Şehadetinin 20. yılında dualarla anıldı

Şehit Gürcan Yavuz, mezarı başında anıldı.

Şehadetinin 20. yılında dualarla anıldı
Bayburt Postası - Şehit Gürcan Yavuz, mezarı başında anıldı. Şırnak’ın İdil ilçesinde 20 yıl önce terör örgütü üyeleriyle girdiği silahlı çatışmada beş arkadaşıyla birlikte şehit olan Gürcan Yavuz, mezarı başında dualarla anıldı. Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 169. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında şehit Yavuz'un mezarının bulunduğu Beşpınar’da yapılan törende emniyet teşkilatı ve polis okulu öğrencileri hazır bulundu.

Bayburt İl Emniyet Müdürü İsa Bülent Kaya, Demirözü Belediye Başkanı Selami Ersen, Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı Haluk Akkoyunlu, şehit babası Tursun Yavuz, köy halkı ve öğrencilerin katıldığı törende Beşpınar Camii imam hatibi  Veysel Aktaş tarafından Kuran-ı Kerim okunarak dualar edildi. Törende protokol üyeleri tarafından şehit mezarına karanfiller bırakıldı.



Şehidin evine ziyaret

Şehidin mezarı başında yapılan törenin ardından Emniyet Müdürü İsa Bülent Kaya ve beraberindekiler şehit Gürcan Yavuz’un baba evini ziyaret ettiler. Ziyarette aile ile bir süre sohbet eden Müdür Kaya  şehidin annesi Neriman Yavuz’a çiçek takdim etti.

Tören muhtarlık binası olarak hizmet veren Beşpınar eski belediye binası ziyaretiyle son buldu. Beşpınar Köyü hakkında muhtar Faruk Torun'un bilgi verdiği ziyarette köy halkı tarafından çeşitli ikramlar yapıldı.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandas 10 yıl önce

Ruhun sad mekanin cennet olsun sehidim... sehitlerimizle pkklilarin bir farkinin kalmadigi gunumuzde sehit ailelerimizin cekdigi aci ve uzuntuyu artik gormezden geliyoruz. sehitlerimizin kemikleri sizlatiliyor. karanlik odalarda ulkemizi ihanet planlarina ortak edenler, ulkemizi gizli pazarlikla bolmek ve parcalamak isteyenler elbet birgun bu saltanat sona erecek ve bu ihanetin hesabini vereceksiniz.