Işıl ışıl Bayburt, kırık dökük Bayburt Kalesi!

Bayburt Kalesi’nin en uğrak yeri olan ön surlar, misafirlerini kırık sokak lambaları eşliğinde karşılıyor!

Işıl ışıl Bayburt, kırık dökük Bayburt Kalesi!
BAYBURT POSTASI - Akşam karanlığı düşmeden az önce, Bayburt tüm olumsuzlukları unutup ışıl ışıl olur. Ve bu renkli manzara, -içinde Bayburt Kalesi olmasa dahi- en iyi Kale’den görünür.

Henüz kazıları yapılamamış ve tamamlanamamış, güvenliği sağlanamamış, varlığıyla göğsümüzü kabartan, eksikleriyle canımızı acıtan Bayburt Kalesi’nin en uğrak yeri olan ön surlar, misafirlerini kırık sokak lambaları eşliğinde karşılıyor!

O kadar sorun içerisinde belki kayda değer bir eksiklik değil ama yine de soralım: Çözümü çok basit olan bu çirkin görüntüyü ortadan kaldırabilir miyiz?






Anahtar Kelimeler:
BayburtBayburt Kalesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali izzet 9 yıl önce

Çözüm insanda bitiyor. O lambalar kendiiğinden kırılmıyor. Yarın hepsi değişse bir haftaya kalmaz, yine hepsi kırılır. Keşke sevgimiz sadece sözde kalmasa..

Avatar
vatandaş 9 yıl önce

Kalenin durumunu yaza yaza bitiremedi yerel medya ama değişen bişe olmadı.Daha çok yazmaya devammmm