MHP yönetimi yeniden şekillendi

Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt İl Yönetimi yenilendi.

MHP yönetimi yeniden şekillendi
Bayburt Postası - 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler dolayısıyla yönetimden istifa ederek belediye meclis üyeliği ve il genel meclisi üyeliği aday adaylık başvurusunda bulunan yöneticilerin yerine il yönetimine yeni isimler girdi.

MHP teşkilat binasında yapılan toplantıda Bekir Kasap İl Başkanlığında oluşan yeni yönetimde şu isimler yer aldı:

“Yener Bayram, Cüneyt Keskin, Hüseyin Yıldırım, Yavuz Çoban, Erkan Bozo, Recai Gün, Alperen Özdemir, Atıf Adıbeş, Osman Gülsüm, Ferit Saka, M. Tahsin Şahin, Aziz Kantar, Adem Dursun, Nazım Kılıç, İbrahim Tepir, Umut Kaya, Fuat Doğan, İsmail Durmuş, Muharrem Kahraman, Nevzat Oluç, İkram Kantar, İbrahim Aydın, Recai Dinçer, Esmani Kaban, Suat Dursun, Özer Adıbeş, Bilal Yıldızoğlu.”

MHP İl Başkanı Bekir Kasap, yaptığı açıklamada, “31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçiminde çeşitli görevlere aday adaylığı başvurusu yapmak münasebeti ile yönetimimizden istifa eden kıymetli dava arkadaşlarımızın yerine, yönetim kadromuzu 27 kişi sayısına çıkararak yeni arkadaşlarımızla önümüzdeki sürece hız kesmeden devam edeceğiz. Gerek yönetimimizde çalıştığımız ve istifa eden gerekse yeni yönetim kadromuzda yer alan bütün dava arkadaşlarıma çıktıkları yolda Allah’tan muvaffakiyet dilerim. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi. 

Anahtar Kelimeler:
Bekir KasapMhp Bayburt
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ozan 5 yıl önce

MHP 3 büyük şehirde pusulada olmayacak. 3 Büyük şehir deemk Türkiye genelinin %70 demek. Bu kentlerde olmamak yok olmak demektir. Sonra diyeceklerki devletin bekası gereği bunu yaptık. Peki devletin bekası ise Yunan Ege denizinde adaları almış ise neden devletin bekası için o adalara asker çıkarmıyoruz. Vatan toprağı namus demektir. Bu benim zoruma gidiyor. Devlet gidelim desin gidelim ama sus-pus oturmak hiç beka değil.