AK Parti Arpalı Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Polatimur

AK Parti Bayburt Belediye Başkan aday adayı olan Abdurrahman Polattimur, Arpalı Beldesi'nden aday gösterildi.

AK Parti Arpalı Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Polatimur

Bayburt Postası -  AK Parti'nin Arpalı Beldesi adayı Abdurrahman Polattimur oldu. 

AK Parti Bayburt Belediye Başkanı adayı olarak Fatih Yumak'ı açıkladıktan sonra Arpalı adayını da açıkladı.

Mevcut başkanlardan aday başvurusu almayan AK Parti, Arapalı'da değişikliğe gitti. Mevcut Başkan Şadi Terzi ile devam etmeyen AK Parti, Bayburt Kültür ve Yardım Derneği eski Genel Başkanı Abdurrahman Polattimur'u Arpalı Belediye Başkanı adayı olarak açıkladı. 

Polattimur, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanımız, Kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendinin Onayıyla AK Parti Arpalı Belediye Başkan Adayı gösterildim. Dua ve desteklerinizi bekliyorum. Vakit gönül birliği Vakti”

Abdurrahman Polattimur Kimdir?

1966 yılında Bayburt'un Arpalı Beldesi'nde dünyaya gelen Abdurrahman Polattimur, Arpalı Beldesi Eski Belediye Başkanı Arif Polattimur’un oğlu. Evli ve dört çocuk babası olan Polattimur, halen İstanbul'da Serbest Muhasebecilik ve Müteahhitlik yapmaktadır.

Polatimur, 2005-2013 yıllarında  Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Genel Başkanlığı görevinde bulunmuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALOŞ 5 yıl önce

Uzakta otur başkan ol. Oh ne hayat. Oy veren Arpalılarda İstanbulda yaşamalı ki adalet ola. Bu hal olur mu bakıp göreceğiz.

Avatar
Ahmet 5 yıl önce

Kime niyet kime kısmet

Avatar
Hüseyin TEKİN 5 yıl önce

İnasnda biraz saygı olur gurur plur duruş olur omırga olur damdan düşer gibi dört elinin üstüne düştü arpalı halkına aday adaylarına saygısızlık

Avatar
yavuz ırmak 5 yıl önce

sana oy yok heveslenme yıllarca babanı sırtımızda taşıdık şimdide senimi?

Avatar
Fahri IRMAK 5 yıl önce

Sen figüran olma. Eğer olduysan şikayet etme. Kayıtsız ve şartsız destekleyenlere bu aday seçimi iyi bir ders. Açıkçası sizi ben istediğim gibi güderim diyor. Arpalıda ikamet edip her şeyi kakül edenler hayırlı olsun.

Avatar
Ali ihsan ERBAY 5 yıl önce

Beldeye gelecek hizmet belde halkına hizmet demek. Çıkmış olduğun bu yolda başarılar dilerim Sayın Abdurrahman Polattimur başkanım.Sayın Cumhur Başkanımız uygun gördüyse bir bildiği vardır elbet bizede başarılar dilemek düşer,hayırlısı olsun beldemize.

Avatar
HANEFİCETİN. İZMİR 5 yıl önce

Arpalılı olarakbütn adaylara hayırlı olsun ancak şunu belirteyim ki önceki seçimlerde hüseyin tekine verilmiş birsöz vardı.umarım köylü busüzünü tutup hüseyin Ttekini seçer.

Avatar
HanefiCETİN. İZMİR 5 yıl önce

Sayın BAŞKAN ADAYI HÜSEYİN TEKİN YÜRÜDÜĞÜN YOLDA İNŞALLAH BAŞARİRSİN