Sevgili Fatma, öyle bir şey yaptın ki, yüreğimizi dağladın!..

Bursa'da önceki gün hem hüzün hem sevinç vardı. Tunceli'de geçen yıl şehit olarak yüreğimizi dağlayan Bayburtlu Jandarma Komando Er Samet Akdeniz'in dünya evine giren ablası Fatma Akdeniz, nikah masasından gelinliğiyle kardeşinin mezarına koştu. Gelinliğiyle Samet’in mezarı başında ağlayarak dua eden Fatma Akdeniz, rüyasında kardeşinin kendisini tebrik ettiğini söyledi. Gelinliğiyle gözyaşları içerisinde şehit kardeşinin mezarına giden Fatma Akdeniz, dua ederek kabir üzerine su döktü. Kardeşinin mezar taşındaki resmine bakarak gözyaşı döken Fatma Akdeniz, "Keşke o da bu mutlu günümde bizimle olsaydı. Kendisi sağ iken "evlensen de kurtulsak" diye espri yapardı. Geçen ay rüyama girdi ve beni tebrik etti. Toprağı bol olsun" diyerek duygularını dile getirdi.

Sevgili Fatma, öyle bir şey yaptın ki, yüreğimizi dağladın!..

Sevgili Fatma, öyle bir şey yaptın ki, yüreğimizi dağladın!..Bursa'da önceki gün hem hüzün hem sevinç vardı. Tunceli'de geçen yıl şehit olarak yüreğimizi dağlayan Bayburtlu Jandarma Komando Er Samet Akdeniz'in dünya evine giren ablası Fatma Akdeniz, nikah masasından gelinliğiyle kardeşinin mezarına koştu. Gelinliğiyle Samet’in mezarı başında ağlayarak dua eden Fatma Akdeniz, rüyasında kardeşinin kendisini tebrik ettiğini söyledi. Gelinliğiyle gözyaşları içerisinde şehit kardeşinin mezarına giden Fatma Akdeniz, dua ederek kabir üzerine su döktü. Kardeşinin mezar taşındaki resmine bakarak gözyaşı döken Fatma Akdeniz, "Keşke o da bu mutlu günümde bizimle olsaydı. Kendisi sağ iken "evlensen de kurtulsak" diye espri yapardı. Geçen ay rüyama girdi ve beni tebrik etti. Toprağı bol olsun" diyerek duygularını dile getirdi.

Bayburtlu Jandarma Komando Er Samet AkdenizŞehidimiz Samet Akdeniz'in ablası Fatma Akdeniz, Eyüp Köprübaşı ile dünya evine girdi. Merinos'ta düzenlenen nikah töreninin ardından Fatma Akdeniz, eşi Eyüp Köprübaşı ve ailesiyle birlikte soluğu Hamitler Mezarlığı'ndaki şehitlikte aldı.

Damat Eyüp Köprübaşı ise hüznü ve sevinci bir arada yaşadıklarını belirterek, "Şehitler ölmez, vatan bölünmez. Onun bugün bizim yanımızda olduğunu biliyoruz. Ruhu şad olsun" diye konuştu. Anne Gülçin Akdeniz de hem sevinç hem de üzüntüyü bir arada yaşadığını ifade ederek, göz yaşı döktü.

 

Eyüp Köprübaşı ile dünya evine giren Fatma Akdeniz'e mutluluklar diliyoruz...Fatma abisi Samet'in mezar taşını öptü, dualar okudu

 

 

 

 

 

 

 

EDİTÖR: Kardeşimiz Fatma Akdeniz’e mutluluklar diliyoruz. Bu vesile ile Samet’i bir kere daha rahmetle anıyor, ailesine bir kez daha baş sağlığı diliyoruz.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.