Huzurlarınızda Bayburt Konağı

Bayburt Postası -  Bayburt Valisi Kerem Al’ın talimatlarıyla başlatılan Bayburt Konağı tamamlandı. Mimari özellikleri yöresel konakların nostalji atmosferini sergilerken, kullanılan yerli malzemelerle de yörenin değerlerinin sergilenmesi amaçlandı. Dış cephesi tamamen “Bayburt Taşı” ile yapılan konağın iç mekândaki taban döşemesi “Bayburt Mermeri” ile tavanları ise ahşapla kaplandı. Bayburt taşını ve yöre mimarisini tanıtma amacıyla yapılan konak ilimizi ziyaret eden misafirlerin ağırlanması ve çeşitli etkinliklerde sık sık kapısını açacak. “Bayburt Konağı”nın kullanımı, sevk ve idaresi ise Bayburt Öğretmenevi tarafından yürütülecek.

Huzurlarınızda Bayburt Konağı

Bayburt KonağıBayburt Postası -  Bayburt Valisi Kerem Al’ın talimatlarıyla başlatılan Bayburt Konağı tamamlandı. Mimari özellikleri yöresel konakların nostalji atmosferini sergilerken, kullanılan yerli malzemelerle de yörenin değerlerinin sergilenmesi amaçlandı. Dış cephesi tamamen “Bayburt Taşı” ile yapılan konağın iç mekândaki taban döşemesi “Bayburt Mermeri” ile tavanları ise ahşapla kaplandı. Bayburt taşını ve yöre mimarisini tanıtma amacıyla yapılan konak ilimizi ziyaret eden misafirlerin ağırlanması ve çeşitli etkinliklerde sık sık kapısını açacak. “Bayburt Konağı”nın kullanımı, sevk ve idaresi ise Bayburt Öğretmenevi tarafından yürütülecek.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.