Bayburt Postası

Başbakan Yıldırım'a 7 bakan eşlik edecek

Bayburt

Başbakan Binali Yıldırım’ın 6 Kasım Pazar günü yapacağı Bayburt ziyaretinin detayları belli oldu.

Bayburt Postası - Başbakan Binali Yıldırım’ın 6 Kasım Pazar günü yapacağı Bayburt ziyaretinin detayları belli oldu. AK Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal, Başbakan Binali Yıldırım’a Bayburt ziyaretinde 7 bakanın eşlik edeceğini açıkladı.

Başbakan Yıldırım’ın saat 12.00’de Saat Kule Meydanı’ndan Bayburtlulara hitap edeceğini ve tüm Bayburt halkını büyük buluşmaya davet ettiğini belirten Kobal, Pazar günü Başbakan Binali Yıldırım’ın 7 bakanla birlikte Bayburt’ta olacağını açıkladı.

Bayburt Milletvekili ve Maliye Bakanı Naci Ağbal’ın yanı sra Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Gençlik ve Spor Bakanı A. Çağatay Kılıç, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun Bayburt’ta olacağını paylaşan Kobal, “Sayın Başbakanımızla birlikte 7 bakanımızı ilimizde ağırlayacak olmanın heyecanını şimdiden yaşamaktayız” şeklinde konuştu.

Yorumlar (13)

detay 8 Yıl Önce

Detayları belli oldu diyorsunuz. Hiç bir detay yok. Temel mi atacak, açılış mı yapacak? Valiliğe- belediyeye mi gidecek?

mehmet 8 Yıl Önce

belediyemizin OLAĞANÜSTÜ çalışmalarını takdir edip tüm dünyaya tanıtmak içindir herhalde.

Fatih 8 Yıl Önce

Laleli barajı nı acıklamaya gidiyorlar

ALOŞ 8 Yıl Önce

Haydiyin isteyin istediğinizi Vermeli Sayın Başbakan Neden yok verilmez diyemeyecek Başvekil geliyor Başvekil Herkes burada tvler burda sen iste yeterki sen iste Eğer vermez ise Başbakan Başvekil geliyor Başvekil

hakan 8 Yıl Önce

buradan valisi olan köyümüzle ilgi birşeyler yazacağım ama kime kafalar değişmeden olmaz, bu memleketin bir il yönetimine bakıyorum,belediyesine bakıyorum ben de gelecek olan bakanlar gibi sadece bakıyorum acııııııııııııı çok acı 15 senede akp ye en çok oyu ver bende verdim ama diyarbakır kadar tunceli kadar hizmet alama hep aynı

1000 Ali 8 Yıl Önce

Ver gazı bayburtlulara Binali.Tren getireceeem.Yol yapacammm.Cami açacaaamm.İmam hatip açacaaamm.Havaalanı bilem yapacam de.Nasılsa %85 veriyor sana.Ama ciddi hiçbirşey vaat edemeyeceğin ortada.İstihdam İstihdam İstihdam.Eğer bunu yapamayacaksan hiç gelme buralara.Tarım bitik.Sanayi bitik.Gençler işsiz.Ama halk mutlu.Ne içiyor bu bayburtlular anlamak mümkün değil.

Hasan 8 Yıl Önce

Bin dediler bindim.İn derlerse inerim demeye geliyor

Adaş 8 Yıl Önce

Ağzına sağlık.Ben de öyle düşünüyorum.15 yıldır sadece laf.Fetaniyle başladı.şahapla devam ediyoruz.

Mehmet 8 Yıl Önce

Korlar sağurlar birbirini ağurlar saf bayburtlu da ağlar ha ağlar. Ağlamak yok saf bayburtlu, neye layıksan öyle yönetilirsin.

Umut 8 Yıl Önce

Bayburt denince akla gelen ilk şey GURBET.. Artık bayburtlu gurbet istemiyor.. Bize iş bize yol bize yatırımm.. Daha iyi bir yaşam... Bu arada bayburtta kaldırım yokk... Köy yolu gibi yollar.. Hep delik deşik

ALOŞ 8 Yıl Önce

Sayı Başvekil sadece selam kelam edip 15 Temmuz fetocu ( kim bu fetocuları adam etti anlatır mı bilinmez) olayını anlatacaktır. Başka yatırım fabrika tren miren havaalanı uçak gibi yatırım sözleride verirse öp başa koy.

metin 8 Yıl Önce

sayın başbakanım bayburtumuza hoş gelmişler başbakanımızdan isteklerimiz den bazıları işsizlik ve göçü önlemek bunun için ucuz elektrik ucuz vergi ucuz bağkur ucuz ssk primleri doğalgazı en pahalı kullanan ili bayburt abone koatsına ulaşamadığımız için cezalandırılmışız inşAllah buda aşırlır iş alımlarında adaletli davranılır belediye akıllı su sayacı takana ucuz su eski su sayacı takana pahalı su veriyor adaletmi yeni su sayacı pahalı herkes alamıyor satan şirket bayburtta eski belediye başkan yardımcısı mhp li ile ortak deniyor yoksa belediyeden ortaklarımı var hemde başka partili sabahtan akşama kadar ak parti aleyhine demediğini bırakmayan birisi anlamadığımız onlar ticaretini yapacak ben pahalı su içeceğim suyu zamanında ödeyen ile ödemeyen arsında ayrım olur böyle saçma sapan bir işleminde kaldırılmasını istiyoruz bayburtta 6 ay kış yaşayan insanların herkes için bir yaşam ucuzluğu olması lazım

Savaş 8 Yıl Önce

Çok güzel özetlemişsin.Ağzına sağlık.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.