Ustaoğlu: "Provokasyonları hepimiz görüyoruz"

Aydıntepe Kaymakam Vekili Ali Erdoğan ve Bayburt Şehit Aileleri Dayanışma Derneği (ŞADDER) Başkanı Haluk Akkoyunlu ile birlikte Özel Harekatçı Şehit Polis Ömür Erbay ve Şehit Muammer Gür’ün ailelerini ziyaret eden Ustaoğlu çifti, “Şehitlerimizin hakkını hiçbir zaman ödeyemeyiz" dedi.

Ustaoğlu: "Provokasyonları hepimiz görüyoruz"
Bayburt Postası - Vali İsmail Ustaoğlu ve eşi Şenay Ustaoğlu, Bayburtlu şehit ailelerini ziyaret etti. Son günlerde yaşanan terör olaylarına ve Suriye'nin içinde bulunduğu kaosa değinen Ustaoğlu, "Bugün ülkemizi felakete sürükleme adına nasıl provokasyonlar yapıldığını hepimiz görüyoruz. Yakın süreçte yaşadığımız olaylar gösterdi ki devletsiz millet olmaz. Devletsiz milletin ne hale düşebileceğini bu olaylar açıkça gösterdi." dedi.  

Aydıntepe Kaymakam Vekili Ali Erdoğan ve Bayburt Şehit Aileleri Dayanışma Derneği (ŞADDER) Başkanı Haluk Akkoyunlu ile birlikte Özel Harekatçı Şehit Polis Ömür Erbay ve Şehit Muammer Gür’ün ailelerini ziyaret eden Ustaoğlu çifti, “Şehitlerimizin hakkını hiçbir zaman ödeyemeyiz" dedi. 

Şırnak’ın Cizre ilçesinde gerçekleştirilen terör operasyonlarında şehit düşen Özel Harekatçı Polis Ömür Erbay’ın Arpalı Beldesi’nde ikamet eden anne Neşe Erbay ve Turgut Erbay’ı ziyaret eden Vali Ustaoğlu, aile ile bir süre sohbet etti.

Daha sonra Yukarı Kırzı Köyü’ne geçerek Diyarbakır’ın Lice ilçesinde katıldığı terör operasyonunda şehit düşen Muammer Gür’ün annesi ve aile yakınlarını ziyaret eden Ustaoğlu, anne Ganime Gür’ün sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Şehit babası Hacı Osman Gür'e tekrar taziyelerini bildiren Vali İsmail Ustaoğlu, “Şehitlerimizin hakkını hiçbir zaman ödeyemeyiz. Onlar giydikleri üniformalarıyla devletimizi temsil ediyorlar. Bugün ülkemizi felakete sürükleme adına nasıl provokasyonlar yapıldığını hepimiz görüyoruz. Yakın süreçte yaşadığımız olaylar gösterdi ki devletsiz millet olmaz. Devletsiz milletin ne hale düşebileceğini bu olaylar açıkça gösterdi. Suriye’de yaşanan olaylar, askerimiz ve polisimiz olmazsa devletimizin ne halde olabileceğini de gösteriyor. Allah güvenlik güçlerimize, polis ve askerlerimize güç kuvvet versin.” dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.