Bayburt Postası

BAYGİAD: ''Başbakan'ın sözleri vahim''

Bayburt

Bayburt Girişimci İş Adamları Derneği (BAYGİAD) bir basın açıklaması yaparak, gündemde yaşanan olayları değerlendirdi...

Bayburt Postası - Bayburt Girişimci İş Adamları Derneği (BAYGİAD) bir basın açıklaması yaparak, gündemde yaşanan olayları değerlendirdi. BAYGİAD Başkanı Habip Berber, Hizmet Hareketi’ne yönelik Başbakan Erdoğan tarafından söylenen "inlerine girmek", "paralel devlet", "çete", "virüs", "taşeron" ve "haşhaşi" gibi ifadeleri "vahim sözler" olarak nitelendirerek, "Bir asırlık mazisiyle Türk - İslam alemine büyük hizmetler yapan Gönüllüler Hareketine yönelik karalama çabaları bizleri derin üzüntüye ve hayal kırıklığına sevk etmiştir" dedi.
17 Aralık sonrasında 2 binin üzerinde polisin ülkenin dört bir tarafında keyfi bir tavırla görev yerleri değiştirildiğine dikkat çeken Berber; “Yaşanan her türlü olumsuzluğu Hizmet Hareketi ile ilişkilendirmeyi kendine vazife bilen yeni bir zümre türetilmiş, iftiraya, kine, nefrete ve haset’e bandırdıkları kalem ve dilleriyle adete Hizmet Hareketine saldırmayı marifet bilenlerin nasıl bir seviye problemi yaşadıkları görülmektedir” dedi.

BAYGİAD toplantı salonunda BTSO eski Başkanı ve işadamı Erol Köprücü, ABA Koleji Müdürü Bekir Saliç, FEM Dershanesi Müdürü Ertan Özcan ve İşadamı Suat Köprücü’nün katıldığı toplantıda BAYGİAD Başkanı Habip Berber tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Lekeleme gayretine girilmiştir”

“Son dönemlerde yaşanan yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarını ve sonrasında yaşanan olayları dikkatle takip etmekteyiz. Bir asırlık mazisiyle Türk - İslam alemine büyük hizmetler yapan “Gönüllüler Hareketine” yönelik karalama çabaları bizleri derin üzüntüye ve hayal kırıklığına sevk etmiştir. Hukukun en temel felsefesi olan “berat-ı zimmet” yani suç ispat edilmedikçe herkes masumdur ilkesi ayaklar altına alınmış, sanki bir şeylerin üzerini örtmek telaşıyla sürekli “hizmet hareketi” kara propagandalara mazur bırakılmış, ispattan uzak ithamlarla lekeleme gayretine girilmiştir.”

“Yeni bir zümre üretildi”

“17 Aralık ve sonrası gelişen süreçte masum insanlara değişik ithamlarda bulunulmuş, iki binin üzerinde neyle suçlandığı bilinmeyen ithamlarla emniyet kuvvetlerinde görev yapan polis teşkilatının mensupları ülkenin dört bir tarafında keyfi bir tavırla görev yerleri değiştirilmiştir. Yaşanan her türlü olumsuzluğu “Hizmet Hareketi” ile ilişkilendirmeyi kendine vazife bilen yeni bir zümre türetilmiş, iftiraya, kine, nefrete ve haset’e bandırdıkları kalem ve dilleriyle adeta “Hizmet Hareketine” saldırmayı marifet bilenlerin nasıl bir seviye problemi yaşadıkları görülmektedir.”

“Türk Okullarına” yönelik aleyhte propaganda talimatı”

“Tüm bunlara ilave olarak Sayın Başbakanın “Hizmet Hareketine” yönelik olarak saf ettiği vahim sözler bizlerin şaşkınlığı ve hayretini bir kata daha artırmıştır. “İnlerine girmek”, “paralel devlet”, “çete”, “taşeron”, “virüs” gibi ağır ithamlarına en son olarak “Haşhaşi” benzetmesini de ilave ederek bizlerin gönüllerinde ve zihinlerinde büyük hayal kırıklıklarına sebebiyet vermiştir. En son Büyük Elçiler toplantısında, bu milletin bayrağını, nefesini, soluğunu ve tüm değerlerini dünyanın 165 ülkesinde temsil etmekten büyük onur ve gurur duyan, “Türk Okullarına” yönelik olarak aleyhte propaganda yapılması talimatını büyükelçilere iletmiş olması büyük bir talihsizlik olarak algılanmıştır. Faaliyet gösterdikleri tüm ülkelerde sulhun, sukutun, insaniliğin ve İslamiliğin tüm güzel örneklerini göstermeyi kendilerine gaye edinmiş olan “Türk Okulları”nın böyle ithamlara maruz kalması kabulü mümkün olmayan bir durumdur; ya da en basit tabirle kendilerine yapılan çok büyük bir haksızlıktır. Elbette gelecek kuşaklar tüm bunların değerlendirmesini yapacak, herkese hak ettiğini iade edecektir.”

“Zaman en güzel ilaçtır”


“Bu toz duman ortamda bile “hizmet hareketi” menfiliklere misliye mukabelede bulunmamış, kendi çizgisinden taviz vermeden “la havle” diyerek, “bu da geçer ya Hu” demeyi tercih ettirmiştir. Üslubun ne denli önemli ve gerekli olduğunu bir kez daha tüm insanlığa ispat etmiştir. Bu bağlamda yerelde Adalet ve Kalkınma Partisi Bayburt İl Başkanlığına gidilerek, bu üslup ve söylemden duyulan rahatsızlık, parti il yöneticilerine aktarılmıştır. Elbette zaman en güzel ilaçtır. Tüm yaşananların daha iyi anlaşılması zaman gerektirecektir. Ama bu geçen zamanın zarara dönüşmemesi milletimiz ve yüksek ideallerimiz adına bir temennidir. Son olarak Merhum Akif in dediği gibi; “Tarihi tekerrür diye tarif ediyorlar/Hiç ibret alınsaydı tekerrür mü ederdi?” Hisse ve ibret tüm yaratılmışların hesabına olması temennisi ile saygılar sunarız.”

Yorumlar (37)

Muharrem 10 Yıl Önce

yolsuzlukları nasıl kapatacaklarını şaşırdılar. ağızlarından çıkanı kulakları duymuyor. daha öncede bdp için atıp tutuyorlardı, şimdi yan yanalar. cemaat ile yan yana idiler, şimdi demediğini bırakmıyor. ha cemaat denen kumpas makinasıda az değil. ikisi bir kaba bu kadar sığdı.

talip 10 Yıl Önce

çok pişkinsiniz, bu halinize şapka çıkarıyorum, gerçekten tarih tekerrür eder mi bilmem ama allah bilir. ama osmanlı döneminde de, cumhuriyet tarihinde de çok tekke ve zaviye kapatıldı. eğer mevzu devlet ise devletin istikbali ise geriye kalan herşey teferruattır.

çevik 10 Yıl Önce

talip bey mevzu devletse gerisi elbet teferruat olmalı. ancak devlete zarar gelmesin diye de hırsızlık yapanlar aklanacak ve korunacaksa ortada devlet diye birşey kalmamıştır bunu ekleyeyim. hizmet hareketinin de yanlışları çok ama bu gündemde konu hırsızlık, öncelikle onun üzerine gidilmeli. daha sonra da hizmette ki yanlışlıkların ve buna izin veren devlet adamlarının üzerine gidilmeli. 11 yıl boyunca el ele kol kola okyanus ötelerine selamlarla geldiler buralara. herkes hatasının karşılığını çekecek.

bilal aktas 10 Yıl Önce

Bence gündem değiştirme, hizmet hareketi senin benim çocuğundan oluşuyor. unutmayalim kimse anadoluda cocuklarini okutmazken bu insanlar geldi fedakarlık yapip dersane acti, öğretmenlik yapti. Allah hepsinden razi olsun helal isleri haramla amme maliyla isleri yok.

cihan saka 10 Yıl Önce

keşke gerçekten de "bu da geçer" deyip sessizce bekleseydiniz. fakat böyle yapmadınız. daha doğrusu söyledikleriniz farklı yaptığınız işler farklı. zaten kul hakkı yiyerek işgal ettiğiniz emniyette taraftarlarınıza ikaz verilmesi gayet normal. o taraftarlar ki anadolunun öz sermayesini karalama çabası içine girdiler. o taraftarlar ki suriyeye giden yardımları (silah yahut erzak, ikisi de gerekli çünkü orda osmanlıdan kalan sorumluluklarımız var, türkmenler var.) engellediniz. kara propagandaya başladınız. avrupa birliği elçilerine peşkeş çekip devlet sırlarını paylaştınız (yazarlar vakfının ab elçileri toplantısını kastettim). kısacası yetim hakkı yiyerek doldurduğunuz kadrolar tıkanınca gerçek yüzünüzü gösterdiniz. ayrıca sizin 1 asırlık geçmişiniz yok 50 senelik geçmişiniz var. 1 asırlık geçmişi olan said-i nursî'dir. sizin de o ulvî zatla uzaktan yakından alakanız yok. vesselam...

cemal 10 Yıl Önce

gazeteciler yazarlar vakfının büyükelçiler toplantısına hükümetten iki bakan katıldı.bu işler çamur at izi kalsın edebiyatıyla yürümüyor.tutturmuşlar bir dış güçler.söyleyin allah aşkına milletçe tavır alalım.patriotları malatyaya yerleştireceksin,incirlik üssü adanada halen açık,en çok toprak son 10 yılda israile satılmış,galataport ihalesini ofere vereceksin,borsanın yüzde 80 ine yabancılar ahim olacak,60 milyar dolar cari açığımız var...sonrada dış güçler diyeceksiniz.milleti bu kadar cahil mi zannediyorsunuz.çocuklarının üçüde abd de okuyacak,abd vatandaşı olacak,bize devletin okulları yeter diyeceksin...insaf

omer bayram 10 Yıl Önce

Bencede gündem değiştirme yahu su bayburt a bakin ülkü bey sen sonra yatirim yapildimi biz habire silah kaciralim iranin parasini akliyalim oranda gitsin suriye yi bombalasin bugün avrupa birliğini suclayanlar bir gün cikip iran a ya sen neden muslumanlari bombaliyorsun dedimi aci ama gerçek bu sünni bir kiyim var sii kestirme polikasi kuzey iran suriye ve bizde buna alet oluyoruz

şakir 10 Yıl Önce

bu millet hizmete çocuğunu emanet etti .onlar telekulak,kaset,ihh'ya operasyon,gibi şeylerle hizmeti hezimete uğrattılar,seçimlegelen seçimle gider okolay,bunlar hatalarınıda kabul etmiyorlar ,sorun bu..

ŞEVKİ 10 Yıl Önce

suri̇yeye yardima gi̇den i̇hh tirlarini çevi̇rdi̇ler,üsteli̇k el kai̇deye si̇lah gi̇di̇yor dedi̇ler,dünyaya böyle lanse edi̇p türki̇yeni̇n i̇ti̇barini düşürmeye çaliştilar,dün suri̇yedeki̇ zülmun fotoğrafini görüp,bugün i̇se türki̇yede üç i̇lde el kai̇de tehdi̇di̇ni̇ nasil yorumlayacaklar yoksa wall street 'emi̇ konuşacaklar...

ABDULLAH 10 Yıl Önce

İSLAM bize dünya hayatı bir sınavdır, dünya bir imtihan salonudur diyor. Hepimiz sınav veriyoruz ama kaçta kaçımız bunun farkındadır? Sınav ne zaman başlıyor? Bir insan buluğa erince başlıyor, ölümüne kadar devam ediyor. Son Cemaat-İktidar kavgası da bir sınav. Bunu acaba başarıyla verebiliyor muyuz? Müslüman yalan söylemez. Yalan söyleyenin notu kırılır. Bizim yalan konusunda durumumuz nedir? Müslüman iftira etmez… Müslüman Müslümanı aldatmaz… Müslüman haksızlık yapmaz… Müslüman fitne ve fesat yangını çıkartmaz… Müslüman Ümmet birliğini parçalamaz… Bütün bu saydıklarım imtihanla ilgilidir. Biz bu konularda sınavı geçebildik mi? Mü’min kişi, mü’min kardeşlerini sevmekle yükümlüdür. Biz birbirimizi seviyor muyuz? Mü’minler, üzerinde yolculuk yaptıkları gemide, onun selamet ve güvenliğini tehlikeye atacak kavgalar, savaşlar yapar mı? Şu Müslümanların haline bakınız. Birilerinin ak dediğine ötekiler kara diyor. Soruyorum: Müslüman haram yer mi? Müslüman, zekat paralarını dernekl

öz bayburtlu 10 Yıl Önce

sn baygiad yetkilileri,sizler bayburtlu olarak,tavsiye ederizki,şirin bayburtun meseleleri için ne gibi açıklama yaptınız,pratik örnek,g.hanedeki*giad derneği,memleketinden tren geçsin diye özveride bulundular,hatta ve hatta*tren derneği kurdular*ya sizler.??? dolayısıyla bayburtun kalkınması için*haber yapınız,lütfen

erol berberoğlu-ist 10 Yıl Önce

sn başbakanın sözleri vahim,de"sizler dernek olarak bayburt için ne yaptınız?,kelkit ve trebolular dernek olarak,demiryolu için çalıştılar,ya sizler.?? trebolu yerel basını açıklaması"ankaradan treboluya hızlı trenle 4 saatte gelinecek,kelkit e ise 4.5 saate.bayburt ne yapacak.???,bayburtu düşünme zamanı gelmedimi.??

a.mehdi öz-almanya 10 Yıl Önce

baygiad yetkilileri, ankara siyasetini bırak bayburt için ne yapacaksınız ona bak!!! bayburtta 110 tane oyun ve eğlence kahvesi var. utanç verici.

cihan 10 Yıl Önce

gazeteciler yazarlar vakfı büyükelçiler toplantısına hiçbir bakan katılmadı. onlar kim ki türkiyenin içişleriyle ilgili büyükelçiliklere bilgi veriyorlar. bu işin sorumlusu dışışleri bakanlığıdır. bilgi almak isteyen oraya gider. ama neden uğraşsınlar piyon varken kimse şaha kafa tutmaz.

cemal 10 Yıl Önce

cihan bey bu üslup hiç bir bayburtluya yakışmaz.onlar kim ki diye hitap ediyorsun.gazeteciler ve yazarlar vakfının büyük elçiler toplantısına eski aile bakanı sayın fatma şahin, ombudsman sayın mehmet nihat ömeroğlu,eski ab bakanı sayın egemen bağış, akademisyen sayın fuat keyman katılmışlardır.keşke bu kara propagandadan vazgeçsek.biraz araştırıp öyle karar versek.

guraba 10 Yıl Önce

Neye hizmet etmişler anlayamıyorum..türk okulu açmakla islama hizmet etmenin ne alakası var.. birçok sohbetinizden haberimiz var toplantılarınızda islami ilimlerle ilgili ne yapıyorsunuz? tevhid/akide esasları, hadis ve hadis usulü, tefsir ve tefsir usulü, fıkıh ve fıkıh usulü gibi okumalar mı yapıyorsunuz? hayır hayır...yaptığınız sadece şu; şu ülkeye gittik şöyle şöyle oldu, falan yerde okul açtık, şu arkadaşımız otuz bin lira verdi harekete, ama ondan daha çok veren var.. çok para toplamamız lazım, daha çok çalışın gazete. dergi, davetiye v.s. satın dağıtın ya da zorla verin abone etmeden geri dönmeyin! dershaneye kayıtların durumu nasıl? herkes tanıdığının üzerine çöksün bize gelsinler ve dershaneye kayıt yapsınlar. tüm okulları doldurun; özel okullarımız, kolejlerimiz, dershanelerimiz çünküüüü her bir talebe eşittir PARA!... hatta sohbetlerinizde şöyle dediğinize şahit olduk; Allah fethullah gibi insanların sözünü boşa çıkarmaz

hasan 10 Yıl Önce

al takke ver külah! vaktiyle gençten bir derviş, bir tekkeye mürid olmuş. tekkenin gediklileri, bu yeni gelen dervişi önce bir güzel tembihlemişler: burada kızmak yoktur. ne denirse eyvallah vardır. sabırlı olacaksın. boynun eğik olacak, miden çok dolmayacak” tekkedekiler, dervişe bir hırka, bir takke, bir de teşbih vermişler. üzerinde bulunan eski elbiselerini ve kafasındaki yağlı külahı da çıkartıp almışlar. bir süre sonra, dervişin canı burnuna gelmiş. bakmış olacak gibi değil. bu müridliğe ne sabır dayanır ne can. yüklükten eski elbiselerini ve külâhını almış. kendisine verilen hırkayı, teşbihi ve takkeyi de geri koymuş. kapıdan çıkarken de şöyle seslenmiş: baba erenler, sizi allah mübarek etsin. verdim takkenizi aldım külahımı, ben gidiyorum.” demiş..şimdi̇ sıktınız ama...hem ak parti̇li̇yi̇m di̇yi̇p ortalikta dolaşıp ak partinin nimetlerini yiyeceksiniz ,hemde ak partiye futursuzca eleştireceksiniz..

guraba 10 Yıl Önce

yaşunu da eklemeliyim: hareket ve mensublarının büyük bir çoğunluğu demokrasi fitnesine düşmüş..şöyle ki demokrasi ileri demokrasi daha ileri demokrasi yüksek demokrasi ve demokrasinin en üst mertebesi.. cehennemde demokrasi.. bir müslümanın laik olmasını insanlara aşıladıktan sonra demokrasiyide alıştırdınız.. müslümanlar Kitap ve Sünneti değilde demokrasiyi savunur hale geldiler..sizin bu insanlığa yaptıüınız en büyük zararlardan biriside DEMOKRASİ denen şaçmalık.. Hangi dinden çıkardınız bu söylemleri ve bu menheci? Batının hazırladığı ve ortaya koyduğu daha sonrada bununla birçok ülkeyi mahvettiği, insanlara bu çatı altında zulmettiği bu siztemin bir tarihine bakın! Allah size daha üstününü vermişken kendinizi zelil ettiniz. Biz islam ile ve Rabbimizin indirdikleriyle aziz olur ve yüceliriz. Değerli olanı bırakıp necis olana tutundunuz. Bir müslüman laikte olamaz demokratite olamaz liberalistde olamaz sosyalist de olamaz koministzmak

AYKUT 10 Yıl Önce

ya arkadaş siz kendi menfaatlerinizi vatanın selayeti için neden daha üste tutuyorsunuz.devletin bazı kadrolarında yer alarak kendiniz gibi düşünmeyen insanlara ne kadarda zalimce oldunuz.bu vatanın hiç bir karışını size teslim etmemek lazımmış.bizler için önemli olan devletimizin bekası değilmi.ya siz ne yaptınız.az biraz menfaatinize dokununca yaygara koparıp gerçek yüzünüzü gösterdiniz.yazıklar olsun size sizin gibi düşünen insanlara.siz insanları arkadan hançerlersiniz.size rağmen sonuna kadar ölümüne tayyip erdoğan.buda size kapak olsun.

cihan 10 Yıl Önce

üslubum biraz sert olabilir. ama türkiyenin değer kaybetmesine sebep olan gülen cemaatinin hal ve hareketlerindeki yanlışlık beni böyle sinirli olmaya sevk ediyor. ben akp taraftarı değilim, hiçbir partinin fanatikliğini yapmam. ama şu durumda birlik olmak amacıyla doğrularımı her yerde söylerim. şu derneğe bakar mısınız. bayburt ismini taşıyor, genel bir dernek gibi görün ama belli bir grubun üyor ama propagandasını yapıyor. asıl kara propaganda budur. savunduğunuz bu hareketin yüzlerce yanlışını sıralarım buraya ama insanlar zaten internetten ve tarihten faydalanarak bunları bulabilirler. cemal bey gazeteciler toplantısına fatma şahin, egemen bağış da katılmış. sezarın hakkı sezara.

cihan 10 Yıl Önce

cemal bey ayrıca kimsenin devlet okulları bize yeter anlayışı içinde olduğunu sanmıyorum. adamlar özel okula dönüşün maddi destek verelim diyorlar. sayın fetullah gülen için dershaneler bu kadar önemliydi neden zamanının hava kuvvetleri komutanı çevik bire dershaneleri devlet okulu yapalım diye mektup gönderdi. madem devlet hayrına saygın var bırak özel okula dönüşsün. bundaki sakınca ne? haa demekki maksat farklı...

Fakir 10 Yıl Önce

malesef milletin ümidi olmuş bir partinin intiharına tanıklık ediyoruz. ama intihar esnasında aşık olduğu camiayı da onun ailesi ülkemizi de yanında götürmek istiyor. siyasette içinden çıkılamayacak noktaya vardıysanız çekin gidin ama ülkeyi lütfen rahat bırakın.

celal 10 Yıl Önce

hukuktan bahsedenlere sesleniyorum,hanefi avcının,nedim şenerin,onlarca haksızlığa uğramış komutanın,ayıpları medyaya servis edilen insanların hiç hakkı yok mu?hukuk işimize gelmeyeni bertaraf etmek mi?

kadir 10 Yıl Önce

mavi marmarada insanlar şehit edilirken,dünyada müslüman kanı akıtılırken din adına nefes bile almayanlar,paralel devlet yok edilsin dendi mi imamı azam kesiliyorlar.kuranda israili kınamayın diye bir ayet mi var?

bayburtu kazim 10 Yıl Önce

baygiad.,eğitim önemli,güzel ama,eğitimini almış,güzel ahlaklı insanlar var,amma velakin ,iş bulamıyorlar,?,dolayısıyla bayburtta onlarca yüzlerce eğlence atari salonları var, pekala çare,bayburtta istihdam,alt yapısı ise ulaşım,en hesaplısıda demiryolu,dur. dolayısıyla bayburtun geleceği için çalışınız,çalışalım.,g.haneliler kadar iş bilen ola- madık,yazıklar olsun bizlere.allah için bayburtu düşünen yok.yok.yok.

zengin(kalp) 10 Yıl Önce

fakir,,bayburtu düşünen yok,120 ye yakın oyun ve atari salonu var,işsizlik var,rize ve trabzonlu iş adamları bayburtta fabrika kuacak,demiryolu yok,bundan dolayı sn baygiad yönetimi tren derneği kursunlar.ve bu işi başarsınlar,banene diyemezsiniz neden gümüşhane işadamları tren derneği kurdular,da ondan,bırakın ankara siyasetini bayburtu ve hemşehrileri düşünme zamanı gelmedimi,.

muharrem 10 Yıl Önce

ihh tırlarında yardım varsa neden bunu gizleme ihtiyacına girdiler. yardım götürmek yasak değilki. demekki içlerinde oradaki teröristlerin ihtiyacı olan silahlar var. o resimlerin en büyük mimarı tayyip erdoğandır. esada karşı teröristleri destekleyip ölümlerin sayısını çoğaltan kendisidir. anlaşma ortamı aramak varken silaha davranan bizzat tayyiptir.

Ali Akbaş 10 Yıl Önce

Mavi marmara olayında hükümetimiz uluslararası mahkemelere başvurmamak şartını ve tazminatta indireme gitme koşulunu kabul etmiştir.İsraille ticaretimiz son 3 yılda yüzde otuz artmıştır.Mavi marmara olayından sonra Bilal Erdoğan ın gemileri israile devamlı yük taşımış ve ticaret hacmini artırmıştır.İsrail devlet başkanı Türkiye Büyük Millet Meclisinde konuşma Ak Parti döneminde yapmıştır.Patriotları malatyaya israilin vurulma ihtimaline karşı koymuşlardır.GAP bölgesinden en çok israile tarım arazileri satılmıştır.Mavi Marmara edebiyatı yapanlar 2008 yılında kimse yok mu derneği Filistine 16 tır lık malzeme gönderdi.Keşke bunları da araştırıp yorum yapsanız.

cemal uyanık-torul 10 Yıl Önce

s.t.k.larına sörmüşlarki,gümüşhanalılarmı işgüzar,yoksa bayburtlılarmi,el cevap.trene sor

osman ak 10 Yıl Önce

sn aliakbaş,herkes c.allaha hesap verecek,siyasigörüşüm yoktur,acaba bayburt için ne yapıldı,bayburtu düşünen yok,yazıklar olsun.

serif aygun 10 Yıl Önce

Piskinligin bu kadarina PES. Madem berati zimmet asildir bunu biliyorsunuzda omrunu bu ulkenin kalkinmasina feda,hayatini bu ulke insaninin ins an hak ve hurriyetlerini iyilestirmeye adayan basbakan hangi mahkemede yargilanip hirsizligina hukum verildiki bayburt imaminiz abiniz o basbakana #yolsulukorgutununbasi deme edepsizligini yapti ve hala ozur dilemedi.millet artik uyandi.sizde samimiyet yok rant var,ihlas yok riya var.Allah islah etsin

Fakir 10 Yıl Önce

Bayburt Postası'nı yeni tasarımından dolayı kutluyor, habercilikte başarılarının devamını diliyorum. Ama bir eleştiri de yapmak istiyorum. Önceki yorum sayfaları daha problemsizdi. Büyük harf yazamıyorum bu birinci problem. Yazının tamamını bir anda göremiyorum bu da ikincisi. Önceki mükemmeldi. Tşk.

Abdurahmnan Gülen 10 Yıl Önce

Şerif Aygün, bu yorumu yazan bir kardeşiniz olarak, hiç bir siyasi görüşüm yok, yaradan "hakimler hakimidir, herkes bir gün hesaba çekilecek, zengin kalbe katılıyorum. Selam ve dua ile.

Hasan 10 Yıl Önce

Sayın hizmetin alt kuruluşu BAYGİAD; 2013 yılında Kudaka'dan Bayburt'ta FEM Dersanesi (kardelen eğitim kurumları) yurduna, Erzurum'da, Erzincan'da çeşitli yurtlarınza turizim başlığı altında, turistik konaklama adıyla aldığınız desteklemelerle ne yaptınız. kaç turist ağırladınız... yoksa bu paralarla kendi yurtlarınıza tefrişat ve binek araç alarak haksız kazanç mı elde ettiniz... size çok konuşmayın müslümanlara zara veriyorsunuz dedik ama siz ısrar ettiniz... bu yıl kudakada açılan yenilebilir enerji başlığını kimler için açıldığını ve kimlere destek verileceğinide biliyoruz.. dikkatli olmanızda fayda var...

Hüseyin Kurdal 10 Yıl Önce

Bayburt iş adamları derneği ya gazete okumuyor ya televizyon seyretmiyor.

Hüseyin Kurdal 10 Yıl Önce

Muharrem efendi, aynı paralel yapıdakiler gibi sende milli̇ i̇sti̇hbarat teşki̇latinin tırını aramanın, ci̇a ve mossad'in ekmeği̇ne yağ sürmek olduğunu bi̇lmi̇yor musun

Ömer Çelik 10 Yıl Önce

Cemaat mensuplarını kendi çıkarları için ülke çıkarlarını hiçe saydığı için, ABD'nin İsrail'in yapamadığı ekonomik zararı 1 ayda ülkeye verdiği için, dini kanat önderlerinin siyasi her konuda yorum yapmalarından, Bayburt'un imamının beyefendi kişiliğinin yanında açıklamalarından dolayı bir özür dilememesini üzüntü ile izliyorum.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.