Başkan Pekmezci mazbatasını aldı

Bayburt Belediye Başkanlığını 15 yıl aradan sonra yüzde 56,49 oy oranıyla yeniden alan MHP’li Başkan Hükmü Pekmezci, mazbatasını aldı.

Başkan Pekmezci mazbatasını aldı
Bayburt Postası - 31 Mart yerel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) adayı Hükmü Pekmezci, 10 bin 911 kişinin oyunu alarak yüzde 56,49 oy oranı ile uzun bir aradan sonra tekrar Bayburt Belediye Başkanı seçildi.  

MHP İl Başkanı Bekir Kasap, MKYK Üyesi İdris Aydın, Merkez İlçe Başkanı Muharrem Baykal, partililer ve meclis üyesi seçilen adaylarla birlikte Bayburt Adliyesi’ne giden Pekmezci, seçim kurulundan mazbatasını aldı.

Adliye önünde açıklamalarda bulunan Pekmezci, “Bayburt halkının teveccühü, gönülden bir Bayburt sevgisinin uygulama aşamasında projelerimle birlikte Bayburt’a güzel şeyler yapma düşüncesindeydik. Bayburt halkı o teveccühü gösterdi. İnşallah güzel şeyler yapacağız. 15 yılın ardından bıraktığımız makama bizi tekrar layık gören halkımıza minnet duygularıyla bağlıyız. Hepsine selamlarımızı, saygılarımızı iletiyoruz” dedi.

Pekmezci'ye Aydıntepe Belediye Başkanı olarak yeniden seçilen Haşim Şentürk, Gökçedere Belde Belediye Başkanı olarak seçilen Yavuz Bakır ve il genel meclis üyeleri eşlik etti.

Mazbatasını alan Pekmezci ve belediye meclis üyeleri adliye önünde hatıra fotoğrafı çekildi.

Kazım Köklü'den sonra ikinci isim 

Öte yandan Hükmü Pekmezci Bayburt Belediyesi tarihinde görevi bıraktıktan sonra yeniden belediye başkanı seçilen ikinci isim oldu. 1940 yılında CHP'den seçimleri kazanan Kazım Köklü, bir dönem sonra seçilememiş, 1963 yılında yeniden girdiği seçimleri yine CHP adayı olarak kazanıp, 1968 yılına kadar hizmet etmişti. Pekmezci de 1999-2004 yılları arasında görev yaptıktan sonra 2004 yılında girdiği seçimleri 7 oyla kaybetmişti. Pekmezci, 15 yılın ardından yine partisi MHP'den seçimi kazanarak belediye tarihinde Kazım Köklü'den sonra ikinci isim oldu. 

Anahtar Kelimeler:
MHPHükmü PekmezciMazbata
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayburtlu 5 yıl önce

Höhmü başkana ve bekir beye başarılara diliyorum.Belediyeyi ayağa kaldıracak inşAllah...

Avatar
Muzaffer.gurbetdeki.keleverekĺi 5 yıl önce

Bekirbeý.sizi.basarinizdan.dolayi.tebrik.ediyorum
Cetin.kose.buyuce.davayi.onurlandirdiñiz.varolun.sayin.baskan.hayirliolsun.cariklarigiynip.hizmete.baslayin.Allah.yardimcinizolsun

Misafir Avatar
Mustafa 5 yıl önce @Muzaffer.gurbetdeki.keleverekĺi

Bekir bey hangi başarıyı göstermiş. Pekmezcinin arkasına sığındı kendini kurtardı güya.Gün gelecek lafları herkese yedirilecek.

Beğenmedim! (0)