Telli duvaklı Japon gelinimiz: Hiroko Miyazaki

“Sonunda bu da oldu” dedirtecek bir izdivaç haberi aldık. Damat Bayburtlu, adı Mesut Gerçin. Gelin ise Japonya’dan, adı Hiroko Miyazaki. Bu iki ayrı dünyanın insanını birleştiren ise internet ortamı. İnternette tanışan Mesut ve Hiroko, önce sohbetle başlayan arkadaşlıklarını sonra aşka, ardından da resmiyete taşıdı. Japon kızını Bayburt’a gelin getiren Mesut’un, bu mutlu gününü Bayburt Ajans görüntüledi. Hemşerileri ve akrabaları tarafından yalnız bırakılmayan Mesut ve Japon gelin, Şirinevler’de bir düğün salonunda gerçekleşen düğünde doyasıya eğlendiler.  

Telli duvaklı Japon gelinimiz: Hiroko Miyazaki

Mesut Gerçin ve Hiroko Miyazaki“Sonunda bu da oldu” dedirtecek bir izdivaç haberi aldık. Damat Bayburtlu, adı Mesut Gerçin. Gelin ise Japonya’dan, adı Hiroko Miyazaki. Bu iki ayrı dünyanın insanını birleştiren ise internet ortamı. İnternette tanışan Mesut ve Hiroko, önce sohbetle başlayan arkadaşlıklarını sonra aşka, ardından da resmiyete taşıdı. Japon kızını Bayburt’a gelin getiren Mesut’un, bu mutlu gününü Bayburt Ajans görüntüledi. Hemşerileri ve akrabaları tarafından yalnız bırakılmayan Mesut ve Japon gelin, Şirinevler’de bir düğün salonunda gerçekleşen düğünde doyasıya eğlendiler.

 

Japon gelin mutluluğunu gizlemedi ve gördüğü yakın ilgiden memnuniyetini dile getirdi. Bayburtlular için, “çok sıcakkanlı insanlarınız var, burada olmaktan ve Mesut’la evlenmekten son derece mutluyum” dedi. Mesut ise yaptığı açıklamada tam da olan biteni özetledi: “Artık Dünya çok küçük. İnsanın nerede, ne zaman kısmetini bulacağı belli değil.”

Ne diyelim; Mesut ve Hiroko’ya mutluklar diliyoruz.

 Takılar takıldı, oyunlar oynandı. Bu arada da Japon ve Bayburtlu dünürler birbirleriyle kaynaştı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.