İstanbul'da beyaz Bayburt'u özleyenlerin kışı

Yoğun kar yağışının bugün etkisini daha da artırması İstanbul’da kimi vatandaşa zor anlar yaşatırken, kimi vatandaşlara da nostalji yaşattı.

İstanbul'da beyaz Bayburt'u özleyenlerin kışı
Bayburt Postası - İstanbul, alışık olmadığı kadar sert bir kışa sahne oluyor. Cumartesi günü başlayan ve bazı bölgelerine aralıksız yağışın sürdüğü kentte kar kalınlığı 122 cm’ye kadar ulaştı. Yoğun kar yağışı nedeniyle trafik zaman zaman durma noktasına gelirken, okullar 2 gün süreyle edildi. Ara sokaklarda hayatın felç olduğu kentin en hareketli noktaları da tamamen beyaza büründü ve kartpostallık görüntüler oluşturdu.

Öte yandan bu yıl beklenen yoğun kar yağışının bugün etkisini daha da artırması İstanbul’da kimi vatandaşlara zor anlar yaşatırken, kimi vatandaşlara da nostalji yaşattı. Kar yağışı ve soğuk havaya aldırış etmeyen başta çocuklar olmak üzere kimi vatandaşlar keyifli dakikalar yaşadı. İstanbullular’ın pek alışık olmadığı manzaralar eşliğinde karın tadını çıkaran çocuklar sert geçen İstanbul kışına tanık olurken, kış mevsiminde yıllardır memleketine gidemeyen vatandaşlar da eski günlerini hatırladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.