Hasan Aydın bugün toprağa veriliyor

Bayburtlu işadamlarından Hasan Hüseyin Aydın aramızdan ayrıldı. Merhum işadamının cenaze namazı bugün Cuma namazına müteakip Fatih Camii’nde kılındı. Aydın ailesine başsağlığı diliyor, merhuma Allahtan rahmet diliyoruz. Hasan Hüseyin Aydın’ın ölümü ile ilgili gazete ve ajanslarda çeşitli ve farklı haberler yer alıyor. Polis ve dedektiflerin olayın aydınlanması için yaptığı çalışmalar sonuçlanıncaya kadar spekülasyona yol açmamak için herhangi bir habere itibar edilmemesi, en doğrusu olacaktır.   

Hasan Aydın bugün toprağa veriliyor

Hasan Hüseyin AydınBayburtlu işadamlarından Hasan Hüseyin Aydın aramızdan ayrıldı. Merhum işadamının cenaze namazı bugün Cuma namazına müteakip Fatih Camii’nde kılındı. Aydın ailesine başsağlığı diliyor, merhuma Allahtan rahmet diliyoruz. Hasan Hüseyin Aydın’ın ölümü ile ilgili gazete ve ajanslarda çeşitli ve farklı haberler yer alıyor. Polis ve dedektiflerin olayın aydınlanması için yaptığı çalışmalar sonuçlanıncaya kadar spekülasyona yol açmamak için herhangi bir habere itibar edilmemesi, en doğrusu olacaktır.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.