CHP, Bayburt genelinde adaylarını tanıttı

Cumhuriyet Halk Partisi Bayburt İl Teşkilatı aday tanıtım toplantısı düzenledi.

CHP, Bayburt genelinde adaylarını tanıttı
Bayburt Postası - Parti binasında yapılan toplantıda CHP Bayburt Belediye Başkan adayı Kağan Eraslan, Demirözü CHP Belediye Başkan adayı Muhammet Yeşil, Bayburt İl Genel Meclis 1. Sıra adayı Ömer Çoruh ve 2. sıra adayı İsmail Akkoyunlu tanıtıldı.

Eraslan: "Duyduğum minneti hizmet olarak geri vermek adına aday oldum"

CHP Bayburt Belediye Başkanı Kağan Eraslan (25), Bayburt'u gelişmiş bir şehir düzeyine kavuşturmak adına aday olduğunu belirtti. 

Çevre Mühendisi olan Kağan Eraslan, Bayburt için düşündüğü projeleri de açıkladığı konuşmasında şunları söyledi:

"Bayburt’a duyduğum sevgiyi, minneti hizmet olarak geri vermek adına aday oldum. Ben gençlikle Bayburt’u ileriye götürmek istiyorum. Belediye Meclis üyelerimizde genç. Projelerimiz var, tamamını değil ama bazılarını bugün açıklayacağım. Bazı projeler lisans eğitimini aldığım işler. İçmesuyu baş problememiz, bunu çözeceğiz. İmar problemimiz hat safhada. Bayburt'ta imar yanlış gelişmiştir ve öyle devam ediyor. Bunu bir şehir planlamacı olarak söylüyorum. Bunu yeniden düzenlersek gelişmiş bir şehir görünümüne kavuşabiliriz. Şehir içi ulaşım problemine son vereceğiz. Üniversiteli kardeşlerimizin ulaşım sorunlarına son vereceğiz. Şehri geliştirmeye kendimizi adadık. Planlamayı 5 yıl üzerinde yaptık. İlk iki yıl için kısa vadede çözeceğimiz sorunlar var. İşsizlik için ise yarı özelleştirmeli fabrikalar kurulabilir. Bayburt’ta 16 fabrika kapatıldı. Bunlar niye kapatıldı demiyorum. Yeniden açmak için uğraşacağım. Bu projelerin hepsini gerçekleştireceğim. Ben istiyorum ki Bayburt’la övüneyim, gelişmişliğiyle gurur duyayım."

Çoruh: "İstişareler ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz"

CHP Bayburt İl Genel Meclis adayı Ömer Çoruh ise, yaptığı kısa teşekkür konuşmasında, “Her birini Kuvayı Milliyeci olarak gördüğüm arkadaşların Bayburt gibi bir yerde partimizin bayrağını taşımalarını büyük bir medeni cesaret örneği olarak görüyorum. Çalışmalarımızda önerisi olan, bize destek olan arkadaşlarımıza kapımız ve gönlümüz açık. İstişareler ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.  

Kaldırımoğlu: "Şehircilik konusunda çok iyi bir eğitim almış bir kardeşimiz"

Cumhuriyet Halk Partisi Bayburt İl Başkanı İbrahim Kaldırımoğlu da yapmış olduğu konuşmada, “Adayımız yerel yönetimlerde en iddialı bir konumdadır. Çünkü adayımız genç bir kardeşimiz alanında yetkin, uzman, şehircilik konusunda çok iyi bir eğitim almış bir kardeşimizdir. Ülkeler gelişimlerini sağlarken, bilim yönetimlere taşınırken, dünyada ve ülkemizde branşlaşmalar oluşur. Bizim yerel yönetimlerdeki adayımızın çıkış noktası budur. Araştırdık, baktık, kendi alanında eğitim almış bir kardeşimizi aday gösterdik. Bayburt çok geride kaldı. Bir toplum hırs ve inadını aklının önüne tutarsa geride kalır. Biz genç kardeşimizi ekibini aday gösterdik. Bir diğer seçim İl Genel Meclis noktasında yıllarca yöneticiliğimizi yapmış, esnaf bir kardeşimiz, birinci sıra adayımız Ömer Çoruh, ikinci sıra adayımız ise İsmail Akkoyunlu kardeşimiz. CHP adına kimse dışarda yorum yapmasın. CHP tercihlerini yapmıştır, adaylarını belirlemiştir, afişlerini asmıştır. Yarından itibaren de kurumlar ve halkla temaslar başlayacaktır.” dedi. 

Toplantıya CHP Gümüşhane Belediye Başkan adayı Bedri Ağaç ve partililer katıldı.  


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MİSAFİR 5 yıl önce

AYDINTEPE CHP ADAYI KİM ??

Avatar
Ahmet bey 5 yıl önce

Nasıl sıfır yatırım, bu kaldırımları kşm yaptı, çoruhu projesini kim yaptı, hastane ünüversite kim yaptı gardaş, bunları görmemek için ya kör ya cehapeli olmak lazım

Avatar
Ozan 5 yıl önce

Şu anda Belediye seçimi olduğu için Seçilecek Sayın Başkan görev süresince maaş almamalıdır. Diğer seçimlerdede seçilecek vekil, muhtar, Cumhurbaşkanı, oda başkanı encümen üyeleri kısacası oy ile seçilenler görev süresince devletten maaş almamalıdır. Eğer maaş almazlarsa o koltuklarda 3. hatta 5. dönem için yarışmaya kendiliklerinden girmek istemezler. peygamberleri de Onu yaratan seçmiştir. Süreleri içinde maaş para almamışlardır. Zaten Allah onlara siz bu işten bir ücret mi istiyorsunuz diye bütün peygamberleri uyarmış ve para işini yasaklamıştır. Seçilen kişi zaten seçilecek göreve baştan niyetli ve istekli. O zaman istekli kişi para almamalıdır. Alanlara yazıklar olsun.

Avatar
Timur 5 yıl önce

İktidardan çok etkili bir muhalefete ihtiyacı duyan yurdum insanı için. Başarılar dilerim.

Avatar
Yavuz 5 yıl önce

Yil olmus 2019 adam hala kaldirim diyor hastane diyor. Oy verdik oy onlari da yapsinlar bi zahmet! Kendi vekilimiz bile Bayburt un sehir gibi olmadigini uzulerek belirtti cok degil 2-3 sene evvel. Gsyh de Bayburt kacinci sirada gardas haberin var mi? Yatirim ne demek onu bilir misen sen? Kaldirima da yatirim deyirsen get bir TDK sozlugu al da goz gezdir! Sanayi var mi sehrinde? Universiten var eyvAllah da puanlari acikogretimden dusuk bilir misen buni? Akademik bi basarisi var mi Urap sirasindan haberin var mi? Nufusun niye dusir bilir misen? Senin yatirim dedigin seyler yatirim olsa dusmezdi azcik izan gardas azcik yahuu! Tek vekile dusmussen ulkenin vekil sayisi 600 e cikmisken! Isniz gucunuz CeHaPe, Allah iyi etsin ne deyim. Simdi bu yazdiklarimi oku baam kim körmus? Yazik vAllahi Bayburtuma yazik!

Avatar
Mehmet 5 yıl önce

Dünya ileri gittikçe bayburt gerilere doğru gitmektedir, hep aynı ziyniyet, bayburt halkı boyle yonetilmeyi hak ediyor, yurt dışında yaşıyorum, üzülüyorummu dersiniz hiç de değil, böyle saça böyle tarak, akp en çok oyu yıllardır bayburttan alıyor, ama gel gör ki bayburt hep aynı, sıfır yatırım, uyumaya devam bayburt halkı

Avatar
Selmani BEKİROĞLU 5 yıl önce

Ne yiyecek bunlar? Herkes zengin değil ki? Bi de o peygamber bu belediye başkanı ayrı şeyler. Keşke sadece maaş alsalar o da bize yeter.

Avatar
Emre ekol 5 yıl önce

Ozan arkadaşa sormak istiyorum.
1.peygamberleri halkmı seçti ?
2.Allah peygamberlere sizi halk seçti bu işten para almayacaksınız derken hangi ayette bahsetti ?

Misafir Avatar
Ozan 5 yıl önce @Emre ekol

Biraz daha gayret ederseniz siz ayetlerin içine koyarsınız. Ben ne diyorum siz ne anlıyorsunuz. Sadece Aklınızla düşünün. Ayrıca İsra 16. ayeti de bir düşün.

Beğenmedim! (0)