Değerli dostum Erol Bilbilik, Amerika hakkında kitaplar yazmaya ve bu ülkenin bilinmeyen gizlilerini bildirmeye devam ediyor. Erol Bey, bu kez de eski Dışişleri Bakanı Henry Kissinger hakkında “İnsanlık Düşmanı Henry Kissinger” adıyla 280 sayfalık bir kitap yazdı (Nergiz Yayınları)

Yalnızca Kissinger değildir bu kitapta anlatılan, onun yaşadığı dönem ve oynadığı roller bağlamında bazı gerçekler de gün yüzüne çıkmış olmakta.

Kissinger, Almanya doğumlu bir kişi. ABD’de siyah ırk karşıtı bir gizli örgüt olan “Ku Klux Klan” adlı örgütle bağlantılı olan akrabalarıyla birlikte hareket eden Viliam Yandell Elliot’un bir çömezi olarak ve ona sadakatle hizmet eden bir İngiliz ajanı olarak yer alıp çalışmış.

Elliot’un kim olduğu hakkında ve Kissinger’in İngiliz ajanlığı konusunda bu kitapta geniş ayrıntılar ve özel bilgiler var.

Peki neler yapmış bu Kissinger kamuoyunda bilinen diplomatik rolleri dışında?
- Global soykırım planları yapmış.
- Yoluna çıkan sayısız yabancı lideri öldürtmüş.
- Şili’deki CİA darbesine destek vermiş.
- Irak Kürtlerine gizli destek vermiş.
- Rockeffeller ailesinin uyuşturucu trafiği ile ilgisi var.

Bunları yapan Kissinger’e Nobel Barış Ödülü verilmişti. Ama “Bağımsız devletler dönemi bitti” savını ortaya atan bu önemli figür, “Kendi halkını korum adına hiçbir ülkenin komünist olmasına izin veremeyiz” de diyerek bu savını berkitiyordu.

Ve Kissinger’in emperyalist tezleri:
- Petrolü kontrol edersen ulusları kontrol edersin.
- Gıdayı kontrol edersen insanları kontrol edersin.
- Parayı kontrol edersen insanlığı kontrol edersin.

Ve ABD’nin Sovyetleri çökertmesi… Kissinger, Demirel’e SSCB’yi Helsinki Sonuç belgesinin 7.maddesi olan insan hakları ile yıktıklarını söylemiş.

Bu kitabı mutlaka okumak gerek, bu kitabı okuyan dünyayı da okumuş olacaktır. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cazım Gürbüz 2 yıl önce

CFR kirli çamaşırları
https://www.google.com/amp/s/www.yenicaggazetesi.com.tr/service/amp/-361843h.htm