Reklam panolarından “helallik” istedi

Polat, Bayburtlulara veda mesajı yayınladı...

Reklam panolarından “helallik” istedi

Bayburt Belediye Başkanlığını 5 yıldır sürdüren Hacı Ali Polat, 30 Mart Yerel Seçim sonuçlarının ardından görevine veda etti. Başkanlık mazbatasını resmi sonuçların açıklanmasının ardından yeni Başkan Mete Memiş’e devredecek olan Polat, Bayburtlulara veda mesajı yayınladı.

Veda mesajını bilbord reklam panolarına taşıyan Polat, helallik istedi.

İşte o veda mesajı:

“Çok Kıymetli Hemşehrilerim;

29 Mart 2009 tarihinde Yüce Rabbimin takdiri, sizlerin desteği ve duyduğu güven ile başlayan hizmet süremizin sonuna geldik. Dolu dolu yaşadığımız 5 yıla birçok eseri ve başarıyı sizlerin katkı ve hoşgörüsüyle sığdırdık.

Bu güven ve desteğiniz için hepinize tek tek teşekkürlerimi sunuyorum. Bana duyduğunuz güven ve verdiğiniz desteği boşa çıkarmamak adına imkânlarımız dâhilinde var gücümüzle Bayburt’umuz için en iyisini yapmaya çalıştık.

Şükürler olsun ki geride bıraktığımız 5 yıl içerisinde Bayburt’umuzun değerlerine değer katan hizmetlerimizi yerine getirmenin gururu ve mutluluğu ile görevimden ayrılıyorum. Bayburt’umuza hizmet etmekten her zaman büyük onur duydum.  Bu sözlerim sadece belediye başkanlığına veda sözleridir. Çünkü bundan sonra da Bayburt için elimden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğim.

Acılarınız hüznümüz, mutluluklarınız sevincimiz oldu. Birlikte ağladık, birlikte güldük. Görevler, makamlar ve mevkiler gelip geçer… Ancak geriye ailemize ve çocuklarımıza bırakacağımız en değerli hazine olan sizlere ve Bayburt’umuza hizmet ederek kazandığımız onur, izzet ve şeref kalır.
Ben başta desteğini ve güvenini benden esirgemeyen kıymetli Bayburt halkına, benimle birlikte yol arkadaşlığı yapan değerli meclis üyelerime ve gece gündüz demeden görevini en iyi şekilde yerine getiren değerli belediye personelimize sonsuz teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum.

Benim vefalı, kadirşinas hemşehrilerim;

Şimdi helalleşme zamanı. Her anını hizmete dönüştürdüğümüz 5 yıl boyunca sarf ettiğimiz emeğimiz, göznurumuz sizlere ve Bayburt’umuza son zerresine kadar helal olsun. Sizlerden de hakkınızı helal etmenizi bekliyor ve diliyorum. 

Sizleri hiçbir zaman unutmayacağım…”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
KadirIst 10 yıl önce

Kimse de bakmiyor.. Bir kisi de okusun da desin ki tamam baskan helal ettik.. :)))

Avatar
Vatandaş 10 yıl önce

Haci Ali efendi birakta halk karar versin dolu dolumu yoksa bos bosmu hizmet ettigine. Iktidar partisinin belde baskani olmana ragmen en geri kalmis dogu illerine yapilan hizmetin yuzde birini yapamadin. Senin hizmet dedigin sey son senende baskanliktan olmamak icin yapilan ufak tefek cirpinislar. Ankarada ne oldugunu anlamiski kesti biletini. Simdi ortalikda kucuk emrah senaryolariyla aglayip sizlamayi birak hic bosuna ayaginada yer etmeye calisma birdaha seni kimse o mevkilere yaklastirmaz.Allah isini gucunu rast getirsin...

Avatar
Bayburt 10 yıl önce

Koskoca 5 yıl ve helallik... İnsan yaşadığı şehri güzelleştirmek için her şeyi yapmalı bence. Başkanlık sadece o koltukta oturup birilerini özel kalem müdürü yapmakla olmuyo. Çalışıcaksın alnının akıyla ayrılacaksın görevden. Hatta o kadar çalışıcaksınki bu insanlar gittiğinde adama yazık ettiler diyebilsinn. Nerde gidenin arkasından oyun oynar hale geldik. Yeniye umut bağlıyoruz.

Avatar
Veli 10 yıl önce

Mevkinin geçeceğini biliyodunda niye hava atıyodun ne oldu şimdi sıfatına bakmazlar. Belediyeyi yedin durdun

Avatar
Muharrem 10 yıl önce

Benim hakkım varsa haram olsun. Kul hakkı yediyseniz cezasını çekersiniz. Allahım ıslah etsin sizleri.

Avatar
Şingahlı 10 yıl önce

Rıhtım, köprünün başında kuyumcu esnafımıza yapılan kıyak, bu ayıp size yeter git gel seyret, o kafayla da trafiği çözmeye kalkıyoruz... Kişisel hakkımız yok, şehir olarak hakkımız var, helal etmiyoruz.. Yan gelip yattınız

Avatar
Esnaf 10 yıl önce

Sayın Başkan helallik istemen güzel yalnız makam aracınızı hafta sonları binmese idiniz sayın fen işleri müdürünüzün peşine ta İstanbullara ve Trabzonlara defalarca araç göndermeseydiniz her yere adınızı yazmasaydınız belki helal edebilirdik sonuçta belediyedeki başarısızlık ekibinizin ve sizin becerinizle alakalı olabilir bu kadar becermişsiniz ama keşke bir taraflara fazla bir taraflara az çalışmasaydınız dolayısı ile kusura bakmayın helal etmiyorum. Sayın yeni belediye başkanımdanda yukarıda bahsi geçen şahsı kendisinden uzak tutmasını tavsiye ediyorum. Yeni başkana başarılar diliyorum.

Avatar
Şahika 10 yıl önce

Huzuru mahşerde buluşmak üzere. Öyle duygusal sömürülerle helallik alamassın.