AK Parti'den BGC'ye ziyaret

AK Parti Bayburt Belediye Başkan Adayı Fatih Yumak ve AK Parti Bayburt İl Başkanı Hacı Ali Polat Bayburt Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

AK Parti'den BGC'ye ziyaret
Bayburt Postası - Burada bazı açıklamalarda bulunan Polat, sandık iradesine her zaman saygı duyduklarını belirterek şunları kaydetti:

“Bayburt’ta yaşayan insanların bu şehre daha iyi kimin hizmet edeceğini biliyor. Bu bizim kişileri karşılaştırmamızla değil, arkadaki gücü karşılaştırmamızla ilgili. Diğer adayların da artıları vardır bizim adayımız Fatih Yumak’ın da artıları vardır. Ama arkadaki güçleri karşılaştırdığımız zaman Bayburt’un o güce ihtiyacı vardır. Bayburt'un o desteğe ihtiyacı vardır. Biz Fatih kardeşimizin de o gücü de arkasına alarak Bayburt için güzel işlere imza atacağına inanıyoruz” dedi.

Belediye Başkan Adayı Fatih Yumak ise, AK Parti Belediyeciliğinin Bayburt’ta son 15 yılda önemli işlere imza attığını ifade ederek,

“Bizim idealimiz, bizim hedefimiz 15 yıldır AK Parti Bayburt'ta büyük hizmetler gerçekleştirdi. Hem yerel de hem genelde. Biz AK Parti Belediyeciliğini nasıl ki 31 Mart’tan sonra iktidar devam edecek ise Bayburt'ta da yerel anlamda iktidarın devam etmesini istiyoruz. Bu anlamda da elimizden gelen gayreti il başkanımız ve teşkilatımızla gösteriyoruz. Halkımızın da sağduyusuna güveniyoruz. İnşallah hep birlikte Bayburt'u daha da yaşanabilir hale getirmek için gayret edeceğiz” dedi.

Önceki belediye başkanlarının hizmetlerine de değinen Yumak, “Bundan önceki belediye başkanlarımız çok büyük işler başardılar. Bekir Çetin Başkanım Bayburt'un çehresini değiştirmeye yönelik önemli projeler gerçekleştirdi. AK Parti Belediyeciliğinden önce Bayburt sıkışmış bir haldeydi ama bugün her tarafa genişleyen bir kent durumuna gelmiştir. Hacı Ali Polat Başkanım Döneminde doğalgaz noktasında Bayburt Türkiye’nin en ileri noktada doğalgazını kullanan şehir haline gelmiştir. Şehir merkezinde doğalgaz kullanım oranı yüzde 98 ile Türkiye birincisiyiz. Aksa Gaz Doğalgaz şirketine teşekkürlerimi iletiyorum. Mete Memiş başkanım döneminde Bayburt'un 40 yıllık alt yapı sorununu çözdü. Ve gerçekten caddelerimizin güzelleştirilmesi noktasında çok büyük hizmetler gerçekleştirdi.” ifadelerini kullandı.

“Kalıcı güzel eserler bırakacağız”

Belediye başkanı seçilmesi durumunda şehre üst yapı anlamında kalıcı eserler kazandıracaklarını da sözlerine ekleyen Yumak, “Vizyon projelerle şehre üst yapı anlamında daha görsel yönden kalıcı güzel eserler bırakacağız. Özellikle şunu belirteyim bizim Bayburt'ta dışardan gelen memurlarımızın veya Bayburt’ta yaşayan hemşehrilerimizin hafta sonlarında Bayburt’ta geçirebilecekleri mekanların sayısını da arttırmamız gerekiyor. O noktada üst yapı noktasında en büyük avantajımız alt yapımız tamamlanmış olmasıdır. Bizim dönemimizde inşallah üst yapıya önem vereceğiz ve üst yapı noktasında da vizyon projelerle Bayburt'un çehresini değiştireceğiz" dedi.

BGC Başkanı Yaşar Yıldız da ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek, 31 Mart’ta yapılacak seçimlerin Bayburt için hayırlı olması temennisinde bulundu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
metin 5 yıl önce

sayın polat ittifaka yakışır açıklama değil 8 kişiyi diskalifiye edip akp adayı olan sayın yumak belediyeyi de öyle yönetirse vay halimize onun için oyum mhp ye

Avatar
ali 5 yıl önce

bayburt akp siyasetini yönetenler kimler bilmem ama şu muhteşem ikiliyi nereden bulmuşlar

Avatar
Esnaf 5 yıl önce

Bende şu çerçeveden olaya bakıyorum önümüzdeki 4 yılda AK partinin iktidarda kalabilmesi için MHP ye ihtiyacı var MHP desteğini çektiği anda hükümet yıkılır Fatih bey babasının tek oğlu gitsin işinin başına Hükmü bey ğayet mülayım ve olğun kişiliğe sahip birisi, çok parayla iş yapılamaz önemli olan az imanla çok iş yapabilmektir, Hacı Ali bey e gelince bence 5 yıl boyunca yaptığı israfa son yüz yılın en savurğan belediye başkanlığı ödülüne layık olduğunu düşünüyorum kuruyemiş faturalarını lokanta faturalarını mavi direkleri ve Hacı Ali Polat yazılı mermerleri unutmadık kalın sağlıcakla. (Eski AK partili)

Avatar
hikmet 5 yıl önce

Sayın H.Ali Polat döneminizde yapılan israfın haddi hesabı yok boşa harcadığınız paraları millete hizmete harcasaydınız şehre katma değer katabilirdiniz fakat siz ve partinizin amacı millete hizmet değilde eşinize dostunuza rant sağlamak ve koltuğu kaptırmamak olduğu için şimdide millete aba altından sopa gösteriyorsunuz. Bu kez sandıkta milletimiz size kırmızı kartı gösterecek inşAllah

Avatar
mahir 5 yıl önce

akp il başkanı,sayesinde,c.ittifakı akp ve yumakn siyasetine inçir ağacı diktin,fatura
31 mart kesilecek,ankatlar hükmü efendi diyor,acaba hikmet ve esrar ne,belli.p.

Avatar
Pembe İncili Kaftanı Tozlanan Adamın Arkadaşı 5 yıl önce

Sayın Polat, gerçekten bazen AK Parti'ye mi çalışıyorsun diye derin derin düşünüyorum. Cumhurbaşkanımız, Cumhur İttifakı için pazara kadar değil mezara kadar, diyor, siz neler söylüyorsunuz.

Avatar
yunus 5 yıl önce

bayburt postası neden açık açık tehdit etigini yazmadın syn.hacı alibeyin mhp gelirse belediye işçisi maaş alamaz demesini neden yazılmadı ?

Avatar
HAMİ A.GÜZEL 5 yıl önce

SN H.ALİ BEY,MANALI KONUŞMANIZ HİÇ HOŞ DEĞİL,SN C.BAŞKANI 15-20 YIL
PROJE ÜRETTİ,SİZLER İN ÜSLÜBÜ DOĞRU DEĞİL,SEÇMENİN GÜVENİNE
GÜVENİN,AKSİ HALDE SORUNLAR OLUR,LÜTFEN