Bu seçimde 1 oy bile çok değerliydi

1 oyun bile çok değerli olduğu Aydıntepe'de yürümeyecek durumda olan vatandaşlara 112 Acil Servis ekipleri yardımcı oldu.

Bu seçimde 1 oy bile çok değerliydi
Bayburt Postası - Bin 736 seçmenin oy kullanacağı Aydıntepe’deki seçimlerde şu ana kadar sandıklara yoğun ilginin olduğu gözlendi. 1 oyun bile çok değerli olduğu seçimlerde ambulanslara da iş düştü.

Yürümeyecek durumda olan vatandaşlara 112 Acil Servis ekipleri yardımcı oldu. Huriye Altuntaş (85) isimli vatandaş 112 ekiplerince getirildiği Şehit Oktay Altuntaş İlköğretim Okulu önünden vatandaşlar ve görevlilerin yardımıyla sedye ile içeri alındı oy verme işlemini sandık görevlileri yardımıyla yaptı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
NEBİ 10 yıl önce

KİM OLURSA OLSUN ALLAH HAYIRLI ETSİ YANLIZ YILLARDIOR AYDINTEPENİN YÜKSELİŞİNİ AÇIKCA GÖRÜNÜYOR BUNA ENGEL OLUNMASIN ))))

Avatar
Cemil Yücel 10 yıl önce

Saygıdeğer Başkanım tebrik ediyorum Allah yardımcınız olsun görevinizde başarılar diliyorum, bir an önce komşu ziyaretleri ve sebeb olunan varsa kırkınlıklar giderilmesi için birlik ve beraberlik için el ele gönül gönüle Aydıntepe de eski günlerine dönümesi için Çalışmalarınızda başarılar diliyorum, Allah' a emanet olun.

Avatar
ismail bilgin 10 yıl önce

Hayirli olsun. Baskan