Bayburt Postası

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bayburt'a geliyor

Bayburt

12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bayburt’a geliyor.

Bayburt Postası - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bayburt’a geliyor. 10 Ağustos’ta 12. Cumhurbaşkanı seçilen ve TBMM’de yemin ederek görevine başlayan Recep Tayyip Erdoğan’ın ilk olarak ziyaret edeceği iller belli oldu.

Bayburt’u özellikle ziyaret edeceğini dile getiren Erdoğan, ziyaretlerine 10 Ağustos'ta kendisine en yüksek oy veren illerden başlayacağını söylemişti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 12 Ekim Pazar günü Bayburt'ta olması bekleniyor. Erdoğan'ın Bayburt programının detayları ise henüz kesinlik kazanmadı.

Yorumlar (12)

hasan çimen 10 Yıl Önce

ülkemize milletimize hayırlı olsun inşallah

ALOŞ 10 Yıl Önce

Son kabinede 3. Vekilinizim diyen Sayın yeni Başbakan Bayburt a bir bakanlık dahi vermedi. Şİmdi Cumhurbaşkanı gelip ne verecek merak konusu?

eylül 10 Yıl Önce

Bakan olacak kabiliyette vekil mi var....

evren kalac 10 Yıl Önce

bu ne sevgi ahh.kimi sevdiyse ya öldü ya perişan oldu.sevme bizi.ne sana nede müteahhitlerine verecek bir karış toprağımız yok.

oguz cembekli 10 Yıl Önce

Sssssst sakon olun....reyis geliyo...tadini cikarin....

A.DEVLET ÇİÇEKLİ-PARİS 10 Yıl Önce

bayburtu eğer seviyorsak,MÜBAALA YAPMADAN.!!!,SEVİYELİ YORUMLAR YAPILMALI,DIR*BAYBURTLUYADA BU YAKIŞIR,G.HANELİLER GİBİ UYANIK OLUN LÜTFEN.

Bayburdi 10 Yıl Önce

Erdoğan'ı sevmeyebilirsiniz o sizin görüşünüz, AMA! burada kendi adınıza yorum yapın! CB Erdoğan'a %80.3 oy vermiş Bayburt adına yorum yapmayın!

Bayburt sevdalısı 10 Yıl Önce

Sayın Bayburlular geçmişi bırakıp gelecekte Sayın Cumhurbaşkanımızdan ne talep edebiliriz onun hesabını yapmalıyız .Bayburt' a yılda bir veya iki defa gelmiş olsam da eksiğimiz çok helede mahalle araları sanki bir köy havasında çok üzülerek bayburttan ayrılmış durumdayım İNŞALLAH en kısa zamanda bu eksiklikler giderilir.

A.MEHDİ ÖZTÜRK 10 Yıl Önce

"DİKKAT^BAYBURT AK.PARTİ YÖNETİCİLERİ VE SN VEKİL,SELAMLAR SUNARAK "BAYBURT İÇİN ÇOK BÜYÜK BİR FIRSAT,!!,SN C.BAŞKANI BAYBURTA GELİYOR,! LÜTFEN ALLAH RIZASI İÇİN,GÜZEL PROJE SUNARAK,BAYBURTUN BEKASI İÇİN.!! VE GELECEK NESİLLER İÇİN,!!,DEVASA PROJELER SUNUN,!,LÜTFEN,SAYGILAR.

ALOŞ 10 Yıl Önce

Gelen baştacı Hele birde en ulu makam ise Gelen baştacı size Verecek vaad, bekleyip görün Teşekkür edilecek Bayburt luya Yıl 1989 olduk 69. İl 2 Vekil sayısı ile Gelir Bayburt a Turgut ÖZAL ve ekibi Devlette sürer hizmetler, Yıllar geçer göçler olur Bayburt ta açılmaz bir fabrika bile, Sen bekler durursun bu Memlekette Alırlar senden 2. Vekilini, Şimdi olur 2014 yılı Bayburt un 2. Vekilleri hep Başbakan Şimdi gelecek Ulu Makam Bayburt un kaderi değişecek Sen uyuma Bayburt halkı İste tüm istekleri Tren, havaalanı ve diğerleri Yaparlar bir gün istekleri Vilayet, Belediye, Üniversitesiyle As direklere Türk bayragını Yediden yetmişe her Bayburlu ile Karşıla Cumhurbaşkanını

ağballl 10 Yıl Önce

helal olsun :))

İdris DAŞTAN 10 Yıl Önce

Bayburt şimdiye kadar bu fırsatları hep kaçırmıştır. Soruyorum? Bayburt Milletvekiliği 1 e düştüğü zaman R. Tayyıp Erdoğan Bayburt'ta ikinci vekiliniz benim demişti. İdareciler bu süreci nasıl değerlendirdi, ile ne kazandırıldı. Sadece Seyredildi. bu fırsatlar kaçırılmamalı idareciler dikkat. Geçmesin Bor'un pazarı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.