Davutoğlu başkanları uyardı: “Sakın...“

Başbakan Ahmet Davutoğlu, belediye başkanlarını uyardı.

Davutoğlu başkanları uyardı: “Sakın...“
Bayburt Postası - Başbakan Ahmet Davutoğlu, belediye başkanlarını uyardı. Esenler Belediyesi’nin düzenlediği 'Geleceğin Şehirleri Sempozyumu'nda konuşan Başbakan Davutoğlu, “Bazı şehirlerin bir "açık hava müzesi" gibi muhafaza edilmesi gerekir. Bu şehirleri olduğu gibi muhafaza etmek tarihi bir borçtur” dedi.

Konuşmasında bin yılı devirmemiş şehrin tarihin testinden geçmiş bir şehir olmadığını vurgulayan Davutoğlu, “Şehre hükmetmeye kalkmayalım, şehre otorite kullanmaya kalkmayalım. Özellikle belediye başkanlarımıza söylüyorum. Önce şehrin talebesi olalım. Diz çökelim onun önünde. Bütün belediye meclis üyelerimiz, imar dairesinde çalışanlar, göreve başlamadan önce veya başladıktan sonra, iç hizmet eğitimi gibi İstanbul'u, Bursa'yı, diğer şehirleri gezecekler. O zaman bir taşın üzerine taş koyarken, bir kere değil, yüz kere düşünürüz. Önce şehri değiştirmek yerine, gözümüzü değiştirmek lazım, gözümüzü. Ona bakmak için de gönül gözü lazım. Allah hepimize gönül gözü versin” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.