Vali Şahin, hemşehrileriyle iftarda buluştu

Gurbette bir araya gelmenin mutluluğunu yaşayan Bayburtlular, geç saatlere kadar çay ve koyu sohbet eşliğinde hasret giderdi...

Vali Şahin, hemşehrileriyle iftarda buluştu
Bayburt Postası - Malatya Valisi hemşehrimiz Vasip Şahin ve eşi Şeyma Hanım Malatya'da yaşayan Bayburtlularla iftarda buluştu.

Kendisi gibi Malatya'da görev yapan Bayburtlular ile bir araya gelen Vali Şahin ve misafirlerinin iftar sonrası sohbet konusu ise Bayburt'ta Ramazan anıları oldu...

Gurbette bir araya gelmenin mutluluğunu yaşayan Bayburtlular, geç saatlere kadar çay ve koyu sohbet eşliğinde hasret giderdi.

Bu vesile ile başta haberimize konu olan Malatya olmak üzere, gurbette iftar açan ve Bayburt'u anan tüm hemşehrilerimize bir kez daha hayırlı ramazanlar diliyoruz.











Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.