AK Parti adayı Fatih Yumak'a coşkulu karşılama

AK Parti Bayburt Belediye Başkan Adayı Fatih Yumak partililerce coşkuyla karşılandı.

AK Parti adayı Fatih Yumak'a coşkulu karşılama
Bayburt Postası - İstanbul’daki aday tanıtım toplatısının ardından Bayburt’a gelen Fatih Yumak, Aydıntepe yol ayrımında coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Vatandaşlarla tek tek görüşen Yumak, buradan konvoylar eşliğinde Şair Zihni Kültür Merkezi’ne geçti.


Şair Zihni Kültür Merkezi’nde bir konuşma yapan Yumak, 31 Mart seçimlerinde yeni bir rekor için, Bayburt için hiçbir fedakârlıktan kaçınmadan, durmadan, dinlenmeden, yorulmak nedir bilmeden çalışacağını belirterek, “İnancımız sonsuz, güvenimiz tamdır. AK Partinin adanmış neferleri sizlerle hep beraber yeni zaferleri Bayburt Kalesinin surlarına yazacağız. Abdulvahap Gazide dua olacak, Çoruh’ta iman ile çağlayacağız. Durmak yok, yola devam. Tevazu, Samimiyet ve Gayretle Önce Millet Önce Memleket. Aldığımız her nefes, attığımız her adım Bayburt için, Memleket için, Türkiye İçin" dedi. 


Yumak, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

Erdoğan'a teşekkür

"Malum olduğu üzere AK Parti Bayburt Belediye Başkan Adaylığı görevi Büyük Türkiye’nin mimarı liderimiz, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendinin yüksek takdirleriyle tarafıma tevdi edilmiştir. Burada bu vesile ile bir kez daha zat-ı âlilerine bizi bu göreve layık gördükleri için sonsuz şükranlarımı arz ediyorum. Kendileri ile aynı yolda yürümekten, yol arkadaşı olmaktan her zaman, her yerde her şartta ve her konumda büyük bir onur duydum. Bu onur her türlü makam ve mevkinin üstündedir. Bizler bu onuru ömrümüz boyunca bir şeref madalyası olarak taşıyacağız. Her türlü makam gelip geçici olduğunun ve bizlere verilmiş bir emanet olduğunun bilincindeyiz. Her zaman bu bilinçle hareket ettik. Bizler için önemli olan bu kutlu davada bir nefer olmaktır."

‘Sen, ben, o yok biz varız’

"Bugün burada, bu kutlu yürüyüşte Bayburt Belediye Başkan adaylığı çalışmamız için ‘Bismillah’ diyoruz. Hedefimiz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada bu ‘ak’ bayrağı en yükseğe çıkarmaktır. Her zaman söylüyoruz, bundan sonra da söylemeye devam edeceğiz: Bu kutlu davadaki her başarımız teşkilatımızın, yöneticisinden üyesine kadar birlik, beraberlik ruhu içerisinde hareket etmesinden tek vücut olmasından kaynaklanmaktadır. O yüzden liderimiz, cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da her zaman ifade ettiği gibi ‘Sen, ben, o yok biz varız’, ‘Bir Olacağız, İri Olacağız, Diri Olacağız, Hep Birlikte Büyük Bayburt Olacağız’. AK bayrağı bugüne kadar büyük bir başarıyla getiren il teşkilatımızın kurucularından, partimizde bugüne kadar görev yapmış il, ilçe ve belde başkanlarımıza, yöneticilerimize, partimizin her kademesinde görev almış olan herkese, parti çalışanlarımıza, parti üyelerimize kadar herkese ifa ettikleri görev ve gerçekleştirdikleri çalışmalar için bir kez daha teşekkür ediyorum. Ayrıca AK Belediyecilik hizmetini bugünlere taşıyan eski Belediye Başkanlarımız Sayın Bekir Çetin ve Sayın Hacı Ali Polat ile Belediye Başkanımız Sayın Mete Memiş Başkanlarıma yapmış oldukları hizmetler için tüm Bayburt adına teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da aşkla, şevkle çalışacağız. Besmeleyle Fatiha’yla çalışacağız. Tek gayemiz Hak’kın rızasını ve halkın duasını kazanmaktır. Her ne sebeple olursa olsun ayrı düşmeyeceğiz, yolumuzu ve rotamızı değiştirmeyecek adaletten şaşmayacağız."

"Kapımızı ve gönlümüzü daima açık tutacağız" 

"Girmiş olduğumuz her seçimden büyük bir başarı ile çıkan AK Parti Bayburt İl Teşkilatı, 24 Haziran Genel Seçimlerinde elde ettiği Türkiye birinciliği başarısını Cenab-ı Allah’ın izni ile 31 Mart seçimlerinde de gösterecektir. Bunun için başta gençlik ve kadın kollarımız olmak üzere tüm teşkilatımız el ele verecek, gece gündüz demeden, terimizin son damlasını akıtana kadar çalışacağız. Hemşehrilerimizle birebir, yüz yüze iletişim halinde olacağız ve 31 Mart 2019 tarihine kadar Bayburt’ta Allah’ın izni ile çalınmadık kapı, sıkılmadık el, girilmeyen gönül bırakmayacağız. Kapımızı ve gönlümüzü daima açık tutacağız. Sayın Cumhurbaşkanımızın ifade buyurdukları gibi tevazudan asla sapmayacağız. Hiçbir vatandaşımıza tepeden bakmayacak, tüm vatandaşlarımızı başımızın üstünde taşıyacağız. Hayatta elde ettiğimiz tüm başarı, iyilik ve güzellikleri bize nasip edenin Rabbimiz olduğunu bir gün olsun unutmayacağız. Üzerimize aldığımız sorumluluğun ne kadar ulvi ve zor bir görev olduğunun farkındayız. İnşallah hep beraber ortak akıl ve dayanışma ruhu hareket edeceğiz. Allah’ın izni, siz yol arkadaşlarımın, hemşehrilerimin azim, gayret ve çalışmalarıyla başaracağız, başaracağız, başaracağız." 


"Başarımız dünya mazlumlarını da ilgilendirmektedir"

"Her konuşmamda söylüyorum burası çok önemli: Türkiye’nin başarı hikâyesini sadece kişi başına düşen milli gelir üzerinden açıklayanlar yanılıyorlar. Çok şükür ülkemizde kişi başına düşen umut, güven, azim ve inanç artmıştır. Biz sadece yolları, barajları, fabrikaları, hava alanlarını çoğaltmakla kalmadık aynı zamanda “Mazluma merhameti, zalimde korkuyu çoğalttık” mazluma umut, zalime de korku olduk. Onun içindir ki Arakan’da mazlumun sesini dinleyemeyenler, bizi anlayamazlar. Onun içindir ki Suriye’de, Irak’ta zalime kör olanlar, hissettiklerimizi göremezler. Dünya mazlumlarına kucak açan, el uzatan, onların sesi ve yüreği olan tek ülke Türkiye ve dünya lideri de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Kendileri bugün mazlumların, ezilenlerin gür sesi olmuştur. Evet, yükümüz ağır, sorumluluğumuz fazladır. Bu yüzden 31 Mart seçimlerinde AK Parti’nin elde edeceği başarı sadece Bayburtumuzu ve Türkiyemizi değil dünya mazlumlarını ilgilendirmektedir. İşte bu yüzden bizler “Önce Millet, Önce Memleket” diyoruz."

"Her zaman hizmete talibiz"

"Bizler büyük olmanın ilk şartının büyük düşünmek olduğunu Sayın Cumhurbaşkanımızdan öğrendik. Bu nedenle Türkiye ölçeğinde büyük düşündüğümüz gibi, Bayburt ölçeğinde de büyük düşündük. Kadim şehrimizin şanlı geçmişini bugüne taşıyabilmek için vatandaşımızın olduğu her yerde hizmeti tek gaye edindik. Durmadan, dinlenmeden, yorulmak nedir bilmeden bu gaye için çalıştık, çalışıyoruz ve çalışacağız. Bizleri güçlü ve başarılı yapan işte bu millete hizmet anlayışıdır. Yine Liderimiz, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın her zaman söylediği gibi ‘Bizler milletimize hizmetkâr olmak için varız.’ Her zaman hizmete talibiz." 

"Yeni zaferleri Bayburt Kalesinin surlarına yazacağız"

"Bugün burada ben şahsım ve sizler adına Ak Parti Bayburt İl Teşkilatı olarak liderimiz, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendiye çıkmış oldukları Büyük Türkiye yolunda, göstermiş oldukları 2023, 2053 ve 2071 hedefleri doğrultusunda, kendilerinden aldığımız dava adamlığı şuurunu kendimize düstur edinerek, 31 Mart seçimlerinde yeni bir rekor için, Bayburtumuz için hiçbir fedakârlıktan kaçınmadan, durmadan, dinlenmeden, yorulmak nedir bilmeden çalışacağımıza söz veriyorum. Siz de söz veriyor musunuz? Söz mü? Allah razı olsun. Allah yâr ve yardımcımız olsun. İnancımız sonsuz, güvenimiz tamdır. AK Partinin adanmış neferleri sizlerle hep beraber yeni zaferleri Bayburt Kalesinin surlarına yazacağız. Abdulvahap Gazide dua olacak, Çoruh’ta iman ile çağlayacağız. 
Durmak yok, yola devam. Tevazu, Samimiyet ve Gayretle Önce Millet Önce Memleket. Aldığımız her nefes, attığımız her adım Bayburt için, Memleket için, Türkiye İçin. Rabbim bu Kutlu yolda bizleri muvaffak eylesin. Allah’a emanet olun."

Karşılamaya, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Resul Kaya, Demirözü Belediye Başkanı Selami Ersen, Arpalı Belediye Başkanı Şadi Terzi, Gökçedere Belediye Başkanı Necmetttin Bakır, Bayburt eski Belediye Başkanları Bekir Çetin ve Hacı Ali Polat, belediye başkan aday adayları, parti yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BU NE ACIMASIZ BİR PANKART 5 yıl önce

Gönül verdiğim bu partinin başkanı olmasa varya görecek gözüm yok. Fatih beye lafım yok ama okçular tepesi ne kadar ağır ne kadar bu kişilere yakışmayan bir pankart. Peygamberimiz dönemi, hadi okçular tepesindesiniz ya demezler mi peygamberiniz kim diye? yazık....

Avatar
Veli 5 yıl önce

Çok çalışanın hakkı yaban tezeği. Evet siyasetin ne kadar nankör ve acımasız olduğu görüldü.Bayburt'un çehresini değistiren adami bir çırpıda silip attılar. Dün istifa edenler bugün karşılamaya gitmişler. Hele içlerinde memur olanlara ne demeli.Mesaini terk et,adayı karşılamaya git. Bu nasıl bir ülke.Bu gidişle bizim burnunuz b.ktan kurtulmaz. Ha bir eksik var,yada göremedim.Gizli ortaklar pek meydanda görünmediler.Ne diyeyim bu manzarayı gördükten sonra gercekten diyorum.Bu insanlar ne kadar iki yüzlü oldular.Allah bizleri (İYİ) ede.Gidişat hiç iyi değil.

Avatar
Bayburtlu 5 yıl önce

Başa T harfi konsaydı Tokçular tepesi olurdu

Avatar
bayburt 5 yıl önce

okçular tepesindeyiz.bilin ki ganimete koşacağız.

Avatar
ÇORUH'UN KANAL KATLİAMINA DUR DİYEN BİR VATANDAŞ 5 yıl önce

Fatih Yumak'ın belediye başkanlığına aday olmasını sindiremeyip partiden istifa eden ve sövdüğü adamın ayağına giden şahsın siyaset yaptığı bir memlekette yaşıyoruz ya ölek daha iyi...

Avatar
osman 5 yıl önce

okçular tepesinde ne dağıtılıyor biz de gidek

Misafir Avatar
f. 5 yıl önce @osman

napolyon ne diyor,nakit,???

Beğenmedim! (0)
Avatar
kurmay 5 yıl önce

Okçular tepesindekilerin çoğu ganimet düşkünlüğü yüzünden Uhud savaşı kaybedildi. Hz. Hamza şehid edildi. Tepedekiler hepinizi ahiret için yazıyoruz. hesaplaşma kolay olmayacak.Davamız ayaklarına malı götürün bakalım.

Avatar
Ganimete gidiş ne zaman 5 yıl önce

okçular tepesinde berabersiniz ya... ganimete saldırı ne zaman?