Şehit aileleri bayramda unutulmadı

Bayburt Ülkü Ocakları, şehit ailelerini ziyaret etti.

Şehit aileleri bayramda unutulmadı
Bayburt Postası - Bayburt Ülkü Ocakları, şehit ailelerini ziyaret etti. Bayburt Ülkü Ocakları İl Başkanı Muhammet Kılıç ve beraberindeki yöneticiler, şehit ailelerini bayramda yalnız bırakmadı.

Kurban Bayramı dolayısıyla şehit ailerinin evine yaptıkları ziyaret hakkında açıklamada bulunan Bayburt Ülkü Ocakları Başkanı Muhammet Kılıç, "Şehit anaları ve babaları bizlerin başımızın tacıdır.Onlar bizim her daim önceliğimizdir.Şehit ailelerini ziyaret edip onlarla beraber olmak Ülkü Ocaklarının geleneğinde vardır.Bu gelenek her daim devam edecektir" dedi.

Kılıç, "Bizler şehit anası ve babalarının birer evladı onalar onların yerine birer evlat olmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile bütün hemşerilerimiz mübarek Kurban Bayramını tebrik ediyor,Türk-İslam coğrafyasında tüm inananlara hayırlar getirmesini Cenabı Haktan niyaz ediyorum" şeklinde konuştu.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.