Yeni Hasan Mutlucan, Aşık Süphan!

Bayburt Postası - Dede Korkut Kültür ve Sanat Şöleni'nde sahne verilmediği için son röportajında sitemkar konuşan Aşık Süphani, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına katılarak günün süprizini yaşattı. Sanat hayatının 20. yılında çok özel bir söyleşi ile Bayburt Postası'nın sorularını yanıtlayan Aşık Süphani, ilgizsizlikten şikayet etmiş, "nereye çağrılırsak katılırız ve Bayburt kültürünü, ozanlık geleneğini oraya taşırız" demişti. Bugün Cumhuriyet caddesinde gerçekleşen 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına davet edilen Aşık Süphani, önce "Mehmetçik" isimli şiiri seslendirdi ve "kahramanlık türküleri" söyledi. Hasan Mutlucan’ı anımsatan Aşık Süphani, coşkuyla dinlendi.

Yeni Hasan Mutlucan, Aşık Süphan!

Yeni Hasan Mutlucan, Aşık Süphan!Bayburt Postası - Dede Korkut Kültür ve Sanat Şöleni'nde sahne verilmediği için son röportajında sitemkar konuşan Aşık Süphani, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına katılarak günün süprizini yaşattı. Sanat hayatının 20. yılında çok özel bir söyleşi ile Bayburt Postası'nın sorularını yanıtlayan Aşık Süphani, ilgizsizlikten şikayet etmiş, "nereye çağrılırsak katılırız ve Bayburt kültürünü, ozanlık geleneğini oraya taşırız" demişti. Bugün Cumhuriyet caddesinde gerçekleşen 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına davet edilen Aşık Süphani, önce "Mehmetçik" isimli şiiri seslendirdi ve "kahramanlık türküleri" söyledi. Hasan Mutlucan’ı anımsatan Aşık Süphani, coşkuyla dinlendi.

Aşık Süphani, sanat hayatının 20. yılını kutluyorSüphani'nin seslendirdiği kahramanlık türküleri coşkuyla dinlendi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nev-i Şahısna Münhasır: Süphani

20. Yıl Röportajı: "Tandırında pişen sıcak lavaşa, lor dürer söylerim Bayburt Türküsü"

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.