Sevenleri Alptekin’i son yolculuğuna uğurladı

Uzun bir süredir kalp rahatsızlığı olan hemşehrimiz diş doktoru İlhan Alptekin (57) önceki gün evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Alptekin'in cenazesi Ataköy 5. Kısım Camii'nde kılınan öğle namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi. Ataköy'deki cenaze töreninde Dr. Eser Cemil Alptekin, dostları ve hemşehrileri tarafından teselli edilse de zor anlar yaşadı.  

Sevenleri Alptekin’i son yolculuğuna uğurladı

İstanbul Valisi Muammer Güler, Dr. Eser Cemil Alptekin'e başsağlığı dileklerinde bulundu...Uzun bir süredir kalp rahatsızlığı olan hemşehrimiz diş doktoru İlhan Alptekin (57) önceki gün evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Alptekin'in cenazesi Ataköy 5. Kısım Camii'nde kılınan öğle namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi. Ataköy'deki cenaze töreninde Dr. Eser Cemil Alptekin, dostları ve hemşehrileri tarafından teselli edilse de zor anlar yaşadı.

 

İlhan AlptekinCenazeye İstanbul Valisi Muammer Güler, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Bayburt Milletvekili Ülkü Güney, Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Doğan, Doğan Yayın Holding Yönetim Kurulu Üyesi Zafer Mutlu, eski CHP Milletvekili Berhan Şimşek, eski DYP Milletvekili Celal Adan, Sanatçı Ercan Saatçi, Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen, Gazeteci Uğur Dündar, Sanatçı Zülfü Livaneli, Aydın Ayaydın 'ın yanısıra çok sayıda seveni ve Bayburtlular katıldı. Cenaze törenine CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Uğur Yiğit ve Bedrettin Dalan ise çelenk gönderdi.

Bayburt’un Kurbanpınar köyünden olan ve 57 yaşında aramızdan ayrılan merhuma Bayburt Postası olarak Allah’tan rahmet, Alptekin ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.