Rektör Mollamahmutoğlu, baba ocağında

Bayburt Postası - Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Mollamahmutoğlu, hafta sonunu Sultanmurat Yaylasında geçirdi. Mollamahmutoğlu, Sultanmurat Yaylasından, çocukluk yıllarının geçtiği Sıcakoba Yaylasına geçti. Yıllardır yaylalara çıkamadığını ifade eden Rektör Mollamahmutoğlu, gördüklerinden çok memnun olmadı. Çarpık yapılaşmaya dikkat çeken Mollamahmutoğlu, plansız ve doğaya uyumsuz yapılaşma nedeniyle yaylaların güzelliklerini kaybetmeye başladığını söyledi. Çaykaralı olarak Çaykara'da en azından bir yüksekokul açılmasının önemine değinen Prof. Dr. Murat Mollamahmutoğlu bunun için çalışacağını da söyledi.

    Rektör Mollamahmutoğlu, baba ocağında

Rektör Mollamahmutoğlu, baba ocağında...Bayburt Postası - Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Mollamahmutoğlu, hafta sonunu Sultanmurat Yaylasında geçirdi. Mollamahmutoğlu, Sultanmurat Yaylasından, çocukluk yıllarının geçtiği Sıcakoba Yaylasına geçti. Yıllardır yaylalara çıkamadığını ifade eden Rektör Mollamahmutoğlu, gördüklerinden çok memnun olmadı. Çarpık yapılaşmaya dikkat çeken Mollamahmutoğlu, plansız ve doğaya uyumsuz yapılaşma nedeniyle yaylaların güzelliklerini kaybetmeye başladığını söyledi. Çaykaralı olarak Çaykara'da en azından bir yüksekokul açılmasının önemine değinen Prof. Dr. Murat Mollamahmutoğlu bunun için çalışacağını da söyledi.

 

Rektöre gezisi sırasında Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ali Kemal Ayan ve İşadamı Adem Azal eşlik etti. Rektör ayrıca; Sultanmurat çevresindeki Eğrisu ve Ogene Yaylaları ile buradaki gençlik kampını da ziyaret etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.