Bayburt Postası

Özbek: “Çamur Barajı 11 köyü sulayacak“

Bayburt

Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, Bayburt Devlet Su İşleri 225. Şube Müdürlüğü’nde Çamur Barajı projesi ile ilgili incelemelerde bulundu.

Bayburt Postası - Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, Bayburt Devlet Su İşleri 225. Şube Müdürlüğü’nde Çamur Barajı projesi ile ilgili incelemelerde bulundu. İncelemeler sırasında AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal da Milletvekili Özbek'e eşlik etti.

DSİ 225. Şube Müdürü Ali Rıza Boğuşlu'ndan projenin gidişatı ile ilgili bilgi alan Milletvekili Özbek, kısa bir açıklama yaptı. İşte o açıklama:

"3 yıldır üzerinde çalışılan Çamur Barajı Bayburt için önemli bir proje. İlimiz ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalı olduğundan bu barajın yapılması ilimiz açısından çok büyük önem taşımaktadır. Çamur Barajı Gümüşhane sınırlarına yakın bir yerde yapılacak; ama kullanım alanı olarak Bayburt topraklarını sulayacak. Bununla ilgili DSİ 225. Şube Müdürümüz ile proje üzerinde görüşmeler yaptık, incelemelerde bulunduk. Baraj, 5 bin 770 hektar alanı sulayacak. Bu sulamadan 11 Bayburt köyü faydalanacak. Baraj ile birlikte Elmalı, Kalecik, Pınarcık, Yazıbaşı, Serenli, Damlıca, Güçlü, Beşpınar, Dikmetaş, Akkaya, Devetaşı köylerimiz için sulama imkanları artacak. Baraj Gümüşhane’nin sadece Çamur köyünü sulayacak."

Milletvekili Özbek, baraj için bahar aylarında çalışmalara başlanacağını da sözlerine ekledi.

Yorumlar (1)

ALOŞ 9 Yıl Önce

Sayın Vekilin incemelerini anladık da İl Başkanı ne inceliyor? Bilgisi ne? Eskiden CHP başkanları Vali diye söyleyenler bugünkü AKP başkanlarının görevlerini nereye oturtuyorlar. Hep sözlü emri var bürokrasiye yasalar önünde hiç sorumluluğu yok Kim bunlar derseniz 13 yıllık İktidar İl başkanları Sen sen ol övünme Hangi kabuktan hatırla çıktığını Aynaya bak kendine gel, bir titre 13 yıllık İktidar İl başkanları Yıllar geçer iktidarı kaybedersin Nice olur halin kimse sormaz seni Bakmışsın ki açıldı eski defterler 13 yıllık İktidar İl başkanları Bu dünyada daim olan tek, adalet Sen sen ol ondan ayrılma Şanı büyük Allah' ın helak ı yakalar seni 13 yıllık İktidar İl başkanları Akşam yatıp yastığa baş koyunca Günün muhasebesini yapınca Kime haksızlık yaptım, kime hukuksuz iş vaat ettim diye Çok düşün, çok çok düşün Gelip geçici makamlar, saltanatlar Ayrılma sakın Allah ın adaletinden Yarın var toprağın altı, Unutma Nisa 135. ayeti selamlar

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.