzu açık etsin inşallah böyle devam eder ve Herkesin başkanı olursunuz. Halkın sesine kulak verip çoğulcu ve katılımcı demokrasiyi gerçekten uygulamış olursunuz. Diğer başkan gibi AKP nin il başkanı gibi davranmaz ben yaptım oldu demez insanlara yukarıdan bakmaz. Başkan lık yerine Makam Şoförlüğü yapmaz ve Her tarafa isminizi yazmazsınız..

Levent İÇÖZ 10 Yıl Önce

Benim partili Belediye Başkanım yaptı yanlışta olsa buna dokunmayalım mantığı ne kadar doğrudur. Önceki yapılan şey yanlıştır. Saat Kule Meydanının estetiğini bozmuştur. Hiç yoktan trafik sorunu yaşatmıştır..Gereksiz bir çalışma ve boşa giden binlerce lira...Mete Başkanı tebrik ediyorum. Allah razı olsun..Herkesin Başkanı böyle olunur işte..Bekir Çetin modeli biri olsaydı bunlar olmazdı. Olamazdı. Biz de bu yanlışlarla yaşamaya devam ederdik..

Murat Barış KARLICA 10 Yıl Önce

Sayın Haci Ail bey biz seni Belediye başkanı seçmiştik, makam şoförü değil...O makamın hükmi şahsiyetini ayaklar altına almaya hakkın yoktu. Evet Bazan Başkan arabasını da kullanır. İşçiyi motive etmek için yeri gelir kazma kürek te çalışır ama bunun bir ölçüsü var fakat sen bu ölçüyü kaçırdın... (Gerçii biz oyları Recep Tayyip Erdoğana vermiştik sen Başkan olmuştun...)

Zekeriya 10 Yıl Önce

Kına yaksın herkes ama sunu bilin hacalı polatı kalbimizden silemezsiniz bu yorumları seçen kişide yanlı haberci nin teki

Zekeriya 10 Yıl Önce

Tşk ederim yorumu attığın için

Bayburtluyuz 10 Yıl Önce

Anlaşılan Mete Memiş Başkanın yaptığı bütün kesimin takdirini topladı..

Ali 10 Yıl Önce

Umarım güzel birşeyler yaparlar ve ak parti renkleriyle donatmazlar her yeri nitekim bayburtta yaşayan herkes ak partili değil

NEMA 10 Yıl Önce

ESKI BASKANDAN NEMALANANLAR BELLI OLDU BU KADAR INSAN OLUMSUZ GÖRUYOR BI O SEVIYOR:)... ARTIK NE KARI OLDUYSA HACI ALININ ONA BURALARDA TEPKI GÖSTERIYOR ONUN ADINA :)...HACI ALI MILLETIN BEDDUASINI ALIP GITTI ... AMA SIMDIKI BASKAN A HER KESIM DESDEK VERIYOR

mehmet topçu 10 Yıl Önce

murat bey hacı ali bey halkın içinden bir adamdı sizin hacı ali beye makam şoförü demeye hakkınız yok adam geldi görevini hakkıyla yaptı ve bitti sizlerin arkasından bir kelime bile kötü konuşmadı sizin yaptığın ne oluyor nankörlük etmeyelim...Bayburt'a yakışan bir başkandı ve bitti yapacak bir şey yok ama arkasından konuşmanız hiç uygun değil bunu bilin......

mehmet topçu 10 Yıl Önce

siz kimsinizde hakkınızı helal etmiyorsunuz ne hakkınız varmış hacı ali beyde yazık ya şu düştüğünüz duruma bakarmısnız çok yazık!!!

abdurrahim pempeoğlu 10 Yıl Önce

mete başkan aklın yolu bir,her ay sonu,bütün s.t.k,larla istişare yapınız,çok güzel projeler üretilecektir,g.hana hep böyle yaptı ve başarılı oldular.,bayburtta olur inşallah.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.