Başkan Şentürk, MHP’den resmen açıklandı

Aydıntepe Belediye Başkanı Haşim Şentürk, MHP Genel Merkezi tarafından resmen aday olarak açıklandı.

Başkan Şentürk, MHP’den resmen açıklandı
Bayburt Postası - MHP Genel Merkezi Seçim Komisyonu’nun değerlendirmesi ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin onayının ardından, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimleri’nde, 9’u il ve 41’i ilçe olmak üzere toplam 50 adayın kesinleştiğini bildirdi. Buna göre Milliyetçi Hareket Partisi’nin Aydıntepe İlçesi Belediye Başkan adayı Haşim Şentürk olarak açıklandı.

Yeniden yeni hizmetler için aday olduğunu ifade eden Aydıntepe Belediye Başkanı Haşim Şentürk, "31 Mart 2019 yılında yapılacak Yerel Seçimler için MHP Genel Merkez tarafindan yeniden aday gösterilmekten son derece mutluyum. Aydıntepe'nin gelişmesi ve kalkınması adına çalısmalarıma aralıksız devam edeceğim. Yapılacak bu seçimlerin ülkemize ve ilçemize hayırlara vesile olmasını dilerim" dedi.

Borçsuz Belediye 

Geçtiğimiz günlerde bitirilen Belediye konutlarını (24 daire 6 dükkan) ihaleye çıkaran Aydıntepe Belediyesi'nde Haşim Şentürk önemli işlere imza attı. Belediyeyi borçlu alan ve kısa sürede borcu kapatan Şentürk, ciddi bir bütçesi olan belediye haline getirdi. Araç filosunu tamamen değişen, alt yapının yüzde 97'sini tamamlayan Şentürk, Aydıntepe Yaylası'nda yapılan çalışmaların yanı sıra İller Bankası'ndan geçirlen proje ile içme suyu sorununu da son erdirecek. Şentürk, ayrıca Aydıntepe Yaylası Sosyal Tesisleri, Hayvan Pazarı ve Belediye garajları gibi projeleri de seçildiği ilk yılda tamamlamıştı.    

Haşim Şentürk kimdir?

Haşim Şentürk, 1958 yılında Bayburt’un Aydıntepe İlçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Bayburt’ta tamamladıktan sonra 1981 yılında ailesi ile birlikte İstanbul’a göç etti.

Aynı yıl toplu taşıma alanında faaliyet göstermeye başladı. Aydıntepe Belediye Başkanlığı görevine halen devam etmekte olup, 31 Mart 2019 yerel seçimleri için MHP'den yeniden aday gösterilen Şentürk evli ve 4 çocuk babasıdır.

Anahtar Kelimeler:
MHPHaşim Şentürk
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Var 5 yıl önce

Garaj olmasa bile Hayvan pazarı bis kısımları için gayet yeterli olacaktır

Avatar
Memleket isterim 5 yıl önce

Allah yolunu açık etsin dürüst insan.

Avatar
Ozan 5 yıl önce

MHP 3 büyük şehirde oy pusulasında yok. Yani kendisi havlu attı. Türkiye genelinde oy oranı düşecek. Sonra Genel Başkan diyecek ki devletin bekası için. O zaman iş kaldı Aydıntepede ki oylara. Umarım Türkiye barajını alacağı oyla aşar.

Avatar
misafir 5 yıl önce

garaj ve hayvan pazarından başka katkısı varmı güzelim aydıntepeye

Avatar
ozan 5 yıl önce

başkanı tebrik ederim aralık ayının sonunda aydın tepe halkına kantar kuruyor.bundan büyük hizmet olurmu