Bayburt Belediyesi'nde yeni kadro şekilleniyor

Belediye de bazı birim müdürlerinin görev yerleri değiştirilirken, Hesap İşleri Müdürlüğü'ne ise yeni bir isim atandı.

 Bayburt Belediyesi'nde yeni kadro şekilleniyor
Bayburt Postası - Belediye Başkanı Mete Memiş'in kentin yönetimi için oluşturduğu kadrosu şekillenmeye başladı. Belediye de bazı birim müdürlerinin görev yerleri değiştirilirken, Hesap İşleri Müdürlüğü'ne ise yeni bir isim atandı. 

Başkan Memiş'in ve Bayburt Belediyesi'nin yeni başkan yardımcılarının Nesumittin Selçuk ve Şahin Kızılaslan olduğunu daha önceki haberlerimizde vermiştik. Yeni görevlendirmelerde ise 3 birim müdürünün yeri değişirken, Hesap İşleri Müdürlüğü'ne ise yeni bir isim atandı. 

İnsan Kaynakları Müdürü Hakkı Haşlak Yazı İşleri Müdürlüğü'ne, Yazı İşleri Müdürü Berna Erengil'in yeni görevi ise Hukuk İşleri Müdürlüğü oldu. Hakkı Haşlak'tan boşalan İnsan Kaynakları Müdürlüğüne ise Hukuk İşleri Müdürü Abdulmuttalip Güzel atandı.

10 yılın ardından aynı görevde

Hesap İşleri Müdürlüğü'ne ise Muhsin Develi getirildi. Eski Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci döneminde Hesap İşleri Müdürlüğü'ne getirilen ve Pekmezci dönemi boyunca bu görevi yürüten Muhsin Develi, iki dönemin ardından Belediye Başkanı Mete Memiş dönemiyle birlikte eski görevine dönmüş oldu.

Değişiklikler sürecek

Bayburt Belediyesi kadrosunda ki değişiklikler bu isimlerle sınırlı değil. Bir hafta içerisinde Belediye'de ikinci bir dalganın yaşanacağı ve yeni kadronun tam olarak şekillenmesi bekleniyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALOŞ 10 yıl önce

Başkan hızlı işe başladı. Sayın Başkan kentte değişim ve dönüşümü gerçeşleştirecek modern şehirciliğe adım atacak ve sosyal donatıları artıracak bir şehir yapmak için teknik kadroda da değişimi yapmalı ve yaz geçmeden Bayburt un değişimini yaşatmalıdır . Yoksa geç kalır ve boşa geçen bir dönem olur. Sayın Başkana belkide baskılar olacaktır. Sayın Başkana karışılmamalı ve özgür iradesiyle partili partisiz ayırımı yapmadan kadrosunu kurmalıdır. Sayın Vekilde yardımcı olmalıdır. Bayburt ta Belediyede müdürlüklerde her partili görüşten yöneticilere yer verilirse hizmet daha proaktif olur.

Avatar
helal gıda 10 yıl önce

sayın başkan kazandı ama hep mhp lileri iş başı yaptırdı ne iş anlamadık ya gelenler ak partiyi destekledi yada başkan geleceğe yatırım yapıyor

Avatar
şaban karataş 10 yıl önce

her halükarda mhp kazandı yaşasın mhp li mete memiş,mhp li nesumittin,mhp li muhsin .yahu arkadaşlar biz kime oy verdik

Avatar
şaban 10 yıl önce

arkadaşım bu neyin kafası? bende ak partiye oy verdim ne olacak şimdi? belediye belli bir zümre tarafından satın alınan bir çiftlikmi yoksa kamunun ortak kurumumu? biraz mantıklı olun hepsi bizim ağabeylerimiz.....

Avatar
D. 10 yıl önce

Bizim kime oy verdiğimizi bende anlamadım ama seçilenlerin akp ye oy verdikleri belli kaybeden taraftan olsalardı oralara gelebileceklermiydi memurlukla müdürlük maaşı aynımı olan yine mhp ye oldu besle kargayı oysun gözünü misali 3 ü de mhp kökenli ama demekki menfaat herşeyin üstündeymiş

Avatar
hakan can 10 yıl önce

önemli olan atanan müdürlerin hangi siyasi partiye mensup oldukları değil. atandıkları görevin ne kadar hakkını verecekleri, gerçekten liyakat sahibi,işinin ehli iseler ne güzel değilse vah beni bayburt vahh....

Avatar
kaçak 10 yıl önce

yeni başkan mhp li zaten iy yapıyo helalolsun akpartye derslazım zaten