Müdür Gümüş’ten altın veda

3 yılı aşkın süredir Bayburt Emniyet Müdürü olarak görev yapan Burhan Gümüş, Bayburt’a veda etti. Önceki gün yazılı bir basın açıklaması yaparak, Bayburtlulara veda eden Burhan Gümüş, dün gece ise basın mensupları ile Polis Evi’nde bir araya geldi. Bayburt’ta görev yaptığı yıllar içerisinde gerek yerel basın gerekse ulusal basın temsilcilerinin Emniyet hizmetlerine yaklaşımını hayatı boyunca unutamayacağını dile getirdi. Görev yaptığı süre içerisinde yaptığı çalışmalara değinen Müdür Burhan Gümüş, Bayburt’ta görev yapmanın bilinenin aksine kolay olmadığını söyledi. Suç oranlarının düşürülmesi ve trafik kazalarının azaltılması konusunda yapılan etkili çalışmaların başarı getirdiğini hatırlatan Gümüş, çok önemsediği MOBESE sisteminin ise altyapısının hazır olduğunu kaydetti.

Müdür Gümüş’ten altın veda

Görev yaptığı süre içerisinde yaptığı çalışmalara değinen Müdür Burhan Gümüş, Bayburt’ta görev yapmanın bilinenin aksine kolay olmadığını söyledi3 yılı aşkın süredir Bayburt Emniyet Müdürü olarak görev yapan Burhan Gümüş, Bayburt’a veda etti. Önceki gün yazılı bir basın açıklaması yaparak, Bayburtlulara veda eden Burhan Gümüş, dün gece ise basın mensupları ile Polis Evi’nde bir araya geldi. Bayburt’ta görev yaptığı yıllar içerisinde gerek yerel basın gerekse ulusal basın temsilcilerinin Emniyet hizmetlerine yaklaşımını hayatı boyunca unutamayacağını dile getirdi. Görev yaptığı süre içerisinde yaptığı çalışmalara değinen Müdür Burhan Gümüş, Bayburt’ta görev yapmanın bilinenin aksine kolay olmadığını söyledi. Suç oranlarının düşürülmesi ve trafik kazalarının azaltılması konusunda yapılan etkili çalışmaların başarı getirdiğini hatırlatan Gümüş, çok önemsediği MOBESE sisteminin ise altyapısının hazır olduğunu kaydetti.

Emniyet tarafından gerçekleştirilen mahalle toplantılarının yararına değinen Müdür Gümüş, araç parkı konusunda ise tam olarak başarıyı yakalayamadıklarını dile getirdi. Özellikle yangın gibi afetlerde bazı sokak ve mahallelere itfaiye aracının girememesinin büyük bir tehlike olduğunun altını çizen Müdür Burhan Gümüş, bu sorunun çözümü için Emniyet uyarılarının yanında toplumsal bilinç ve duyarlılığında gerekli olduğunu kaydetti.

Emniyet Müdürü Burhan Gümüş, basın mensuplarına isme hazırlanmış özel bir teşekkür beratı sundu. Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyeleri, yerel gazeteciler ve ulusal basın temsilcilerinin katıldığı veda yemeği, gazetecilerin Bartın Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Burhan Gümüş’e ‘yeni görev yerinde başarılar’ temennisiyle son buldu.

Emniyet Müdürü Burhan Gümüş, Bayburtlulara veda ettiği yazılı açıklamada ise şu ifadelere yer verdi:

“Bartın’da Bayburtluların temsilcisi olacağım”

“18 Haziran 2009 tarihinde Bartın iline atanmam nedeniyle önümüzdeki günlerde yeni yerimde göreve başlamak üzere ayrılacağım.

Üç yılın üzerinde görev yaptığım, Bayburt’umuz da her zaman Bayburt insanının dostluğunu, yardımseverliğini, hoşgörüsünü Emniyet Müdürlüğü olarak yanımızda hissettik. Bütün bunlar hizmet aşkımızı daha da yükseltti. Bu ilgiden dolayı gerek Bayburt’ta gerekse dışında olan tüm Bayburtlulara teşekkür ederim.

“Orada da tüm Bayburtluların bir evi olacaktır”

Aynı hassasiyeti yeni Emniyet Müdürümüze de göstereceklerine inanıyorum. Bartın’da da Bayburtluların temsilcisi olacağım. Orada da tüm Bayburtluların bir evi olacaktır. Bu vesileyle tüm Bayburtlulara veda ederken, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Burhan Gümüş
Bayburt İl Emniyet Müdürü”

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.