Kurmay Albay Özturan’dan şehit annelerine ziyaret

Toplumsal bir gelenek olan ve her yıl Mayıs ayının ikinci haftasında kutlanan “Anneler Günü” çerçevesinde, başta Bayburt İli Garnizon Komutanı Kurmay Albay İkrami Özturan ve eşleri olmak üzere Garnizonda görev yapan Subay ve Astsubaylar aileleri ile birlikte Şehit Annelerini ziyaret ederek Anneler Gününü kutladı. Garnizon Komutanı Kurmay Albay İkrami Özturan “Annelik kutsal bir görev, hele birde şehit annesi olmak daha da kutsaldır. Biz anneler gününde tüm annelerin ve ilimizde evlatlarını şehit veren annelerimizi de ziyaret ederek hem anneler günlerini kutladık hem de onları ziyaret ederek her zaman yanlarında olduğumuzu bir kez daha göstermiş olduk. Tüm Şehit Annelerimizin, Annelerimizin ve Anne adaylarımızın bu gününü kutluyorum.”

Kurmay Albay Özturan’dan şehit annelerine ziyaret

Özturan, 'annelik kutsal bir görev, hele birde şehit annesi olmak daha da kutsaldır' dediToplumsal bir gelenek olan ve her yıl Mayıs ayının ikinci haftasında kutlanan “Anneler Günü” çerçevesinde, başta Bayburt İli Garnizon Komutanı Kurmay Albay İkrami Özturan ve eşleri olmak üzere Garnizonda görev yapan Subay ve Astsubaylar aileleri ile birlikte Şehit Annelerini ziyaret ederek Anneler Gününü kutladı. Garnizon Komutanı Kurmay Albay İkrami Özturan “Annelik kutsal bir görev, hele birde şehit annesi olmak daha da kutsaldır. Biz anneler gününde tüm annelerin ve ilimizde evlatlarını şehit veren annelerimizi de ziyaret ederek hem anneler günlerini kutladık hem de onları ziyaret ederek her zaman yanlarında olduğumuzu bir kez daha göstermiş olduk. Tüm Şehit Annelerimizin, Annelerimizin ve Anne adaylarımızın bu gününü kutluyorum.”

 

Kurmay Albay İkrami Özturan ve eşi Şehit Annelerini ziyaret etti

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HABER ve FOTOĞRAFLAR: FATİH MEHMET ÖZCAN

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.