Bayburt Postası

Ağbal: “Belediyemizin çalışmalarıyla iftihar ediyoruz”

Bayburt

Maliye Bakanı Naci Ağbal ve Milletvekili Şahap Kavcıoğlu, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla yenilenen 'Şehir Parkı'nda incelemelerde bulundu...

Bayburt Postası - Maliye Bakanı Naci Ağbal ve Milletvekili Şahap Kavcıoğlu, Ankara Büyük Şehir Belediyesi’nin katkılarıyla yenilenen 'Şehir Parkı'nda incelemelerde bulundu. Parkta yapılan çalışmalar hakkında Belediye Başkanı Mete Memiş’ten bilgi alan Bakan Ağbal, Bayburt Belediyesi'nin çalışmalarıyla iftihar edip, gururlandıklarını ifade etti.
"Bayburt her şeyin en iyisine layık"
Bayburt'un her şeyin en iyisine layık olduğunu da dile getiren Maliye Bakanı Ağbal, “Sayın cumhurbaşkanımız, sayın başbakanımız sayın bakanlarımız Bayburt'un ismi geçen her yerde bu millet Bayburtluyu seviyor, takdir ediyor. Bizde bununla iftihar ediyoruz. Bize de düşen burada sorumluluk alan kişiler olarak vatandaşın Bayburt'ta daha rahat daha konforlu yaşayabilmesi için gerekli alanları oluşturmak” diye konuştu.

"Bu şehrin insanı hizmetin en iyisine layık"
Bakan Naci Ağbal’ın açıklamalarının ardından devam eden projeler hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Mete Memiş ise şunları söyledi:

“Sayın bakanım çok net konuşayım; biz bu işlerin hiçbirinden ne kaçınacağız ne usanacağız. Hiç bir endişemiz yok. Yeter ki doğru şeyleri projelendirelim, doğru işlerle bu şehre hizmet edelim. Bundan korkmuyoruz, inşallah yapacağız. Alt yapı yüzde 99 oranında tamam, suyumuz temiz, kanalizasyon problemimiz yok, Çoruh nehri kanalizasyon sularından kurtuldu. İnşallah üst yapıya başlayacağız. 8. ayda da kalıcı asfaltı da şehrimizle buluşturacağız. Bu şehrin insanı da buna layık.”

Haber: Bayburt Belediyesi

Yorumlar (30)

Gazanfer Bilge 8 Yıl Önce

Bizde tarlaya dönmüş yolları, boz toprak rengi refüjleri, bitmeyen altyapı, kasım kasım kasılan belediye başkanı ile gurur duyuyoruz! Sayın bakanım lütfen mahalleleri gezin dediklerime hak vereceksiniz.

Vatandaş 8 Yıl Önce

Sayın bakanım herhalde şaka yapıyorsunuz ne çalışması çarşıyı gezdiniz hiçbir esnaf bir şey demedimi sizi demediyseler onlarada yazıklar olsun biraz medeni cesaret mete başkan iki cihandada elimiz yakanızda olacak bu insanlara çektirdiklerinizi Allah sizden soracak.

Adem 8 Yıl Önce

Bakanı oruç etkilemiş ne değişti şimdiye kadar mete memiş çalışmıyor belediyeden herkes şikayetçiydi.Bugün yeni sanayinin halini görünce bende başkan ile iftihar ediyorum şehri baraj yapacağız suda hazır.Bakan bu açıklamayı yapmışsa gerçekten bakanı gözümüzde çok büyütmüşüz.

metin 8 Yıl Önce

bakanın iftihar etmesi başkanın beceriksizliğini örtmez yukardaki resim bile akp nin Bayburt ne kadar beceriksiz başkanlarla 10 yıl idare etmeye çalıştığı ama hiç bir şey başaramadığını göstermeye yeter

seko69 8 Yıl Önce

Allah bunların bu beceriksizliklerini, iş bilmezliklerini, kibirlerini, egolarını başlarına boca ediyor ama bunlar farkın bile varmıyor. dün yağan yağmurda asfalt olmayan yollardan akan çamur, çakıl, taş, çer çöp ortalığı bataklığa çevirdi. yapılan yamalı asfaltları kaldırdı. evet bizde Belediyenin çalışmalarından iftihar duyuyoruz. böyle rezil bir belediyecilik Türkiye'nin hiçbir yerinde yok.. bir sokağın suyu hergün patlar mı? ana caddede ki kaldırımlardaki çukurlar, parke kırıkları kesilen ağaçların düzenlenmeyen yerleri, yağmurda yaya yollarının göl olması.. bunlar daha dün yaşanan görüntülerdi.. hala demogoji yapan bir anlayış.. kısaca bu şehir adam olmaz..

iftihar 8 Yıl Önce

BİR BAYBURTLU OLARAK SAYIN BAKAN İFTİHAR ETMEDEN ÖNCE İFTAR ETSEYDİ KEŞKE BU BAŞKANI DA GÖREVDE TUTTUĞU İÇİN KENDİNİ SORGULAMALIYDI KİMSE BAYBURT İNSANI İLE DALGA GEÇMESİN BAŞARISIZ VE BECERİKSİZSİNİZ SAYGILAR.

veli 8 Yıl Önce

sayın bakan şakamı yapıyorsunuz, yoksa milletle dalgamı geçiyorsunuz. bayburt dışındaki belediyelerinde katkısı olmasa bu belediye başkanının fotoğraf çektirip, çaka satarak yürümekten başka yaptığı bir şey,

Safak Güngör 8 Yıl Önce

Vatandaş olarak bir torba makarna, bir ton kömüre bakmanın bedelini ödüyoruz.

Vatandaş 8 Yıl Önce

Bayburt halkı ile dalga mı geçiliyor.Bari siz yapmayın sayın Bakanım lütfen

fatih 8 Yıl Önce

bayburt bayburt olalı böyle sözde görmedi her halde iftihar ediyormuş hayret

seko69 8 Yıl Önce

Yav Sayın BAKANımız.. siz hiç Sayın Cumhurbaşkanımızı örnek almadınız mı? Sayın RTE ne diyor? "KANDIRILDIK" "ARKAMIZDAN VURULDUK" vb.. işte size imkan ve fırsat.. sizde Belediyede kandırıldığınızını, aldatıldığınızı açıklayın ve sayın Belediye Başkanı ve yönetimini görevden alın.. inanın bu halk sizi baş tacı eder, gönüllerini yeniden feth edersiniz.. burda AK Partiye herhangi bir olumsuz tepki gelmez. burda yaşan insanlar bu tiplerden bıktı usandı.. değişim diyip duyuyorsunuz. değiştirin bunları.. Sayın Şahap Beyin görüşlerini dikkate alın.. Bayburt'taki kamu ve kurumlarda kı idareciler Bayburt'u el birliği edercesine MEZRA'ya çevirdi. çalışan, iş yapan, üreten bir idareci yok. bunları görmek için özel bir şeye gerek yok.. herşey açık ve net değil mi?

nazım 8 Yıl Önce

ORUÇ BAŞINA VURMUŞ. ONUN BUNUN YAPTIGI PARKAMI GÜVENİYORSUN AYIP YA. BİZİMLE DÜPEDÜZ DALGA GEÇİYOR. YOKSA ADMİN BİZE ŞAKAMI YAPTI.

Sıla69 8 Yıl Önce

Sayın bakan iftihar duyuyor, belediye başkanı ise hiç bir endişemiz yok diyor.. Şimdi soruyorum memleketin şu halini gördükçe bu ne lahana bu ne perhiz...

Necati 8 Yıl Önce

Siyadet denilen kavram İnsanların gözünü bu kadar mı kör eder.

Deli 8 Yıl Önce

Değerli bakanım şu eleştirileri lütfen dikkate alın. Hangi hizmetle iftihar ediyorsun. Ankara belediyesinin yapmış olduğu parkla mı? Alt yapıyla iftihar edebilirsin. Ona bir sözüm yok. Ama 2 yıldır alt yapıdan çektiğimiz sıkıntıyı biz biliyoruz. Halende çekiyoruz. BAYBURTLUNUN GÖZÜ KÖR DEĞİL SAYIN BAKANIM. SENİNİ İFTİHARIN BAYBURT HALKINA YAPILAN BİR İHANETTİR.

FGH 8 Yıl Önce

YA BAYBURTLUNUN GÖZÜ KÖR YADA ................ HANGİ İFTİHAR YAV

GARİBAN BAYBURT 8 Yıl Önce

YAHU BAKAN SİYASET YAPIYOR. HALKIN NABZINI ÖLÇÜYOR. DİYORKİ HELE BAKAYIM BAYBURTLU BELEDİYE BAŞKANINDAN MEMNUNMU DEĞİLMİ...

GARİNAB BAYBURT 8 Yıl Önce

YAHU BU ELEŞTİRENLERDE HEP MUHALEFET PARTİLİ VATANDAŞLAR HERHALDE

nazım 8 Yıl Önce

bakan senin nabzını ölçeydi daha iyiydi. koyun gibi millet olmuşuz.

admin 8 Yıl Önce

Bakan sözde bayburtlu buadam nebilir bayburtlunun derdinden adam çorumda büyümüş sürünmeye devam

göçmen69 8 Yıl Önce

Sayın Bakanım iftihar ettiğin belediye bir kanalizasyon alt yapısı yaptığı ne yaptı.Evlerin Çoğu yeni kanalizasyon a Tuvalet ayaklarını bağlanamıyor sebebi yıllardır belediyenin yanlış uygulaması sonucu yolları dolgu yaparak her sene evleri 2 metre çukura düşürdü yol seviyesinden aşağı.Şimdi yaptığı kanalizasyonun kotasında bu sonradan yaptığı dolgulardan baz alarak kota belirleyip kanalizasyon yaptılar.peki soruyum eski kanalizasyon seviyesin de bağlantı yapılan evler 2 metre çukura düştükten sonra yeni yapılan kanalizasyona nasıl bağlantı yapacak nasıl kurtaracak 1000 fazla eminim ev yeni kanalizasyona bağlantı yapamayacaklar bu insanların mağduriyeti ne olacak.

bayburt 8 Yıl Önce

sayin bayburtlular bizim belediyede calisan mühendis ve elemanlar sehir ve cevre planlamasindan haberi olmayan kalifiyesiz elemanlar ...kaldirim kenarlari haala harcla dolduruyorsak daha ne demeli ...belediye tam acizli icerinde ...disaridan bir belediye basklani ithal etmek lazim bizimkilerde bu üst düzey sehircilik kapasitesi yok ...sözde bu yazin üst yapi calismari basliyordu bekleyip görecegiz nasil yapacaklarini .. tabi ömrümüz yeterse !!!!

Ali 8 Yıl Önce

Rezil bir durumla da iftihar ediliyor ya pes diyorum.

Başkan yardımcısı 8 Yıl Önce

Arkadaş dükkan açıyormuş hayırlı olsun inşaAllah tez zamanda dükkanını açarda belediyeden elinizi çekersiniz bu arada sayın belediye başkanım içinde Erzincan da dükkan arıyormuş dogrumu acaba belki ikisinden birden kurtuluruz tez zamanda.

Haydar 8 Yıl Önce

Şu küçük memleketi yaşanabilir hale getirin lütfen.kaliteli yaşam alanları istiyoruz.Gelecegimiz olan çocuklarimizla nefes alabileceğimiz refah düzeyi yüksek bir şehir istiyoruz.

İlginç 8 Yıl Önce

Ne kadar iftihar etse azar. Araçlarımız sayesinde kulüptür oldu.erzurum Trabzon yolunda iki yeşilligikiz vardı onları da kestiler.diktikleri ağaçlar kurudu onlarida seneye keser yakacak yaparlar

Hikaye 8 Yıl Önce

Köylü abimizin biri yana yana belediyede asfalt çalışmaları yapan elemanları arıyormuş velhasıl bulmuş, Belediye çalışanlarına sizi Güney Koreliler soruyor nedendir abi deye sormuşlar Güney Koreliler asfalt çalışmalarında dünyada söz sahibiymişler sizin yeni geliştirdiğiniz asfaltlama sistemini duymuşlar onu görmek istiyormuşlar..... Bunu gerçekten anlatıyorlar he ryerde...

İlhami 8 Yıl Önce

Sayın Bakanım..Bir daha ki Bayburta gelişinizde belediye yetkilileri ile değil de sadece korumalarınızla Bayburt esnafını, ve sade hemşehrilerinizi ziyaret ederseniz bakın size ne sıkıntılar iletilecektir.Artık 'İftihar' mı edersiniz.yoksa' İhtar2 mı edersiniz o zaman karar verirsiniz.saygılarımla.

aziz 8 Yıl Önce

Sayin bakanim lutfen yanliz gezin..ve yaninizdan kimse olmasin bakin bu insanlar size neler anlatir.belediye baskanina sorun bakalim evinden akan suyu iciyormuymus.....

bayburtlu 8 Yıl Önce

ben yiilardir Ak partiye oy veriyorum fakat bu beceriksiz belediye icin degil, sayin Cumhurbaskanimiz icin... Fakat nereye kadar veya nezamana kadar bu rezillige göz yumarlar bilmiyorum,dünyanin hic bir yerinde bir belediye bütün sehirin alt yapisina bir anda baslamaz, kisim kisim yapar, bir sokak veya mahalle bitince digerine baslar,alt ve üst yapi olarak tamamlar...bu baska yerlerde böyle yapilirki,vatandas hayatindan yasadigi yerden nefret etmesin...bakiyorum belediyedede adam cok bir agaci bes kisi dikiyor...arkadarlar bir agac dikmeye bes kisi gönderilirmi...evet vadandasi istihdam edelim calistiralim güzel,fakat bir kisinin yapacagi iside bes kisiye yaptirmayalim ...biri calisiyor döert kiside calisana bakiyor ...is görevlendirmesi ve kontürol sistemi malesef cok kötü... sayin bakanim dünya görüsünüz bu kadar berbart belediyecilik anlayisiyla iftihar etmekse artik vay bayburtlunun haline ...

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.