Halkbank iftarda buluştu

Bayburt Postası -  Halk Bankası Bayburt Şubesi, Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Dr. Şahap Kavcıoğlu’nun da katılımıyla iftar yemeği verdi. Bu yıl hizmete açılan Bayburt Konağı bahçesinde verilen iftar yemeğinde, ilimizin bürokratları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda davetli bir araya geldi. İftar öncesi davetlilerle tek tek ilgilenen Dr. Şahap Kavcıoğlu, iftar sonrası davetlilere hitaben bir konuşma yaptı. Kavcıoğlu, şunları söyledi:

Halkbank iftarda buluştu

Dr. Şahap Kavcıoğlu, iftar sonrası davetlilere hitaben bir konuşma yaptı...Bayburt Postası -  Halk Bankası Bayburt Şubesi, Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Dr. Şahap Kavcıoğlu’nun da katılımıyla iftar yemeği verdi. Bu yıl hizmete açılan Bayburt Konağı bahçesinde verilen iftar yemeğinde, ilimizin bürokratları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda davetli bir araya geldi. İftar öncesi davetlilerle tek tek ilgilenen Dr. Şahap Kavcıoğlu, iftar sonrası davetlilere hitaben bir konuşma yaptı. Kavcıoğlu, şunları söyledi:

“Halk Bankası Bayburt Şubesinin düzenlediği iftar yemeğine teşriflerinizden dolayı teşekkür ederim. Bu yemek vesilesiyle bir araya gelmiş bulunmaktayız. Böylelikle esnafımız, işadamımız, sivil toplum örgütleri ve hemşehrilerimizle bir araya gelip istişare etme fırsatı buluyoruz. Bu bakımdan bu toplantıları önemsiyorum. Her şeye rağmen Bayburt’ta Halk Bankası olarak tüm iş adamlarımızın, esnafımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Son dönemlere baktığımızda Halk Bankası Bayburt’ta çok farklı bir şekilde esnafımızın ve işadamımızın yanında olmaya çalıştı. Tüm hemşerilerimizin Halk Bankasını kendi bankası olarak görmesini sağladı. Bizde önümüze çıkan her fırsatı değerlendirerek Bayburt’a nasıl yararlı oluruz diye hesaplar yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Ama bunların da yeterli olmadığını biliyoruz. Tabii her şey karşılıklı gelişir.  Çevre illerde yatırıma çok talep olmasına rağmen Bayburt’ta o kadar çok olmuyor. Bu konu hepimizin bir araya gelerek tartışıp konuşmamız gereken konudur. Bizim üzerimize düşen görevi her zaman yapmaya hazırız. Buradaki gördüğüm ilgiden de son derece memnun oldum. Hepinizin bir başka iftar programını iptal ederek davetimize katılmanızdan ziyadesiyle mutlu oldum.”

İftara katılanlar arasında Bayburt Belediye Başkanı H. Ali Polat, mülki amirler, Halk Bankası çalışanları, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda davetli vardı.

 

 

 

 

 

 

 

 

Halk Bankası çalışanları iftar sonrası toplu fotoğraf çektirdiDavetliler iftar sonrası demli çay eşliğinde sohbetin keyfini çıkardı

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.