Kırkpınar yılanlarından erken mesai

Her yıl Mayıs ayı içerisinde ortaya çıkan ve şifa dağıttıklarına inanılan Kırkpınar köyümüzün yılanları, bu yıl erken mesai yaptı. Her yıl genelde Mayıs ayının sonunda görünen yılanların, özellikle “yılancık” ve benzeri hastalıklardan muzdarip olanlara şifa dağıttığı iddia ediliyor. Tedavi için uygulama, yara veya ağrı olan bölgeye yılanın bırakılmasından ve yılanın bir müddet bu bölgede kalmasından ibaret. Yılda sadece 1 ay görünen ve daha sonra kaybolan yılanlar ile ilgili şu ana kadar ciddi bir bilimsel araştırma yapılmış değil. Yine de ülkemizin bir çok bölgesinden ilgi gören yılanlar, bu anlamda gizemini muhafaza etmeye devam edecek gibi.  

Kırkpınar yılanlarından erken mesai

Köylü çocuklar ve Kırkpınar'ın gizemli yılanları iyi anlaşıyorHer yıl Mayıs ayı içerisinde ortaya çıkan ve şifa dağıttıklarına inanılan Kırkpınar köyümüzün yılanları, bu yıl erken mesai yaptı. Her yıl genelde Mayıs ayının sonunda görünen yılanların, özellikle “yılancık” ve benzeri hastalıklardan muzdarip olanlara şifa dağıttığı iddia ediliyor. Tedavi için uygulama, yara veya ağrı olan bölgeye yılanın bırakılmasından ve yılanın bir müddet bu bölgede kalmasından ibaret. Yılda sadece 1 ay görünen ve daha sonra kaybolan yılanlar ile ilgili şu ana kadar ciddi bir bilimsel araştırma yapılmış değil. Yine de ülkemizin bir çok bölgesinden ilgi gören yılanlar, bu anlamda gizemini muhafaza etmeye devam edecek gibi.

 

 

 

 

Yılanların yara veya ağrı olan bölgelere teması ile şifa dağıttığı iddia ediliyor Her yıl Mayıs ayı içerisinde aynı bölgede görünen Kırkpınar yılanları, 1 ay sonra tekrar yuvalarına geri dönüyorlar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.