Maliye Bakanlığı Müsteşarlığına Bayburtlu

Maliye Bakanlığı Müsteşarlığına Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdürü Naci Ağbal vekaleten atandı. Naci Ağbal, Hasan Basri Aktan'ın emekliye ayrılmasıyla boşalan Müsteşarlığa vekaleten atandı. Ağbal'ın Maliye Bakanlığı Müsteşarlığına asaleten getirilmesine ilişkin kararnamenin de hazırlanarak imzaya gönderildiği öğrenildi. Maliye Bakanlığı Müsteşarlığını vekaleten üstlenen Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdürü Naci Ağbal, 1968 yılında Bayburt'ta doğdu. 1989 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun olan Ağbal, aynı yıl Maliye Müfettiş Yardımcısı olarak Maliye Bakanlığına girdi. 1993'de Maliye Müfettişi olan Ağbal, 1996-1998 yılları arasında İngiltere Exeter Üniversitesi İş İdaresi Genel İşletme Yönetimi Programını bitirdi.

Maliye Bakanlığı Müsteşarlığına Bayburtlu

Naci AğbalMaliye Bakanlığı Müsteşarlığına Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdürü Naci Ağbal vekaleten atandı. Naci Ağbal, Hasan Basri Aktan'ın emekliye ayrılmasıyla boşalan Müsteşarlığa vekaleten atandı. Ağbal'ın Maliye Bakanlığı Müsteşarlığına asaleten getirilmesine ilişkin kararnamenin de hazırlanarak imzaya gönderildiği öğrenildi. Maliye Bakanlığı Müsteşarlığını vekaleten üstlenen Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdürü Naci Ağbal, 1968 yılında Bayburt'ta doğdu. 1989 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun olan Ağbal, aynı yıl Maliye Müfettiş Yardımcısı olarak Maliye Bakanlığına girdi. 1993'de Maliye Müfettişi olan Ağbal, 1996-1998 yılları arasında İngiltere Exeter Üniversitesi İş İdaresi Genel İşletme Yönetimi Programını bitirdi.

2000-2002 yılları arasında Maliye Bakanlığı Vergi Konseyi Üyeliğinde bulunan Ağbal, 2002-

2003 yıllarında Maliye Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığında Başkan Yardımcılığına
getirildi.

2003 yılında Gelirler Genel Müdürlüğünde Daire Başkanı olan Ağbal, 2004 yılında Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'ın danışmanlığını üstlendi. Ağbal, 2006 yılında Maliye Bakanlığı Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdürlüğüne getirildi.

Evli ve 2 çocuk babası Ağbal, 1999 yılında OECD, Multilateral Tax Network-KDV Yönetimi ve 2001 yılında Transfer Fiyatlama Uygulamaları eğitim programlarına katıldı. Ağbal, YÖK Genel Kurulu ve THY Yönetim Kurulu üyeliklerini de yürütüyor.

Bayburt İl Çevre ve Orman Müdürlüğüne Özcan Öztürk atandı

Bu arada çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarına yapılan atamalar Resmi Gazete'de yayımlandı. Çevre ve Orman Bakanlığı Bayburt İl Çevre ve Orman Müdürlüğüne Özcan Öztürk atandı.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.