Yavuz, IndEx'15'te öğrencilerle buluştu

"En İyiler Senin İçin Buluşuyor" temasını taşıyan IndEx'15'te öğrencilerle bir araya gelen Kenan Yavuz, keyifli bir sohbete imza attı...

Yavuz, IndEx'15'te öğrencilerle buluştu
Bayburt Postası - Koç Üniversitesi Mühendislik Kulübü alt topluluğu olarak kurulan IES (Endüstri Mühendisliği Kulübü), öğrencilere çeşitli sektörleri tanıtmak amacıyla düzenlediği IndEx'15 etkinliğinin 3'üncüsünü, 27-28 Şubat ve 1 Mart 2015 tarihleri arasında düzenledi. "IndEx'15" etkinliğinin konuklarından biri de SOCAR Türkiye CEO'su Kenan Yavuz oldu.

Tüm lisans ve lisansüstü öğrencilere açık olan IndEx'15, Koç Üniversite Rumeli Feneri Kampüsü'nde bulunan Sevgi Gönül Auditorium'unda gerçekleşti.

"En İyiler Senin İçin Buluşuyor" temasını taşıyan IndEx'15'te öğrencilerle bir araya gelen Kenan Yavuz, keyifli bir sohbete imza attı. Tecrübelerini öğrencilerle paylaşan Yavuz, ayrıca; yerli üretim, tüketen değil üreten sosyo-ekonomik yapı, özelleştirme ve enerji konularında bilgiler verdi. 

Yavuz: "Geleceğimiz adına çok mutlu oldum"

Öğrencilerin ilgisi karşısında mutluluğunu dile getiren Yavuz, "Bir pazar sabahı uyumak yerine, üretimin konuşulduğu bir ortamda bu kadar genci karşımda görmekten, geleceğimiz adına çok mutlu oldum" dedi.

Bu yıl 15 seminer ve 6 vaka analizi yarışması gerçekleştirilen IndEx'15'te ayrıca katılımcılara staj ve iş imkânı da sunuldu. Birçok farklı sektörden yöneticileri katılımcılarıyla buluşturan IndEx'15, Koç Üniversite Rumeli Feneri Kampüsü'nde bulunan Sevgi Gönül Auditorium'unda gerçekleşti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.