Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Gürer’e ‘rekor oy’ ödülü

Demirözü Belediye Başkanı Arslan Gürer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinde ödül aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Gürer’e ‘rekor oy’ ödülü
Bayburt Postası - Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İl Başkanları ve seçimi kazanan AK Partili Belediye Başkanları ile bir araya geldi. Törene Bayburt'tan AK Parti İl Başkanı Hacı Ali Polat, Demirözü Belediye Başkanı Arslan Gürer ve Arpalı Belediye Başkanı Abdurrahman Polattimur katıldı.  

31 Mart 2019 tarihinde yapılan seçimlerde yüzde 73.77’lik oy oranı ile Türkiye ikincisi olan Demirözü Belediye Başkanı Arslan Gürer, Ankara'da düzenlenen törenle ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.

Demirözü Belediye Başkanı Arslan Gürer yaptığı açıklamada, “31 Mart 2019 tarihinde yapmış olduğumuz Mahalli İdareler Seçimlerinde rekor bir oy ile Türkiye ikincisi olmamız sebebiyle Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi tarafından günün sürprizi olarak AK Parti Belediye Başkanlarımızın huzurunda bu güzel hediyeyle onurlandırılmış bulunmaktayım. Bu gururu bana yaşatan kıymetli hemşehrilerime ve teşkilatımıza saygılarımı arz ediyorum" dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yusuf 5 yıl önce

Hacı Ali Polat ödül almamış mı? Cumhurbaşkanı'nın yüzde 80 üzeri oy olduğu bir şehri kazanamadı. Büyük başarı bence. Ödüllendirilmeliydi.

Avatar
Emmi 5 yıl önce

Hala yanlışa devam ediyorlar bundan önceki başkanın hayrına bu oylar verildi bu arkadaşta kendine zannetti heralde

Avatar
ALOŞ 5 yıl önce

Zannettim ki ekonomide icat yaptı yada doları düşürdü. Meğerse kendine ait olmayan bir iş yapmış. Vatandaş oy atmış bu Başkan övünmüş. İcraatta bakalım övünecek mi?

Avatar
Omer 5 yıl önce

Forograftaki yuz ifadelerine yakindan bakin. Ortada odul alan ve veren var, her iki kisi de mutsuz.