“Ulaştırma”da Salih Okur dönemi

Bayburt Postası - Erzurum Ulaştırma Bölge Müdürü Turan Yılmaz’la Bölge Müdür Yardımcısı Aydın Aslan’ın Ankara’ya atanmalarının Erzurum Ulaştırma Bölge Müdürlüğü’ne hemşerimiz Salih Okur atandı. Erzurum’a gelerek görevine başlayan Okur, “Erzurum’da kurumumuzca verilen hizmetlere kalınan yerden devam edeceğiz.” dedi. Erzurum Ulaştırma Yeni Bölge Müdürü Salih Okur, karayollarındaki can ve mal güvenliğini sağlamak için Erzurum’daki denetimleri sıkı bir şekilde sürdüreceklerini söyledi. Okur, yeni görevi ile ilgili şunları kaydetti:

“Ulaştırma”da Salih Okur dönemi

Erzurum Ulaştırma Bölge Müdürü Salih OkurBayburt Postası - Erzurum Ulaştırma Bölge Müdürü Turan Yılmaz’la Bölge Müdür Yardımcısı Aydın Aslan’ın Ankara’ya atanmalarının Erzurum Ulaştırma Bölge Müdürlüğü’ne hemşerimiz Salih Okur atandı. Erzurum’a gelerek görevine başlayan Okur, “Erzurum’da kurumumuzca verilen hizmetlere kalınan yerden devam edeceğiz.” dedi. Erzurum Ulaştırma Yeni Bölge Müdürü Salih Okur, karayollarındaki can ve mal güvenliğini sağlamak için Erzurum’daki denetimleri sıkı bir şekilde sürdüreceklerini söyledi. Okur, yeni görevi ile ilgili şunları kaydetti:

“Erzurum’da bundan önceki dönemde yürütülen denetim faaliyetlerine ara vermeden devam edeceğiz. Devletimiz, bizim Erzurum’da görevimize devam etmemizi istedi, biz de bu görevi en iyi şekilde sürdürmeye çalışacağız. Bizim için önemli olan görevin kutsallığıdır. İnsanların can ve mal güvenliğini tehlikeye atan yük ve yolcu taşımacıları, karşılarında her zaman bizi bulacaklar.” diye konuştu.

Kapısının herkese açık olduğunu ve her türlü görüşe, öneriye kulak vereceklerini anlatan Salih Okur, “Bundan önceki görev yerin Antalya idi, bundan sonra da Erzurum. Vazife her yerde vazifedir. Önemli olan layıkıyla yürütebilmektir.” dedi.

Salih Okur Kimdir?

Erzurum Ulaştırma Bölge Müdürü Salih Okur, 1954 yılında Bayburt’ta dünyaya geldi. Ankara Gazi Üniversitesi’nden İnşaat Mühendisi olarak mezun oldu. Okur, Van Karayolları Bölge Müdürlüğü Bakım Şefliği’nde mühendis olarak göreve başladı. Ardından Ankara Karayolları Genel Müdürlüğü emrine atanan Salih Okur, daha sonra Erzincan Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü’nde çalıştı. Antalya (DLH) Demiryolları Limanlar ve Hava Meydanları İnşaatı Genel Müdürlüğü’nde Mühendis ve Başmühendislik görevlerini yürüttü. Demiryolları Limanlar ve Hava Meydanları İnşaatı Genel Müdürlüğü ile Ulaştırma Genel Müdürlüğü birleştirildikten sonra Bölge Müdürlüğü kadrosuna sahip oldu. Antalya’da bu görevini yürüten Salih Okur, Ulaştırma Bakanlığı’nın atama kararıyla, Erzurum Ulaştırma Bölge Müdürlüğü’ne atandı.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.