Müftüoğlu: “Bu şansı çok iyi değerlendirmemiz gerekir”

İstanbul’da yaşayan hemşerilerimizden, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurul Üyesi Suat Müftüoğlu’da, heyecanla karşılaşmanın oynanacağı tarihi bekleyen isimlerden...

Müftüoğlu: “Bu şansı çok iyi değerlendirmemiz gerekir”
Bayburt Postası - Bayburt, Ziraat Türkiye Kupası’nda karşılaşacağı Fenerbahçe’yi bekliyor… Gerek Bayburt’ta, gerekse de Bayburt dışında yaşayan Fenerbahçeliler, o günü hayal ediyor, o güne hazırlık yapıyor.

İstanbul’da yaşayan hemşerilerimizden, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurul Üyesi Suat Müftüoğlu’da, heyecanla karşılaşmanın oynanacağı tarihi bekleyen isimlerden. Kura sonrası çok mutlu olduğunu söyleyen Müftüoğlu, Fenerbahçe’nin Bayburt’a gelecek olmasını büyük bir şans olarak değerlendiriyor.

Fenerbahçe camiasına yakın olan ve Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu üyesi olan Müftüoğlu’nun gündeminde ki bir diğer konu ise Fenerbahçe Hatıra Ormanı. Müftüoğlu ile hem kurayı, hem de bu konuyu konuştuk.

İşte Müftüoğlu’nun açıklamaları: 

“Bu şansı çok iyi değerlendirmemiz gerekir”

“Fenerbahçe gibi büyük bir takımın Bayburt’a gitmesi büyük bir şanstır. Hem Bayburt ile bu büyük camianın kaynaşması, hem de Bayburt’un tanıtımı için büyük bir şans olarak değerlendiriyorum. Kurayı duyduğum an çok mutlu oldum. Şimdi bu şansı iyi kullanmak gerekir. Gerek şehrin ileri gelenleri, gerek siyasiler, gerek Belediye Başkanı ve büyükşehirlerden bizler, bu şansın en iyi şekilde değerlendirilmesi için elimizden geleni yapmamız gerekir.” 

“Aziz Bey ve Yönetim Kurulu Bayburt’ta olacak”

“Başkan Aziz Yıldırım ile kuranın ardından görüştük. Kendisi ve yönetimde yer alan bir çok isim, kupa maçınca Bayburt’ta olacaklar. Bayburt olarak Fenerbahçe yönetimini Bayburt’ta çok iyi ağırlamamız gerekiyor. Bayburt için büyük bir reklam olacağını düşünüyorum. Allah nasip ederse maçtan bir gün önce Bayburt’ta olacağız. Bir taraf kanım, diğer taraf canım. İnşallah, karşılaşmadan her iki tarafı da mutlu edecek bir sonuç çıkar.” 


“Hatıra Ormanı fikri, Fenerbahçe Divan Kurulu’nda kabul görmüştü…”

“2-3 yıl önce Fenerbahçe divan kurulunda konuştuğumuz bir konuydu bu… O dönem ki Fenerbahçe Asbaşkanı Nihat Özdemir, İstanbul’da büyük bir 100. Yıl Fenerbahçe Hatıra Ormanı kuralım teklifinde bulunmuştu. O gün, konuşma yapıp ‘Fenerbahçe İstanbul’dur doğrudur ama aynı zamanda Fenerbahçe Türkiye’dir de, o nedenle bu hatıra ormanları Türkiye’nin tüm vilayetlerinde olmalı ve ilki de Bayburt’ta oluşturulmalı’ dedim. Bu düşüncem ve teklifim kabul edildi divanda. Üzerine hemen dönemin Bayburt Belediye Başkanı ve Valisi ile görüştüm ve konuyu kendilerine açtım. Hemen bir yer tahsisi yapılması gerektiğini, bu konunun önemli olduğunun altını çizdim ama aradan geçen zaman içinde bu konuda bir adım atılmadı. İlgilenilmedi maalesef.”

“Fenerbahçe Hatıra Ormanını oluşturmanın şimdi tam zamanı!”

“Hem büyük bir kulübün sahipleneceği bir ormanımız olmuş olacak, hem de ağaçlandırma konusunda yeni bir alan açmış olacağız. Bu da ayrı bir fırsat değil midir? Şimdi artık bu konunun tekrar gündeme gelmesi ve kupa maçı öncesinde bu konunun nihayete erdirilmesi gerekir. Yeni Belediye Başkanımız Mete Memiş ile görüştüm, kendisi de ivedilikle konuyu gündemlerine aldıklarını söyledi. Mutlu oldum, bu konuya dair tekrar ümitlendim. Umarım, yer tahsisi bir an önce yapılır ve Fenerbahçe Bayburt’a geldiği gün, Hatıra Ormanı’nın da ilk fidanları dikilmiş olur.” 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet Nur Baki 9 yıl önce

Enteresan işler yapıyoruz.Yanıbaşımızdaki Trabzon şehrinin şampiyonluğunu şike Yaparak çalan İstanbul'un zengin takımı için.Kendinizi Trabzonluların yerine koyun.