Bayburt Postası

Özel İdare'ye 6 milyon liralık ek kaynak

Bayburt

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bayburt Milletvekili Naci Ağbal, Bayburt'ta köylerin altyapı, üstyapı ve muhtelif ihtiyaçlarında kullanılmak üzere 6 milyon 168 liralık kaynak aktarıldığını açıkladı.

Bayburt Postası - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bayburt Milletvekili Naci Ağbal, Bayburt'ta köylerin altyapı, üstyapı ve muhtelif ihtiyaçlarında kullanılmak üzere 6 milyon 168 liralık kaynak aktarıldığını açıkladı.

Ağbal, İçişleri Bakanlığı ve İller Bankası yetkilleriyle yaptığı görüşmeler sonrasında Bayburt'a kazandırılan kaynak hakkında bir yazılı açıklama yaptı. İşte o açıklama:

"Köylerimizin altyapı ve üst yapı çalışmalarını hızlandırmak için İçişleri Bakanlığı yetkilileri ile yaptığımız görüşmeler sonucunda, İçişleri Bakanlığı’ndan 4 Milyon Liralık ek ödenek bugün İl Özel İdaresi hesabına aktarılmıştır. 

Ayrıca; yine köylerimizin muhtelif ihtiyaçlarında kullanılmak üzere, 2 Milyon 168 Bin Lira da, bugün İller Bankası Yönetim Kurulu’nda onaylanmıştır. 
Böylelikle toplam 6 Milyon 168 bin liralık ek kaynak bugün ilimize kazandırılmıştır.

Söz konusu ilave kaynakların Bayburt’umuza tahsisi hususunda gösterdikleri yakın ilgiden dolayı İçişleri Bakanımız Sayın Selami Altınok Bey’e ve İLBANK Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Gedik Bey’e Bayburt’lu hemşerilerim adına teşekkür ediyor, Bayburt’umuza hayırlı olması temennilerimle saygı ve hürmetlerimi sunuyorum."

Yorumlar (17)

Safak Güngör 9 Yıl Önce

Yandaş müteahhitler bayram yapsın. Sayın vekilim istihdama yönelik, üretime yönelik ne gibi yatırımlar yapıyorsunuz. Birazda organize sanayi diye bir yer kalmayacak yakında.

aloş 9 Yıl Önce

Köylerde park yapılmalı, hayvan gübreliklerinin köy dışına çıkarılması, köy içlerinin parke taş ile döşenmesi gibi projelere yönelik olması daha iyi olur.

serdar 9 Yıl Önce

Bu paralar seçim öncesi geldi. Acaba seçim öncesi hummalı bir çalışmamı başlatacaksınız. Çalışılacaksa özel idaremi yapacak, ihalemi edeceksiniz. Bu seçimde de fenerbahçeli nihat ı getirecekmiksiniz. İhalelerin büyüklerini götüren firmanız işçilerini tehdit edecekmi. Öğrencileri toplayıp derslerinden geçmelerini sağlayacağınızı söyleyecekmisiniz. Hoca kabul etmezse üniversitedeki görevinden alabileceğinizi ve üniversitenin sizin elinizde olduğunu söyleyecekmisiniz. İşkurda işler nasıl yürüyor. Seçim kurulunda yaptığınız üçkağıt itiraz sonucu değiştirildi kaybettik diye üzgünmüsünüz. Şahap bey bayburt derneklerini arayıp mhp nin seçim afişlerini şikayet ettimi. Korkunun ecele faydası varmı. Bünyamin beyi çok sevip bağlılığını söyleyenler bu haberleri sosyal medyadan paylaştıklarında bünyamin beyi madara ediyorlar mı. 59 yıldır sizinle birlikte dendiği için gocunup şikayet edenler. 50 yıldır yaşadıkları şehirlerde ki istanbulda 159 bin civarı bayburtlu var neden aday olmazlar. Karizmalarına güvenemeyip bayburttan nasıl sa seçilirim diye düşünüp milleti ne yerine koymaktadirlar. İstanbuldan seçilecek olsalar bayburt için birşey yapmazlarmı. Bulunmaz bursa kumaşımıdırlar. Son olarak KADRİ KARAOĞLU sana teşekkür ediyorum kendi adıma. Papuç pahalı olunca, hükümet kesenin ağzından azıcık pay gönderdi. Varol bayburt. Değerine sahip çık.

Vatandaş 9 Yıl Önce

Müjde müjde ortada bir icraat yok. 1 ay öncede hastaneye bilmem kaç trilyon gelmiş ti..bi gün hastaneye gitsen 10 gün sonraya ultrason a sıra veriyor ve siz hala buraya kişi yerleştirme ye çalışıyorsunuz. ..

Ali 9 Yıl Önce

Bunlara yatırımmı diyorsuunuz ya ancak bu şekilde safları kandırırısınız uyanın ey bayburtlular uyanın

Köylü 9 Yıl Önce

Arkadaşlar PKK ile bir olup Cumhurbaşkanı ve AK-PARTİ ye karşı olmak milliyetçi ve vatansever oluyor öylemi, bugün Ak- Partiyi Bayburt ta eleştiren cemaat abileri Güneydoğuda PKK destek veriyor sabahtan akşama kadar TV ve Gazetelerinde PKK yandaşlığı yapıyorlar, maksat Ak -Partiye düşmanlık yapmak .Düşmanımın düşmanı dostumdur anlayışı hangi dinde vardır, nasıl bir din anlayışıdır. Dün cemaati Amerikan ajanlığı ile suçlayan Bahçelinin Bayburt teşkilatı bugün cemaatin yanındadır. MHP ikinci adamı Oktay Vuralın akrabaları dağda , HDP nın ikinci adamı Figen Yükseldağ ın akrabaları MHP dedir. Ekmelettin İhsanoğlu ile Selahattin Demirtaş kol koladır. Bunları görmeyenler bu sayfalarda milliyetçilik ,dindarlık yorumları yapıyor, yazıklar olsun size Türkiyenin tek kurtuluşu AK-PARTİ yanlışlarını düzelterek AK-PARTİLİ hükümetin devamıdır .Saygılarımla

mehmed 9 Yıl Önce

ali birtane örnekde sizin ginde göster adam bayburta para dağıtıyor helal olsun köylere de ilcelerede yanlış duymadın iki ilceyede pra veriyor

eren mustafa 9 Yıl Önce

bayburta gelen paralar yatırım olarak dönüşmüyor yine malum kişilerin ceplerine iniyor kanısındayım.

Hasan 9 Yıl Önce

Köylü efendi akapeyle katillerin örüşmeleri onlara yalakalıklarını önce görüşen şerfsiiz sonra onların hazırladığı emirleri akepe erkanı katilin emriyle yatığp kalkmaları katilbaşının yanına canı sıkılmasın diye sekreter olarak bes terörist göndererek hazırladığı emirleri kamuya sunmalarını da neleri neleri ne tez unuttuz şimdi sadece iftira atıyorsun yaşanmış olayları görmezden geliyorsun

KÖYLÜ 9 Yıl Önce

Hasan bey katıl başını idamdan kurtaran Bahçeli ve Üvey anneniz Rahşan değil miydi. Sayın Bahçelinin Ogün kimlerle hükümet kurmayı tercih etti kiminle hükümet kurmak istemedi bir hatırla veya Ogün F. Gülen için ne söylüyordu bugün Bayburtta teşkilat toplantılarında ve belediye encümeninde kim var bir bak ..O cemaatçi Gönültaşlarınız Amerikada Türkiyeyi şikayet eder ,güneydoğuda PKK destekler sen onları bir gör ,düşün sonra iftiramı değil mi diye victanına sor olur mu.

Asım KOCA 9 Yıl Önce

Aklıma şu sorular takıldı; 1. 7 Haziran öncesi neden bu yatırımlar gelmedi ? ( Acaba 7 Hazıran da 2 vekil garanti görüldüğünden mi ? ) 2. Acaba Kadri Bey kazanmamış olsaydı yinede yani AKP 2 vekil almış olsaydı Yinede sayın vekil (Ağbal ) köy köy gezip bu yatırımları getireceğim diyecekti mi ? 3. Son 10 yılda bu köylere aktarılan kaynak toplamı ile bugün aktarılan kaynak toplamlarının oranı nedir acaba ? Ve Not: Bana 2 vekil seçme hakkı verseler birini akp den 1 ni mhp den secerdim Çünkü kadri beyin meclise girmesi ile sağlam kaynaklarla Dönüş yaptı AKP :)

murat ali 9 Yıl Önce

mete memişde veysel karasakal velısaban mahallerıne mujdeyı verdi !!!! cesme sularımıza sebeke suyu katarak !!!! secımde gelıp bu mahalllerden oy ıstemesınler sakın !!!!

ya sabır 9 Yıl Önce

yazık oldu büyami bey dört yıllık emeklerine siz topladıız naci bey harcadı ne adaletsiz bir dünya kimi günahlarrıyla yükseliyor kimi iylikleriyle kaybediyor.

Hasan 9 Yıl Önce

Köylü kardeş sen bize annemi tahsis ediyorsun bizde sana bi baba tahsis edelim sizin için farketmiyor zaten

watandaş 9 Yıl Önce

şöyle bakıyorumda kadri efendi bayburta bunu kazandırdı şunu kazandırdı diye haber yapan bir site yok dedimki bunların hepsimi ak partili hep ak parti haberleri yapıyorlar ama birde araştırdım baktım ki kadri efendi düğüne gitmekten başka birşey yapmamış bayburtta :))))))))

alpaslan 9 Yıl Önce

Apo köpeğinin asılmasını kim engelledi, bu memlekette idamı kaldırmak için kimler imza attı ve bunların içinde bir mhp'li varsa lafınıza diyeceğim yok. ama iftira atıyorsan vah haline derim.

Asım Koca 9 Yıl Önce

Watandas demişki kadri efendi bir şey yapmamış. Arkadaş nasıl bir akıl sahibisin anlamadım . 4 ay vekillikle ne yapilabilir bize anlat. Burada 13 yıllık yapılamayanlar tartışırken sen 4 ayda ne bekliyordun. Kaldiki kadri beyin sağlık il müdürü iken yaptıklarını bi araştır istersen. Bu ülke tarihin 8 de 1 inden fazlasını bir tek kişi yönetti buna rağmen yapmadiklarini tartisiyorsak o siyasi oluşum boş demektir.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.