Sıcaklar arttı, yaz şimdi başladı

Bayburt’ta havanın hafta boyu en fazla 27 dereceyi görmesi bekleniyor.

Sıcaklar arttı, yaz şimdi başladı
Bayburt Postası - Meteoroloji uzmanları kavurucu yaz sıcakları için uyarıda bulundu. Bugünden itibaren bir hafta boyunca Kuzey Afrika üzerinden gelecek kuvvetli sıcak hava dalgasının etkisinde kalacak olan Türkiye’nin, bazı bölgelerinde termometreler 40 dereceyi gösterdi.

Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Tunceli, Bingöl, Muş, Bitlis, Gümüşhane, Bayburt, Rize ve Artvin çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin ise az bulutlu ve açık geçeceğini bildiren uzmanlar,  hava sıcaklığının iç ve doğu bölgelerde 2 ila 4 derece arttığını, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda mevsim normalleri civarında, iç ve batı bölgelerde mevsim normallerinin 5 ila 9 derece üzerinde seyredeceğini belirtti. Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu'nun güney ve batısı ile Güneydoğu Anadolu bölgelerinde de hava sıcaklıkları mevsim normallerinin 5 ila 9 derece üzerinde seyredeceği açıklandı.

Bayburt’ta hafta boyunca hava durumu

Bayburt’ta havanın hafta boyu en fazla 27 dereceyi görmesi bekleniyor. Meteroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre diğer bölgelere göre havanın daha serin olduğu kentte hafta boyu sıcaklıklar mevsim normallerinde seyredecek. Bayburt’ta cumartesi ve pazar günü sıcaklıkların en fazla 26-27 dereceyi görmesi bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sinan Kaya 8 yıl önce

2 gün önce Tah'liSelma'nın gehvede soba yanirdi ikindi mehli