Bayburt dahil 25 ilde temayül iptal!

AK Parti Genel Merkezi, 25 ilde temayül yapmayacağını duyurdu.

Bayburt dahil 25 ilde temayül iptal!
Bayburt Postası - Temayül yoklamasının iptal edildiği illerden biri de Bayburt. Bu karara göre 18 Kasım 2018 Pazar günü yapılacak olan temayül yoklaması iptal edildi.

Edinilen bilgi, il merkezi için temayül yoklamasının iptal edildiği, ilçeler ve beldelerde ise temayül yoklamasının yapılacağı yönünde..

Alınan bu kararla Belediye Başkanı Mete Memiş’le yola devam edileceği yönünde değerlendirmeler yapılırken, Milliyet Gazetesi’nde ise Mete Memiş’in yeniden aday gösterileceği yönünde bir haber yapıldı.

Öte yandan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki yerel seçimlere yönelik yaptığı açıklamada, birçok belediye başkan adayını belirlediklerini ve önümüzdeki hafta içerisinde adaylığı netleşenlerin açıklanacağını kaydetti.

Özhaseki, açıklamasında şunları kaydetti:

ÖNCE EHLİYET VE LİYAKAT

"Yıllardır her yerde anket çalışması yapıyoruz. Başkan’ın performansını, giyim kuşamını, vatandaşla ilişkisini de soruyoruz. Teşkilat görüşleri de alınıyor. Birkaç aydır da arazi de vatandaş birebir dinlendi ve bir kanaat oluştu. Değişecekse ne tür özellikler aranacak gibi. Yeni bir arkadaşla yola çıkacaksak birinci olay ehliyet ve liyakat olacak. Bazı arkadaşlar sadece halkla ilişkilerle işi yürütüyor ama şehre hiçbir şey katmıyor, arkası gelmiyor. Sürpriz isimler de var, bazı illerde yeni anketler yapılacak. Partinin oyları ve sapmaları da tespit ediyoruz. Mevcut başkana oy verip vermeyeceği de soruluyor. Vatandaşta müthiş bir değişim arzusu var. Karşılığı olan insanlar bekliyor. İttifak, pazarlık, uzlaşı üzerine araziye sürülen insanları istemiyorlar.

BİRÇOK ADAY NETLEŞTİ

Birçok ili ilçelerine kadar netleştirdik, dosyaları Cumhurbaşkanına arz edecek şekilde tutuyoruz. İl ilçe düzeyinde bizde raporlar hazır, nasıl bir takvim işlenir ve sunum olur bilmem. Cumhurbaşkanımızın bileceği bir konu..Önümüzdeki haftada belediye başkan adayları için ilk açıklamalar gelebilir. Sıkı bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çoğu hazır. 'Haydi' denildiğinde açıklanabilecek vaziyete gelmiş durumda..."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ramooo 5 yıl önce

Vay vay vay vay.... Ne başkan ne başkan. 2017’nin son baharına kadar memlekette çivi bile çakmadı. Rezaletini bakan gördü de duruma el atıp durma bir buraya gelip gidiyordu. Dünyanın parasını akıttı adam Bayburt’a. Karşılığı ne ? 5 sene de 500 metre cadde. Var mı başka elle tutulur bir icraat ? Yok. Bakan gitti 6 ay yattılar. Şimdi de seçim gelecek diye ha gayret göstermelik çalışmalar. Kaldırımım yolum yok diyenleri fetöcü ilan edenler millet sevdalısı mı old şimdi ? 5000 kere aday olsa bir oyumu vermem daha. 10 kişilik aileyiz. 6 sı oy kullanacak hiç birine de verdirmeyecem.

Avatar
Arpali 5 yıl önce

Bayburt Bayburt olalı böyle başkan görmedi azıcık şehir e benzedi daha ne istiyorsunuz ? özel rantlariniz kesilmiş olabilir eski mhp li olarak MEMİŞ ile devam. ...

Avatar
Ali 5 yıl önce

Yine demokrasi ayaklar altına alındı. Temayül yoklamasını yap mevcut başkanda katılsın kim fazla oy alırsa o aday olsun herkes oyunu görsün istenmediğini anlasın.Ama bu sefer başkanlığı zannedersem küskün akplilerin de oyunu alacak iyi bir adayla mhp alır.Amaaaa mümkün değil.Bu kadar desteğe rağmen yine de zırnık vermezler.

Avatar
Ali 5 yıl önce

Mete başkan şuana kadar gelmiş en iyi başkan kıskanmayın

Avatar
Bayburtlu 5 yıl önce

Ak parti mete memişle devam ederse isabet etmiştir hiçbir başkanın yapamayacakları ı yaptı alt yapıdan tutun kaldırımlar parkeler yol çalışmaları sayacak okadar hizmeti varki saymakla bitmez semer iler caddesindeki mide bulantısı yapan görüntüleri düzeltmesi parklar bahçeler yaptı halkla iç içe şimdi çekemeyenler ipe un sermeye başladı bu tiplerin genlerinde çekememezlik iftira hat safhada mete beyin ayağını kaydırmak isteyenler entrikalar çevirecekler Allah yar ve yardımcınız olsun

Avatar
Pembe İncili Kaftanı Tozlanan Adam 5 yıl önce

Bence de temayülün kaldırılması iyi oldu.Çünkü zaten milletin ne düşündüğünü ciddiye almayıp toplumun aklıyla dalga geçiyorlar.Millet vekili seçiminde bakan o kadar da dolaştı,kimi istersiniz diye sordu.Kaç kişi fetaniyi istemiştir.Zaten işlerine geleni, aklına eseni aday yapıyorlar.Temayül adı altında yalandan millete sorup yine bildiklerini okuyacaktılar.Mete Memiş'e gelince piyasadakilere bakınca bence yeni Mete Memişler gelmesin diye eski Mete Memişin kahrını beş yıl daha çekmekten başka çıkar yol yok.

Avatar
Mustafa bdk 5 yıl önce

Büyük başkan mete memişle yola devam.

Avatar
Davut 5 yıl önce

Milletvekili seçimlerinde kafalarına göre aday gösterdiler. Yemin ettim vermedim. Belediye seçimlerinde de mevcut başkanı aday gösterirlerse vAllahi billahi yine vermeyeceğim.